Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastam nieznana

przyrzad do brzuszkow

Polecane posty

Gość jakastam nieznana

jest taki przyzad do robienia brzuszkow ( metalowy z taka jakby poduszka pod glowe ) , cwiczyl ktos na tym -jakie efekty ?

Gość jakastam nieznana
Gość to jest chyba nie
skuteczne

Ale po co przyrząd - rób proste brzuszki to też schudniesz. Wszystko jak zawsze zalezy od systematycznosci.

Ok, borsuku - niech CI będzie :-) CHodziło mi to, ze robiac brzuszki z przyrządem czy bez - takie sam efekt mozna uzyskać :-)

Oj, przeciez nie chodzi o to, czy mi bedzie, czy nie ;) Chodzi o to ... jak jest ... i to nie jest moj wymysl, ze nie schudnie. Po prostu te cwiczenia - brzuszki - sa zbyt malo energo-wydajne, zeby mozna dzieki nim uzyskac jakis znaczacy ujemny bilans kaloryczny. A jak mowimy o bilansie ... to moze nawet cwiczyc 5 godzin dziennie ... ale jak zje wiecej, niz wynosi jej dzienne zapotrzebowanie (uwzgledniajace wysilek) ... to i tak przytyje. Tak dziala nasz organizm.

Gość Puszysty chłopak20
mam cwelulitis pospolitis co wy na to

Gość Puszysty chłopak20

Borsuk - czytaj uważnie. Nie chodzi mi o słowo "schudniecie" (bo wszystko racja, co napisałes), to było tylko niefortunne uzycie tego słowa w tym zdaniu. Sens mojej wypowiedzi był inny, wiec Twój komentarz trochę nie na temat do tego, o co pyta autorka topiku.