Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona4321

nie kocham go już. HELP!

Polecane posty

Gość zmartwiona4321

chodzi o to, że jestem z chłopakiem już od jakichś 15 miesięcy i... wypaliło mi się. to śmieszne, wiem bo zazwyczaj piszą tu osoby, które ktoś zostawił. mam cholernego doła, bo byłam z nim tak długo, tyle mi pomógł, byliśmy jednością... a teraz chcę go zostawić, bo nic do niego nie czuję... zadzwoniłam, powiedziałam mu to, powiedział że nie może tego dalej słuchać i wyłączył się... właściwie zaczęło się od tego, że on mnie olewał od jakichś 3 miesięcy... nigdy nie miał dla mnie czasu, płakałam w poduszkę jak idiotka, bałam się że chce mnie zostawić, że już mnie nie kocha, że znalazł sobie inną i dlatego tak się zachowuje... nigdy nie powiedział mi co jest tego powodem... jakiś miesiąc temu powiedział, że nie jest pewny tego czy mnie kocha i wtedy już miałam dość... teraz jestem pewna, że nie mam ochoty być w tym związku, że to już koniec... i mam straszne wyrzuty sumienia.. co o tym myślicie? co mam zrobić? poczekać aż kryzys minie czy rzucić go?

Gość mam syna
wliz na drzewo i siedz tam az zmadrzejesz

Gość zmartwiona4321
nie wiem. boję, się że to źle zniesie... szkoda mi tych czasów kiedy byliśmy ze sobą......

Gość zmartwiona4321
w jakim sensie zmądrzeję?

Nie boj sie, jest dorosly i jakos to zniesie :D Gorzej pewnie bedzie z Toba bo boisz sie nie tego rozstania, co swojej samotnosci.

jak nie kochaszx to po co chcesz utrudniac sobie zycie? odchodzisz i tyle cie interesuje

Gość zmartwiona4321
noo. boję się samotności. ale szkoda mi tych 15 miesięcy...

mi nie było szkoda 5 lat , odeszłam zerwałm zareczyny i żyje mam sie super mam super męża cudownego synka

Gość ggfgfggg
jakby to było 15 lat to jeszcze mogłabys się zastanawiać ale 15 miesiecy?

Gość zmartwiona4321
muszę iść naprzód. muszę się czymś zająć. dobranoc i dziękuję. ❤️ 🖐️

Gość mirabeellla chorellla
kochana,ale pomysl w drugą stronę. on olewał Cie przez 3 miesiace,plakałam,cierpiałas przez niego,potem powiedzial,że nie wie czy kocha,wiedząc jak cierpisz. no i jakos on wtedy wyrzutów nie mial??!! dran jeden. w ogole sie nie zastanawiaj. zostaw go i wsio