Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feminiene

Czy facet MUSI sie masturbować?

Polecane posty

Gość I.M.H.O...
feminiene, sorry ze moze nieco nie na temat ale przekaz swojemu facetowi ze wspolczuje mu wyboru. Nigdy bym sie nie zwiazal z kobieta ktora nie odczuwa potrzeby uprawiania seksu (napisalas ze nie uprawiacie seksu i nie odczuwasz potrzeby masturbacji).

Gość ja tam bym chciał nie odczuwać
potrzeby seksu, w końcu poczułbym się naprawdę wolny. :D a tak ciągle się szarpię bo muszę "włożyć" :(

Gość smakosz13
IMHO kłopot z kobietami polega na tym że są zmienne :P Ja ożeniłem się z dziewczyną która była moja pierwszą :P dlatego moje pojęcie normalności było mocno nie zrównoważone jeśli tak można powiedzieć. Teraz po dwóch romansach wiem że w domu mam kobitę której seks nie specjalnie jest potrzebny a co więcej nigdy nie był. Dlatego uważam że facet wcale nie musi walić konia. Jest jeszcze kilka rozwiązań znacznie zdrowszych :P jednak obłożonych znacznym ryzykiem. Pytanie dla pań :P Zatem co jest lepsze Zosia Raczkowska czym młodsza zgrabniejsza kochanka w waszym łóżku:P? A może inne rozwiązanie? Badania lekarskie bo brak odczuwania potrzeby jest po prostu chore.

Gość jola qrwiszon
ach te fałszywe pruderyjne babska. grzebią sobie w cipskach dla rozkoszy. tylko czy któraś się do tego przyzna ?

Gość feminine
musi, tak, ale wychodzi w koncu na to, że robicie to tylko dla przyjemnosci, bo od braku nie umrzecie ani nie zachorujecie. ja tam nie czuje się chora.

facet ma inny mechanizm seksualny który polega na tym , że każda sytuacja erotyczna powoduje wzmożoną produkcję spermy (nie musi być erekcji) Sytuacji erotycznych w naszym życiu jest całe mnóstwo począwszy od pracy gdy widzi kobietę w mini siedzącą za biurkiem tak że widać jej uda z częcią pupy lub nachylającą się nad stertą papierów i ukazujący się pod stanikiem biust Potem wracając z pracy siada na przeciw laski w komunikacji miejskiej u której widać np .w kroku majtki a na wieczor ogląda TV też z erotyką .Spermy jest tyle ze czuje dyskomfort i ulgę przynosi zwalenie sobie, jak ma mądrą dziewczynę która ma wyczucie ze jej facet jest poddenerwowany prowokuje z nim seks jeżeli tego nie zrobi to część z niej wchłonie sie na zasadzie osmozy a część (gęstsza ) zalega w gruczole prostaty powodując z czasem jej przerost i zmiany rakowe. Jest też pewna mała grupa facetów którzy nie mają rozbudzonych fantazji erotycznych i dla nich sytuacje erotyczne nic nie znaczą Sa samotnikami nie lubią kobiet

Temat prosty i odpowiedz tez: kazdy z nas musi to robic bo wtedy calkiem inaczej funkcjonujemy. Jak powszechnie wiadomo, sex odpreza a co za tym idzie masturbacja tak samo. Jako facet mamy dosc sporo zmartwien i stresu (nie mowie ze kobieta nie) ktory w sobie ukrywamy bo nie chcemy wyjsc na przewrazliwiony bubel. Dlatego potrzebujemy tego jak rozmowy, musimy po prostu rozladowac ten stres i poprawic sobie humor, a to jest jedna z najprostrzych metod ktora do tego dazy... Ja meczylem lacha dosc czesto, nawet 5 razy dziennie (mialem ciezkie dziecinstwo :) ), ale teraz sie powsztrzymuje by dawac wiecej mojej kobiecie, za to przez okres miedzy stosunkami mam takie cisnienie ze nie wiem na czym sie wyrzyc, takze pozwol mu to robic kiedy chce lub mu pomoz zeby to nie odbilo sie na tobie :D

Gość xyz0
Zgadzam się,ze u mężczyzny masturbacja jest nieodłącznym zjawiskiem, wręcz wskazanym w różnych sytuacjach. Mam tylko pytanie.Jaki wpływ masturbacji ma na współżycie.Czy to nie powoduje wydłużenie czasu stosunku? a może następuje pewnego rodzaju osłabienie doznawanych wrażeń.Przecież jak mężczyzna sam sobie to robi to w inny sposób zaciska dłoń, inne tępo potrzebuje do zaspokojenia.Czy normalnie zareaguje na delikatny dotyk kobiety?Jak to działa?

oczywiście ze masz rację Dlatego kobieta kochająca swojego faceta nie pozwala by sam sobie walił tylko ona ma w tym przyjemność że mu zrobi dobrze

Gość masz czelnosc
moglbys chociaz napisac, ze to sa twoje debilne wymysly i moga nie miec nic wspolnego z prawda(bo nie maja), a nie udawac znawce. Pozniej ktos to przeczyta, uwierzy(pewnie tak bylo z toba) napisze gdzies i wspolczynnik kretynizmu wzrosnie.

dyskusja typowo polska włączając politykę gówno wie i niszczy przeciwnika epitetami przekupki z targu nie obrażając przekupek

Czy musi... ponoć nic się nie musi, ale każdy facet mający nawet stałą partnerkę będzie sie masturbował. Nie widzę w tym nic złego, no chyba, że facet woli swoją rękę niż kobietę to wtedy zaczyna być już bardzo nie fajnie.

Gość do rozmowy z doradca
mysle ze nie ma sie specjalnie czym podniecac, na takich forach jest mnostwo dyletantow szerzacych wymyslona przez siebie nauke i do tego mnostwo ludzi wierzy w to co oni pisza. Nie zmienisz tego, tym bardziej obrazajac takiego czlowieka. Najlepiej po prostu ich olac, niech sobie zyja szczesliwie w swoim malym swiatku, gdzie masturbacja jest srodkiem przeciwnowotworowym. Szczescie jednostki szczesciem narodu:)

Gość xyz0
Super! jak zwykle pełno odpowiedzi ale od osób co najmniej maja pojęcia. dobry doradco odpuść sobie Prosze o odpowiedź na pytanie które zadałam powyżej dot - Mężczyzna,który się masturbuje ponieważ jest jakiś czas sam i później ponownie jest z kobietą , to czy normalnie zareaguje na delikatny dotyk kobiety?Jak to działa?

Gość oj kiepsko to widze
Hejka! Jestem osoba troszke doswiadczona i powiem szczerze, ze masturbacja ma wplyw na to jak odbywaja sie stosunki. Tak, inny zacisk ma reka, inny uscisk ma wagina. Inne tempo no i facet wie najlepiej jak lubi to robic. Takze TAK, to ma ogromny wplyw. Znalam kogos, kto nie mogl dojsc przy stosunku dlatego, ze sie czesto masturbowal. I to byly jego slowa.

Gość xyz0
dobry doradco ! dopiero sie zorientowałam że to Ty :) wysłałam email. Pozdrawiam