Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

TEŻ LUDZIE NIE MAJĄ ZA GROSZ DYSTANSU. POWIEDZCIE MI CZY TO BYŁO RASISTOWSKIE?

Polecane posty

Nudzę się i piszę z jakimś arabem na omegle. Koleś zaczął mnie w 5 linijce przekonywać żebym do niego przyjechała na weekend. Ja mam ubaw że jeszcze jakiś arab jest na tyle głupi żeby wierzyć że ktoś do niego przyjedzie. W każdym razie... on mi pisze że lot trwa zaledwie 2 godziny. Ja mu piszę że się myli że lufthanzą 5 godzin i a sferze technologi ufam tylko Niemcom. On na to że emirates airlines tylko 2 godziny... na co ja : "jesoos christ! Arab have airlines?" Na co on nazwał mnie rasistowską suką i się obraził wyłączył. :D No czy w tym nie da się wyczuć lekkiego żartu.

no ale powiedz szczerze obraziłabyś się jakby ci ktoś powiedział: "jesoos christ! Poland have airlines?" Ja bym wybuchnęła śmiechem.

Gość kurde erica weź skończ
jeszcze przez ciebie jakaś wojna będzie

Gość mortaleloos anulus
hehe to się arab napiął. BTW tak to było rasistowskie.

Gość Arabowie nie mają poczucie
humoru. Widziałaś kiedyś uśmiechniętego araba?

A tam, od razu rasistowskie. Bym powiedziala, ze po prostu niegrzeczne, bo w sumie na takie zarty tez sobie pozwalam, ale po lepszym poznaniu kogos dopiero, tak zeby ten ktos byl pewny, ze zartuje a go nie obrazam ;) Poza tym zwroc uwage, ze z tekstu pisanego trudno wyczytac intencje ;)

a szkoda bo nawet fajnie się z kolesiem gadało. Zazwyczaj mało kiedy przez wszelkie komunikatory fajnie mi się z kimś gada, to był jeden z pierwszych razów. No trudno.

Gość z monty python gdy podeszla
do nich dziennikarka z tvp spytali : to Polacy maja telewizje? Nie było to mile, na tyle,ze pamietam to zdarzenie sprzed lat. Nawiasem mowiac linie emitratow sa zdecydowanie bardziej luksusowe niz Lufthansa , nie mowiac o LOcie. Leciałam kiedys. Bardzo ciezki dowcip.

Gość a wy ciągle to samo
Było nie tyle rasistowskie, co podłe i ośmieszające. Masz kiepskie poczucie humoru.

Gość a co to znaczy po polsku
bo nie znam angielskiego

Gość a co to znaczy po polsku
airlines? co to znaczy ten wyraz

mam zarąbiste poczucie humoru i najważniejszą z cech: nie obrażam się o pierdoły :P To tak jakby się obrazić na usa za to że robili sobie żarty z polskich słynnych bliźniaków w SNL

Gość cfaniak na logaucie
najpierw naucz sie angielskiego pozniej sie loguj na miedzynarodowe czaty :O Jeden arab ma linie lotnicze czy moze arabs have airlines? a tak wogole to jestes glupia jak podeszwa mojego laczka, nie wiesz jacy sa bogaci? ja tam na jego miejscu bym sie zdziwil ze polce maja airlines 🖐️

Eric ale to nie o to chodzi... To chodzi o pewna wrazliwosc. Nie wiesz, jak ten czlowiek byl traktowany wczesniej. Uwazam, ze takie "poczucie humoru" jest nie na miejscu. A skad to wiem? Mieszkam w kraju, gdzie Polak uwazany jest za zlodzieja. I nie oburzam sie, jak ktos zrobi jakis zart na ten temat, sama z reszta z tego zartuje. Ale wiem, ze niektory sa zlosliwi i wtedy to nie jest juz smieszne :O Ja zlodziejem nie jestem :O Fakt, on tez sie nie popisal zapraszajac Cie do siebie, ale mimo wszystko uwazaj na przyszlosc na pewne "zarty". Kazdy jest jednak wrazliwy na punkcie pochodzenia i trzeba na to uwazac.

to nie jest cieciu od arabowie jako jeden arab dwa araby tylko od United Arab Emirates. I chuj z tym czy umiem angielski czy nie :P Nie ma obowiązku uczyć się abgielskiego tylko dlatego że w tv mówią że to modne. Umiem np rosyjski. Większe państwo niż jakieś ciotowate usa :P

ok... ale jak ja bym była dajmy na to z iraku i pojechała do polski gdzie uważano by mnie z góry za terrorystę, to sposobem na przełamanie tej bariery jest nazywanie siebie zwyczajnie terrorystom i robienie sobie z tego żartów! No powiedz że to nie jest przekonujące.

spoko, zgadzam sie, ze powinno sie umiec z siebie smiac ;) Ale sa pewne granice. Np. ze znajomymi zartujemy sobie i oni pytaja sie mnie np. czy jade w wakacje do polski kartofle kopac :P :P na to odpowiadam ze jasne ze tak :P Ale sa i tacy, ktorzy rzeczywiscie wierza, ze Polska to jest kraj gdzie niedzwiedzie polarne chodza po ulicy, ze jestesmy malo wyksztalceni i po prostu zyjemy w lepiankach, jedna kobieta sie mnie POWAZNIE zapytala, czy wiem, co to mikrofalowka :O I wiesz, z takimi ciezko sie gada... Wiec moja rada: zarty: jak najbardziej, ale dopiero po zawarciu znajomosci no i z taktem i wyczuciem...

Gość cfaniak na logaucie
idiotka na 100%, twierdzisz ze tylko w usa mowia po angielsku :D ?

sama o sobie mówisz że masz poczucie humoru?? jesteś żałosna w 100 % :) od paru dni widzę jak sie silisz na coraz to nowe "dowciapne" tematy :/ już glen b jest zabawniejszy :/

Gość
alez ci pojechali Erika:classic_cool:

Gość Jew from Jerusalem
"Koleś zaczął mnie w 5 linijce przekonywać żebym do niego przyjechała na weekend." to było rasistowskie bo myślał baran, że wszystkie lecą na arabosów

Gość dla mnie jestescie gimshitem
że kafezdzira nie jest ani śmieszna ani fajna wiadomo już od dawna 💤 nie ma tu już nikogo fajnego :o gówniarstwo gimshit!!!

Gość eric cartman to cieczka
heheh to nie było rasistowskie -- Arabowie wiedzą że tylko laski które mają zerowe poczucie własnej wartości z nimi gadają ;) wiedział więc że gada z grubym paszuczrem, pewnie chciał ją na miesko albo na eunucha hahah

Gość bara-bara i gitara
a w Namibii mówią po niemiecku i co? tEŻ JEST TO JAKIEŚ DZIWNE?!