Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glowapelna mysli

co mam myslec o takim FACECIE? spotkac sie z nim?

Polecane posty

Gość glowapelna mysli

jakis czas temu spotkalam sie z facetem z sympatii, randka sie udala, bylo milo i sympatycznie, tematow do rozmow bylo duzo juz wysiadajac z samochodu umowilismy sie na nastepne spotkanie po powrocie do domu napisal mi kilka smsow, m.in. ze jest pod moim wrazeniem, ze dziekuje za spotkanie i ma nadzieje ze wpiszę nasze spotkania do swojego kalendarza na dluzej do spotkania jak na razie nie doszlo bo on najpierw wyjechal na szkolenie, jak wrocil chcial sie spotkac ale znow ja bylam chora dzis sie odezwal, piszemy ze soba smsy, ale jest jeden problem - napisal mi ze szuka kobiety ktora bedzie kochala seks tak jak on, nie bedzie sie bala eksperymentowac i bedzie otwarta na seks o kazdej porze i bedzie mialam duze potrzeby tak jak on ja nie mam nic do seksu, tez bardzo lubie, mam duzy temperament, ale dla mnie to cos spontanicznego, nieplanowanego i nie chodze do lozka na drugim spotkaniu co sadzicie o nim?

Gość glowapelna mysli
up

Gość ble bla blu bli blom plum
odpuść go sobie takich ja ty tylko na sex na pewno ma więcej i to dlatego nie ma czasu się spotkać. \jednak kontakt podtrzymuje w razie gdyby nie mial innej w zanadzru

Gość DeeJayMike
Pewnie chce Cie tylko do seksu ... podaj swojego maila, ja sie Toba zainteresuje i zapewniam, ze bedzie mnie interesowala takze Twoja psychika i nie podejde do Ciebie tylko jako do obiektu seksualnego. Mam 28 lat, jestem zabojczo przystojny i nieziemsko inteligentny. I nie jezdze BMW, tylko Fordem.

Gość her komendante
"wspaniały" okaz nieprawdopodobny gdzie ty znajdziesz drugiego takiego jak on? może na empatii.pl? leć i oddaj się od razu koniecznie podkreślając że też lubisz to czego nie chcesz

Gość glowapelna mysli
macie racje, splawie go na seks to nie on jeden by chcial zapytal mnie czy chcialabym z nim realizowac swoje fantzaje erotyczne:/ co mu odpisac zeby mu w piety poszlo???

Gość prawdziwy facet 30
zakładaj najładniejszą bieliznę, bierz w torebkę paczkę świeżych prezerwatyw i już cie tu nie widzimy na forum :classic_cool: 🖐️

Gość glowapelna mysli
jak mu dogryzc? doradzcie jakas cieta riposte

Gość DeeJayMike
Powiedz, ze "nie zrealizujesz jego, bo on nie bylby w stanie zrealizowac Twoich fantazji o idealnym facecie". Na mnie mozesz zawsze liczyc :)

Gość glowapelna mysli
dj mike - dzieki 🖐️ ale ten facet jest glupi! niby taki wyksztalcony, dwa fakultety, pan prezes w super firmie a rozuek idioty! przeciez po cholere on mi z tym seksem wyjechal, gdyby sie troche postaral mnie zdobyc to seks by byl a nie od razu pisze mi reguly gry co za idiota!

Gość DeeJayMike
Pewnie nie jest idiota. Mozliwe, ze nie lubi sie wiazac i chce miec tylko zwiazek ... fizyczny ;)

Gość wez mu odpisz zeby se zwalil
przy redtubie

Gość sassssss
debil, jak tak pisze po jednym spotkaniu, to znaczy- juz wiesz po co sie chciał!

Gość na 99
jest żonaty.

Gość 8ósemKA
glowapelna mysli tez spotykam sie z jedna dizewczyna podoba mi sie z wygladu i charakteru mila osoba.Zalezy mi na niej nie raz chcialem jej powiedizec ja to bym Ciebie ... :) ale wiem ze to bylo by burackie i wiem ze jak poczekam to potem dostane godziwa nagrode za czekanie :) Napisz temu typowi : Owszem lubie pofantazjowac z Mezczyzna kiedy to w Lozku Ja jesmte panem a on suka... lubie zaspokoajac mezczyzny odbyt analnie to dla mnie podstawa udanego zwiazku piszesz sie na to ? hahah kopara mu opadnie :)

Gość zapytaj sie
czy zona mu nie wystarcza

Gość do autorki nieznajoma
a czy on ma na imie Wojtek???????