Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

Pamiętacie te bajki????

Polecane posty

Gość slupsk - 15
taaak:D

ej ej a słuchajcie była jeszcze taka jedna o pawiu kosmosu. Ten paw zamieniał się w różne rzeczy i szukały go dwie grupy ludzi, jedna dobra druga zła. Raz pamiętam że zamienił się w pióro gutenberga.

ja całe życie do teraz myślałam ze to były japońskie bajki!!!! To jest włoskie? :D Jakiś mit dzieciństwa mego właśnie legł w gruzach.

była jeszcze taka bajka ale nie pamietaj jak sie nazywala i fabuły z takim grubasem w niebieskiej koszulce i mial wiecznie plastry na twarzy :D

Gość Bo to były japońskie
bajki tylko dubbing był włoski ponieważ sprowadzana wersja była z włoch. A w kanale telewizyjnym polskim w którym je pokazywano udziały mieli Włosi. Nie bądźcie ograniczeni. Ta o pawiu nosiła tytuł(polskie tłumaczenie)"w Królestwie kalendarza"i była najbardziej odjechana plus Yatamen czy generał Daimos. Trochę dziurawiło mózg. HE HE HE :-D:-D

jesoos od razu ograniczeni. Nie interesuję się pochodzeniem bajek. To co tu słyszę to język włoski więc i wnioskowanie automatyczne. A i dzięki za to królestwo kalendarza. Masz rację.

Gość Bo to były japońskie
A najlepsze było porównywanie możliwości Normalny człowiek i Październik:):) ten napakowany z tej ekipy mógł zrobić wszystko i przeżyć wszystko.:-D:-D

Gość _ona
Dzizyys wlasnie mi przypomniales o moim dziecinstwie ja chce zeby to wrocilo!!!!!!!!!!!!!! :( siedzialam wygodnie na kanapie ogladalam troskliwe misie mama krzatala sie po kuchni , na nastepne godziny mialam juz mnostwo planow: zabawa lalkami barbie plus zabawa w tramwaj heheh Booooze to byly czasy ....................... :( a teraz ku** sesja na glowie i mnostwo innych problmow!!! ;(