Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos sie dzieje ale nie wiem co

Skurcze co 10-13 minut które ustały czy mogę spodziewać sie zaniedługo porodu??

Polecane posty

To było w nocy teraz tylko talie lekkie okresowe czuje ...

U mnie po takich skurczach pojawiły się następnego dnia regularne i tego właśnie dnia urodziłam. Jeśli ustały, to może to jeszcze troszkę potrwać, ale myślę, że już jest bliżej niż dalej:) Na kiedy termin?

Gość też myślę jak koleżanka
wyżej , teraz mogły ustąpić ale jak dla mnie wrócą w nocy albo jutro więc chyba możesz się szykować :):):):) sprawdź czy masz wszystko spakowane i przygotowane :):):) powodzenia i lekkiego porodu życzę :)

termin na 5 luty...

Gość też myślę jak koleżanka
to jak nic ..... o widzę ,że jesteś lutóweczką - ja też :) tyle że ja mam termin na 20 .

Tak na prawdę to u każdego jest inaczej - więc równie dobrze możesz urodzić za kilka dni.. Ale trzeba już być przygotowanym - to na pewno, no i obserwuj co się dzieje - czy nie ma np. czopa śluzowego, czy nie odchodzą wody (choć to rzadkość),a jak skurcze staną się reglarne, takie co 5 min. - jedź do szpitala. Trzymam kciuki za dobry porod!:)

Gość prawie po terminie...
a ja mam tak codziennie i w nocy również... od kilku dni. Skurcze są jednak nieregularne więc szału można dostać. Tak naprawdę przyzwyczaiłam się już do nich tak bardzo, że obawiam się, iż coś przeoczę. A termin na jutro...

ja tak mialam prawie codziennie po kilkanascie min.od poczatku 9 mies. urodziłam 2 tyg. po terminie wiec nic nie wiadomo ale sie przygotuj