Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feminiene

Czy facet MUSI sie masturbować?

Polecane posty

Gość feminiene

Chodzi mi o potrzebę czysto fizjologiczną. Jestem ciekawa czy mój to robi. Nie uprawiamy seksu, dlatego pytam czy jest to mozliwe żeby facet się nie masturbował? Dodam tylko, ze on nie ma dużego temperamentu, żyje bez seksu już kilka dorych lat.

Gość ano...
Musi! Nie byłby facetem. :D

Gość ale przecież nie kazdy
to robi :o Tylko jacyś niewyżyci :o

Gość juuu
a moze znika z domu ma "nadgodziny" czyli inna dama albo kolega trzecie wyjście to "Adam Słodowy" czyli zrób to sam

Gość kotka cnotka
kazdy facet wali kunia, kto smie wogole w to watpic to jest glupi. ;)

Gość UUUUUUUUUUUUUUUAK
NORMALNO GRUCHE TRZA TRZEPAĆ A KONIA I KAPUCYNA WALIĆ

Gość feminiene
no nie uprawiamy bo nie mieszkamy razem, ale nie o to tu chodzi. A jak się nie zmasturbuje to co sie wtedy dzieje? czym to grozi dla organizmu?

Gość mężatka...
No dziewczynko.....to jest jak potrzeba fizjologiczna. Uznaj, ze to normalne!

Gość mężatka...
czym to grozi??? hehe a ja Tobie sie chce siusiu? to idzie sie załatwic. A facet.... to jest jak bomba zegarowa!

Gość ale przecież nie kazdy
no, ale nawet jezeli mój szef to robi, czy tam reszta facetów, to co robi ksiądz? :O

Gość otoz nie kazdy
zapewniam, ze nie kazdy, ja np. przestalem to robic jakies pol roku temu, poczatkowo trudno bylo wytrzymac, ale teraz juz nie ma problemu. A skonczylem, bo zajmowalo mi to duzo czasu, a jako, ze jestem zajetym czlowiekiem stwierdzilem ze trzeba zaprzestac procederu, aby miec czas na wazniejsze rzeczy

Gość feminiene
no nie mów mi, że to jest tak jak z sikaniem wtedy by sie musial masturbowac kilka razy dziennie, a i nie było by to uznane za grzech, a jest przecież

Gość mężatka...
ksiądz tez to robi! Nasz proboszcz ma 3 dzieci :D

Gość i pewnie myslisz
ze te dzieci od masturbacji?

Gość mężatka...
nie dosłownie... ale cos w tym jest. Kiedys też tego nie pojmowalam.

Gość jamnik pana dominik
Musi bo się udusi ;P

Gość drogie dziecko
wybacz ze zburzylismy twoj swiatopoglad... mikolaj tez nie isnieje... a KAZDY BEZ WYJATKU facet to robi, jest mu to potrzebne, poza tym nie ma w tym nic zlego. ksiadz tez to robi, co 2gi tez uprawia sex. wszyscy jestesmy ludzmi i mamy okreslone potrzeby fizjologiczne. zupelnie niezalezne czy nosimy do pracy garnitur czy sutanne czy jeansy.

Gość mężatka...
femi cos tam...ile Ty masz lat? Nikt Cie nie krytykuje, tylko Cie uświadamiamy. Słuchaj...nie brzydz sie tym....tylko zaproponuj chłopakowi, ze Ty zaczniesz to robic za niego ( w miare mozliwosci)

Gość feminiene
23 :) drogie dziecko: ale dlaczego jest mu to potrzebne? wytłumacz, bo nie rozumiem. I nie mow mi o przyjemności, tylko podaj inny powód. Sama mu czasem robię, rzadko, ale kilka razy się zdarzyło. A sama też się nie masturbuje, bo tego nie potrzebuje. Dlatego pytam, skoro dziewczyna moze wytrzymać (naprawde nie czuje potrzeby) to czy facet nie może?

Gość mężatka...
to fizjologia kochana.... a wolałabys, zebyscie szli na spacer, a on w gaciach miał ze soba pałeczkę?

Gość feminiene
pałęczke?? ale na czym ta fizjologia polega??

Gość mężatka...
na tym, ze sam mu staje i trzeba cos z tym fantem zrobic, tak? Kochana, jest teoria i praktyka. Mi jest blizej znana praktyka, a z teori wiem tyle, ze tak MUSI byc juz!

Gość no nie wierze po prostu
mezatka, a w szkole bylas kiedys? Fizjologia... Albo sobie robisz jaja z tej dziewczyny, albo naprawde jestes taka lewa, w co jest mi ciezko uwierzyc. Debilizm niektorych Polakow niestety nie pozwala mi pozytywnie patrzec na przyszlosc tego narodu...

Gość zimno mi
jesli lubi ,to czego sie czepiacie;-)

Gość feminiene
czyli co? nie ma fizjologicznych powodów? masturbujecie się tylko i wyłącznie dla przyjemności?

Gość feminiene
?

Gość nie no co ty
zeby osiagnac wyzszy poziom porozumienia ze wszechswiatem... wiadomo, ze dla przyjemnosci, po co ludzie pija, pala i cpaja? Dla przyjemnosci, z czasem staje sie to rutyna, zwyklym uzaleznieniem. A ze w przeciwienstwie do powyzszych czynnosci masturbacja jest za darmo, to i uzaleznienie osiaga wieksza skale, tyle ze malo kto sie tym chwali, bo to nie jest "fajne" i "szpanerskie", jak palenie, picie i cpanie. To, ze wiekszosc sie na to lapie, nie znaczy, ze kazdy. Zapewne niemalo panow w zwiazkach, gdzie nie brakuje seksu obywa sie bez masturbacji, a i tacy bezzwiazkowi sie znajda(pare postow wyzej ktos pisal, ze nie ma na to czasu).

Gość smakosz13
Kobiety potrafią być .... dziwne Facet wali konia ... hmmm pewnie mnie nie kocha. Seks nie kochanie dzisiaj boli mnie głowa, jutro ... może... chociaż nie bo myslę ze mi jeszcze nie przejdzie. Może w przyszłym tygodniu. Miałam na myśli przyszły miesiąc lub któryś kolejny. Jak wygląd seks w małżeństwie .... czy ktoś wie? Jaki seks. To tak samo jak wiara w jednorożce... podobno istnieją.

Gość knef
smakosz ale o co ci chodzi?

Dlatego pytam, skoro dziewczyna moze wytrzymać (naprawde nie czuje potrzeby) to czy facet nie może? Pisz za siebie.... To nie jest tak, że każda dziewczyna może wytrzymać, a facet nie. Chyba to zależy od człowieka. Jak ktoś bez problemu wytrzymuje bez seksu to świadczy o chorobie raczej niż normie.