Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne żęe

hej jak sie tego pozbyć?

Polecane posty

Gość lollercoaster
macie jej dac konkretne -> odcięcie całej skóry z twarzy pomoże, a co? Jak ktoś będzie chciał znać sposób na zrobienie sobie krzywdy, to też pospieszysz z radami, durna?

Gość gjtjhh
podkład kryjący np. mineralny z astora

Gość jasne żęe
a tobie pomogł ten flos- lek??> ja juz ze 3 kremy mialam i nic,. to moze kupie ten i ten peeling gommare :D

Gość jasne żęe
a ten peling gommage to moze byc z ziaji??

Gość jasne żęe
a ten vischy dermablend to nie zrobi maski????? troche drogi ale w ostatevcznosci moglabym sie zdecydowac.... teraz uzywam pharmaceris f. a ten vichy sa jasne kolory???? a moze na ellegro bedzie taniej ?

ja uzywalam tylko tego kremu flos - lek i bardzo mi pomogl, ale nie licz na cuda po tygodniu czy cos bo taki sposobem nigdy nic nie osiagniesz.....ja pierwsze efekty widzialam po 3 tygodniach, a po 2 miesiacach piegi byly o wiele bladsze, teraz tego kremu uzywam zazwyczaj raz dziennie, w wakacje pewnie znowu bede uzywala 2 razy dziennie i oczywiscie bede unikala sloca, jestem blada ale coz...z bladoscia mi do twarzy :p

Gość foczkaaa
kup sobie w aptece specjalny krem wybielający i nakładaj go tylko na piegi i uzbroj sie cierpliwość

Gość ile masz
autorko, iel masz lat?

Gość jasne żęe
fajnie ze tobie pomógl :) mam nadzieje ze chociaz uda mi sie je rozjasnic :( a mam 20 lat a co czy to ważne :P

Gość alicja873
zobacz tu www.W-MP3.pl najlepsza muza za darmo!

Gość wiem co przezywasz
kiedyś też miałam całą twarz nakrapianą piegami brat zawsze się ze mnie nabijał mówił wyglądasz jakby ci kot do wentylatora nasrał zawsze nisko opuszczałam głowę masakra ale powiem ci że z wiekiem jakoś same wyjaśniały już ich nie mam

Gość ile masz
Ważne. Zachowujesz się i piszesz jak 15stolatka. "Stosowałam tydzień i nie pomoglo.." - łaaaaaaaaaaaaaaał, wytrwałość godna gimnazjalistki :O Idź do dermatologa i skończ jęczeć i użalać siię and sobą oraz grozić samobójstwem z powodu piegó, bo to jest żałosne :O

Gość jasne żęe
a teraz ile masz lat???? a duzo mialas???? ja mam duzo i ciemne :(:(

Gość jasne żęe
bo już nie mam sily z nimi wlaczyc ani checi :(

Gość jasne żęe
a do demy wstydze sie isc ;/ bo przeciez musialbym siepokazac bez pudru ;/ ten ktos by doznal szoku :/ takiej cery nie widziałam u nikogo :( koszmar

autorko naprawde zachowujesz sie troche dziecinnie bo po pierwsze po tygodniu waiodmo, ze efektow widac nie bedzie, a po drugie jak mozesz sie wstydzic pokazac bez pudru i to lekarzowi? ja mialam luszczyce kropelkowa wygladalam jak muchomor i co? nie dosc ze sie pokazalam lekarzowi to wielu innym ludziom :p Autorko anprawde nie zachowuj sie jak smarkula...niestety glupia smarkula :p masz 20 lat wiec naprawde nie przesadzaj

Gość ile masz
poclastaj się, naprawdę :O Dobrze, że np. ludzei z rakiem skóry się nie wstydzą chodzić do dermat :O Ale ty jesteś pusta i głupia.

Gość jasne żęe
dobra , nie musicie mnie obrazac.. ale to nie to ze po tygodniu dalam sobie spokoj kremow uzywamam przez ponad miesiac jednego potem znowu innego efekty mialny byc po 3 4 tyg a tu nic i sie zniecheciłam .

