Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowa ja

ban dole, chodz tu!!

Polecane posty

Gość pomarańczowa ja

szukam cie od rana!!!

Gość pomarańczowa ja
😭byłeś przeciezzzzzzzz

Gość pomarańczowa ja
noooooooo🌼 to ja:) pisałeś mi maila wczoraj, musiałam sie odczernic na jakis czas bo mam w pracy lipe z tym wypisywaniem na kafeterii bo szef robi dochodzenie kto tu tyle czasu przesiaduje, bede w nowej odsłonie:d

Gość pomarańczowa ja
i nazwe sie anoukshka:D zebys wiedział;) a mail mi szwankuje i nie umiem odpisywać z tejże racji mam nowego

:D :D bondziorno ;)[łaaaaaaa cha cha tak myślałem, że w pracy łoś się przyczepił...:classic_cool:że jesteś :)

Gość pomarańczowa ja
black doll, a Ty co za jedna? nie znam cie:P zadne gołąbki i na pewno nie łączy nas kupa, hehe

Gość pomarańczowa ja
Ban Dole to nie jest smieszne, bo po premii oberwiemy:D chah... [bandziorno bandziorno] jutro sie zaczernie:D dzis tak tylko na chwilke ciebie szukałam zeby dac Ci znac i zebys sie o mnie nie martwił i stopinke moze wycałował [mlask plask...muaaaaaaa]

no nie znasz mnie bo jestem tutaj rzadkoscia :P a co do tematu to pewnie jestescie tylko soba zainteresowani :P nie przeszkadzam :P

mmmm całuję stópkę raz po raz piąty raz :) [wiedziałem kiedy wpaść [też na chwilę :D] mmmmmm :) właśnie, Doll Black :classic_cool:...znamy się:) ? szefuncio... goń się :):classic_cool:

Gość pomarańczowa ja
Black Doll, nie zadawaj sie lepiej z nami bo to grozi banem:P ale wogóele to 🖐️ Ban Dole...muaaa muaa [wrrr wycałowana stopinka] szefowi sie powie ze co złego to nie ja:D do nastepnego prędkiego[całowania stopy] 👄

trzym się Anoushka:), całuję stopinę na odchodne :) [też wychodzę:classic_cool: :D🖐️] Black Doll, :) ...może też stopę wycałować ?...:D ...cześć [do następnego, miło było]:D 🖐️