Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mauuuula

On nie chce, jak Go przekonać

Polecane posty

Gość mauuuula

wiytajcie, jestem z moim chłopakiem 5 lat, ja mam 27, a On 38 (miał już żonę) i ja chciałabym w końcu z nim zamieszkać, zaręczyć się chociażby, ale rozmowy na ten temat konczą się wielką awanturą, On twierdzi,że ja mam duże parcie, a on by wolał to wszystklo w wolniejszym tempie - no ale jak szybko, skoro po 5 latach nie ma żadnego KONKRETNEGO planu, to chociaż chciałabym zacząc to planowanie na serio -co sądzicie, jak mam się zachować, bo frustruje mnie ten temat strasznie

Gość mauuuula
nie,no spedzamy każdą wolną chwilę razem, więc nie trzaska

Gość mauuuula
oj, pytam serio, oczekuję szczerej odpowiedzi

a czemu chcesz go przekonac.Przeciez jasno Ci wytlumaczyl, ze on odklada jakiekolwiek deklaracje na dalej nieokreslona przyszlosc.Nie rozumiem jak jestem 50-letnia baba.Jak ktos mnie nie chce, to nie pcham sie tam.Logiczne.Jesli chcesz sobie ulozyc zycie , a partner nie, to znaczy, ze nam nie po drodze.Wyjscie jest jedno.Odchodze bo nic tu po mnie.On ma prawo nie chciec.Juz ma zwiazek za soba.To Ty musisz podjac decyzje.Albo kisze sie w tym zwiazku albo baj.Szuka m dalej swego szczescia.

Gość mauuuula
kocham Go i zapytałam szczerze, a on na to,że chce być ze mną, że chce na pewno ze mną wziąć slub i miec dziecko..poza tym dobrze nam razem w innych dziedzinach, mamy wspólne pasje, nie uważam,że bycie małżenstwem, to koniec wolności, przecież możan razem szaleć

Gość mauuuula
już sama nie wiem, które z nas ma rację...czy ja przesadzam i naprawde cisnę, czy mam prawo pytac już o takie sprawy?

facet już miał żonę,więc pewnie do ślubu mu nie śpieszno...skoro tamten związek był nie udany... Kobiety zawsze marzą o ślubie..itd. ale przecież papierek niczego nie zmienia.. a naciskając go na pewno nie zmienisz jego toku rozumowania... musi sam chcieć.. na pewno przyjdzie taki moment,że sam Ci to zaproponuje skoro jest Wam razem dobrze :)

Gość mauuuula
no chce być ze mną, kiedyś tak ślub, kiedyś zaręczyny,,,no ale dla mnie po 5 latach, takie kiedyś, wydaje się być zbyt abstrakcyjne, a z druhgiej strony nie chę być piłującą Babą..

Gość mauuuula
to, co mam daLej robić..cierpliwie czekac?

no to o co sie tak pieklisz.Jesli mozesz czekac, tak Ci z nim dobrze to nie rozumiem czemu zadajesz pytania na forum.Potem wszystko odwracasz kota ogonem.