Gość ile masz
ponad miesiąc--- czaaaaaaaaaaad :O Ja cię ie obrażam, ja jestem szczera . Doceń i wyciągnij wnioski.

Gość ile masz
wiesz kogo mi przypominasz? Grubą osobę, która jęczy, że się spasła i przecież juz od iesiąca chodzi na fitness, ale jeszce nie shcidła. Taaaaaaaaa :O

Gość jasne żęe
hehe no bo jak nie ma efektów to szybko sie znichęcam :/ ale teraz postaram sie wytrwać az sie ich pozbęde :)

Gość jasne żęe
wez zjedź ze mnie :o co ty sie tak spinasz? wyluzuj nie musisz mnie obrazac jak nie masz nic do poiwezenia w tym watku to wyjdz /;/

Gość ile masz
prawda boli, co?

Gość jasne żęe
jaka prawda? fakt brak mi wytrwałości ale teraz nie odpuszczę :P

Nie rozumiem problemu. Ja mam mnóstwo piegów na całej twarzy, ale jestem blondynką i nie są "moce" zimą, zwłaszcza pod delikatną warstwą fluidu. Latem są bardzo widoczne, nic ich nie zakryje. Kiedyś miałam ogromne kompleksy z tego powodu, rozumiem Twoje wyolbrzymione "samobójstwa". Od kilku lat w ogóle o nich zapomniałam, pokochałam, nie zwracam uwagi. Mam zabójczo przystojnego narzeczonego, którego po kilku latach znajomości zapytałam czy zauważa moje piegi i czy mu się podobają, czy uważa to jako niedoskonałość, bo nigdy o tym nie mówi. Powiedział, że jakbym robiła z tego aferę, to może by zauważał, poza tym facetom się podobają. Koniec tematu... nie ma o czym mówić. Uwierz, że to samo jest z cellulitem, facet nie zauważy, dopóki nie będziemy o nim mówiły 10 razy dziennie. A na takie piegi to fajnie jest nakładać samoopalacz, to koloryt się wyrówna. Kiedyś je polubisz, albo przestaniesz zwracać uwagę. Dlatego poszukiwałam, czy wspomniałaś gdzieś o swoim wieku. Naprawdę, są rzeczy ważniejsze uwagi, a piegi są czymś zupełnie normalnym.

Gość jasne żęe
mam takie podobne jak ta dziwczyna z ost zdjceia tylklo wiecej na policzkach :( i jestem blondynką o niebieskich oczkach :P a w sumie ona jest nawet ładna

Gość jasne żęe
wyspiarka pewnie masz rację tylko wlasnie problem jest taki ze ja ich nie potrafie zaakceptowac wiele razy probowalam i nic dalej mnie wpedzaja w kompleksy :(

No to musisz to niestety przeczekać, ja też byłam tak niepewna i nieśmiała, że nikomu w oczy nie spojrzałam, w dodatku byłam ruda jako nastolatka, więc domyśl się efektu. Nie wiem co mam Ci powiedzieć, bo zupełnie Cię rozumiem. Zadbaj o siebie całą, żebyś mogła wyeliminować wszystkie inne minusy, które w sobie widzisz. A piegi dodają "pazurka", uświadom sobie, że jesteś kobietą, a inni w większości najczęściej tych Twoich plamek nie widzą, tylko Ciebie jako całość.

Gość jasne żęe
no wlasnie ale ja zadnych innych minusów nie wiedze :( no moze tylko cienkie wlosy , ale umiem je uklada wiec wygladajaladnie. Dbam o siebie ladnie sie ubiram maluje ogolnie nie jestem jakas niesmiala tylko kiedy facet sie mna zaintersuje i mi tez sie sposoba ja sie wycofuje od razu :( nie chce z nikim sie wiazac na powaznie bo wiem ze w koncu mnie zobaczy rano bez pudru i sie może zleknac.