Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babkawciazyyyttt

czy mam sie martwic??

Polecane posty

Gość babkawciazyyyttt

ile zostalo mi do porodu skoru mam pol centymetra rozwarcie a termin na 20 lutego ??

Gość ale śię uśmiałam
nie masz :)

Gość siasia86
ja rodze w maju i tez nie mama pojecia jeszcze na temat rozwarc,niedlugo zaczynam zajecia w szkle rodzenia to mama nadzieje uswiadomią mnie

Gość Efffcia30
Z rozwarciem to jest tak, że można mieć 5 cm i sie zatrzyma na 5 godzin. Jak sie ma poltora mozna urodzic za 30 min, a można za 12h. To zależy od kobiety, od tego jak ma skurcze itp. itd.

hm... roznie z tym bywa mozesz miec na 4 cm i bedziesz czekac a mozesz miec nie miec rozwarci i za jakis czae zaczniesz rodzic u mnie tak było w sobote Nic a w poniedziałek na 2 palce i lekarz do mnie pani zaczyna rodzic

Gość pocieszę cię lub zmartwię ale
Ja miałam na ok miesiąc przed porodem rozwarcie na luźne 2 palce, szyjkę zgładzoną, czop odchodził i każdy lekarz mówił, że zaraz urodzę- i co- siedziałam w szpitalu prawie 2 tyg. potem mnie wypuścili i po prawie kolejnych 2 tyg przyjechałam rodzić. Poród od pierwszych skurczy ok 10h :)

Gość petronelka2004
Ja chodzę z rozwarciem na 1,5 cm już 3 tydzień i nic. Termin mam na 29 stycznia i czekam jak na szpilkach.