Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne żęe

hej jak sie tego pozbyć?

Polecane posty

Gość jasne żęe

PIEGI :( okropne piegi prawie na calej twarzy okropne ciemne oblesne na czole malutko i na brodzie ale cale policzki w nich sa :( jestem przez to zakompleksiona i zalamana zyc mi sie nie chce, gdyby nie one bylabym swietna laska i kazdy facet by mnie chcial a tak :/ mam takie kompleksy ze szok, nie potrafie zaakcepotwac, prbowalam wszystkiego cytryny ogorka kremy venus farmona i nic :( moze znowu przejde do tej cytryny?? tylko ile sie czeka na efekty\??? bo ja zrezygnowalam po tyg :(:( mze trzeba dłuzej :( pomocy,, chyba zejakis krem ?:( ale nie moze byc za drogi

Gość pzrestań sa piekne
!!!!!!!!!!!!

Gość wozkers34
kąkol b ma racje!!

Gość jasne żęe
nie są!!! jakbyscie je mieli to byscie wiedzieli co to znaczy!!!!!!!! ja ich nigdy nie zaakceptuje wiec jestem skazana na cierpienie :/ to juz wole zdechnac :/ pomoccie moze ktos sie tego pozbyl :(

są specjalne kremy wybielające piegi i różnego rodzaju plamki. zapytaj w drogerii a najlepiej w aptece.

Gość jasne żęe
tak sa! tylko juz probowalam ze 3 i efektu zadnego :( mam dość !!!! dlaczego ja :(:(

Gość jasne żęe
nie stać mnie na Mikrodermabrazje raczej ...;/pozatym troche sie tego boje./

Gość jasne żęe
to bylo do mnie?? wiem ze to nie kwasy chodziło mi ze probowalam już ze 3 kremów i nic nie dały. :/ mozesz napisac cos wiecej o tych kwasach ? to to samo co mikrodermabrazja?

Gość lollercoaster
Możesz nie zaakceptować i być nieszczęśliwa albo zaakcaptować i być szczęśliwa. Piegi a powodzenie u facetów - związu przyczynowo-skutkowego brak. Wybór należy do Ciebie. HINT: faceci lecą na laski zadowolone z siebie, nawet jak mają rzekome usterki w urodzie.

Gość jasne żęe
w takim razie powiedz mi jak mam je zaakcepotwac? probowalam wiele razy i nic :/ a na powodzenie nie narzekam mam swietna figure ladne rysy ale faceci mnie zawsze widza jak mam puder i mniej je widac ;/;/ a jakby mnie zobaczyli bez to masakra :/

Gość jasne żęe
dlatgo boje sie powaznych zwiazkow, uciekam od facetow..... chcialabym sie nimi nie przejmowac ale nie zaakceptuje ich nigdy :(:(:(

Gość jasne żęe
lubia!!! ale nie aż tyle!!!!!! moje sa okropne :(:(

Gość jasne żęe
sranie w banie, ciesze sie ze tobie sie podobaja ale mi niscza zycie, przez nie pewnie sie kiedys zabije :/ bo jak tak dalej pojdzie nawet zyc mi sie odechciewa :/

Gość jasne żęe
łatwo??? to powiedz mi co mam robic???

codziennie rano na bużke krem z filtrem 50,dwa razy w tygodniu peelin gommage,zero solarium,i jakikolwiek rem wybielajacy,po kilku miesiacach piegów prawie nie widac,ponadto swietnie je tuszuje dermablend vichy,a jezeli masz 1600 złotych to załatwi to jednorazowozabieg cosmelan

Gość lollercoaster
Być może potrzebujesz szerszej perspektywy - np. jeśli zetkniesz się z tragedią, jak ciężka choroba, śmierć kogoś bliskiego itp., to okaże się, że piegi nieważne, ważne, by być zdrowym. Po drugie, pomyśl, czy Tobie samej też takie szczegóły wyglądu u faceta robią różnicę? Wątpię. Łysi mają powodzenie, grubi mają dziewczyny i tak dalej. Otóż - uwaga, uwaga - faceci patrzą tak samo, całościowo. I naprawdę jako wyraz pewności siebie będzie odbierane śmianie się z własnych niedoskonałości ("jestem słodka jak Pieguski, ha!"), podczas gdy rozpaczliwe maskowanie piegów krzyczy - jestem zakompleksiona, żal.pl. Poczucie humoru skutecznie wywabia wszelkie braki w urodzie.

Gość jasne żęe
tylko ze ja nie potrafie sie z sibie smiac :( od zawsze mam kompleksy i wiem ze jesli sie ich nie pozbede bede sie meczyc do konca swojego marnego zycia..... bo bez nawet niewielkiej ilosci pudru wygldam okropne.

Gość macie jej dac konkretne
metody na pozbycie sie piegów a nie na ich zaakceptowanie debile :O

Gość lollercoaster
Prawdopodobnie jesteś jedyną osobą, która uważa, że źle wyglądasz. Jeśli nie umiesz się z siebie śmiać, to masz ciężkie życie. Jeszcze nikt nie umarł od robienia z siebie jaj, a na pewno zyskano w ten sposób wielu fajnych znajomych. Będziesz się męczyć niezależnie od piegów, jeśli się nie zmienisz. Zawsze będzie jakaś wada, z czasem zmarszczki, siwizna, tłuszczyk i inne takie. I co wtedy?

piegi nie zawsze sa piekne gfdy sa za ciemne i tworza brzydkie plamy. Mi w aptece polecono krem wybielajacy przebarwienia flos-lek. Bardzo dobry, efekty widac juz po miesiacu. Oczywiscie piegow nie pozbylam sie calkowicie ale sa bardzo jasne, prawie ich nie widac. Wiadomo, ze jak bedziesz wystawiala buzie na sloce czy chodizla do solarium to bedziesz ich miala duuuzo wiecej wiec ja tego unikam. Aha ten krem kosztuje ok 20 zl, uzywa sie go 2 razy dziennie, mi starcza na ok poltora miesiaca. Przy okazji swietnia nawilza twarz