Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ile by to bylo

jaka waga przy 178 cm??

Polecane posty

jestem kobieta zeby nie bylo :P i wszyscy mi mowia ze powinnam przytyc ;/ ale nie powiem na razie ile waze bo nie chce nic sugerowac :p

Gość Nie znający się na żartach
55-60 kg

Gość fgfvg
55-60 kg bez przesady! 60-65

no 55 to bym chyba juz nie chciala wazyc ;/

Gość z 68
178 - 110 dla kobiet i minus 100 dla facetów ale to i tak jest pic na wode ja mam 174 i powinnam wazyc 64 a mam 58 kg, mam drobna góre ale nogi bardziej rozbudowane, budowe ciała mam podobna do shakiry, wiec jakbym miala przytyc jeszcze tyle kg to chyba bym musiała nosic rozmiar 46 spodni jak jakas grubaska :O wazne jest zeby dobrze wygladac, w miare, a nie ile sie powinno wazyc...

z 68, a tak z innej beczki..chodzisz w szpilkach? :p

a i ile masz cm w udach skoro takie niby rozbudowane ;)

wszystko zależy od sylwetki...i najważniejsze jak Ty się czujesz ze swoją waga...a na to co inni mówią weź poprawkę :) ale tak minimum 60 kg powinnaś ważyć .. :)

no wlasnie ja ostatnio troche schudlam ale i tak i sie wydaje ze uda mam troche jeszcze za grube. ale koledzy juz zaczynaja mnie prawie karmic :p wiec nie wiem...moze ja juz mam skrzywiony obraz rzeczywistosci...?

Gość z 68
w szpilkach to moze nie :D ale na wysokich obcasach prawie cały rok mykam :)

Gość z 68
nie wiem ile mam w udach, pod reka mam tylko linijke :P wiesz jak wyglada shakira wiec mozesz sobie mnie wyobrazic :)

no o tyle o ile kojarze to ma ładna figure :) a te obcasy to ile cm? Bo ja mam z nimi lekki problem :p

Gość z 68
w takich butach to mam przewaznie 180 cm :classic_cool:

Gość Gorąca czekolada zimą
60-65 kg

no to ja mam ze 185 cm... kurde jak mnie to wpienia...normalnie szału dostaje jak widze jakies sliczne buty i..na 7 cm obcasie..nosz kur... tak jakbym nie mogla miec tych 5 cm mniej chociaz :p grr

Gość z 68
no widocznie musisz byc taka wysoka :) swoja droga 5 cm nikt oprocz Ciebie by niezauwazyl :P

zeby mi to chociaz do czegos potrzebne bylo...:P no ale 185 cm juz zauwazy skoro jestem wzrostu przecietnego faceta. chociaz chyba nawet nieprzecietnego :P

" no to ile by to było " to ile ważysz? Czujesz ,że jesteś za chuda czy tylko Twoje otoczenie ... ma takie zdanie?

despona, no tak jak napisałam mnie sie wydaje ze mam troche zbyt umiesnione uda ( uprawialam duzo sportu tak troche zawodowo..a przynajmniej zawodowo mialam skonczyc :P) troche sie zmniejszyly ale wydaje mi sie ze powinny jeszcze. Otoczenie mi mowi "przytyj!" dlatego mowie, ze moze rzeczywiscie mam juz skrzywiony obraz..:/ waze 61

eee jak dla mnie 61 kg przy takim wzroście to jak najbardziej ok :) Co do umięśnionych nóg.. to ja tam akurat lubię takie .. sama też uprawiam sport..i wiem jak to wygląda...Mięśni nie zgubisz..chyba ,że spalisz..domyślam się ,że całkiem dobrze wyglądasz...a na te mięśnie to ewentualnie porób ćwiczenia rozciągające...skoro kiepsko się z tym czujesz... po takich ćwiczeniach mięśnie się wydłużą ,a co za tym idzie będą wyglądać szczuplej :) a,że chuda... 61 kg ,nie sądzę jak dla mnie w sam raz.. na pewno jesteś fajna laseczka.. :)

Gość Katarina2305
ja mam 178 wzrostu i waze 75kg nikt mi w to nie wierzy bo wystaja mi kosci więc nie radze sie patrzec na kg przy wadze to zalezy od kosci

despona, dzieki :) a ja wlasnie slyszałam ze jak sie odchudza to najpierw ida miesnie a potem tluszcz dopiero :p z reszta..przeciez nieuzywane miesnie zanikaja :P heh nie wiem kurcze...moze juz faktycznie nie patrze obiektywnie na te moje nogi.. jak na jakis eksponat :p

no ja tez jak zaczelam sie odchudzac tomialam 73 kg i niby tez tego nei widac biodra mi sterczaly jak u anorektyczki tylko ja mam jakas paranoje z tymi nogami

No mięśnie ci nie zanikną.. nawet jak przestałaś ćwiczyć... przecież używasz ich na co dzień..chociaż by idąc do sklepu :D a to już z doświadczenia wiem..że najpierw spala się tłuszcz a nie mięśnie... najlepiej wklej fotkę..sylwetki będzie łatwiej ocenić czy rzeczywiście coś jest nie tak :)

ale zwkle dupke autem woze :p zdjec nie mam musiałabym zrobic, a do tego musiałabym sie troche rozebrac a sie nie rozbiore bo mi zimno jak pierun :P