Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka_ona

czy bogata paniusia powinna ublizac biednej

Polecane posty

Gość różyczka_ona

mam chlopaka jestem juz z nim 4 miesiace jego brat ma dziewczyne chodza 2 lata jest jedynaczka rozpieszczona zawsze w zyciu miala to to chciala nie zarabiala na chleb tak jak ja i zawsze miala co wlozyc do garka jak to sie mowi ...ostatnio dowiedzialam sie ze obgaduje mnie ze swoim chlopakiem ze nic nie robie ze o siebie nie dbam t takie tam ...nigdy ze mna nie gadala bo nie mielismy okazji ona jest paniusia ma bardzo fajne ciuchy jezdzi alfaromeo ...bardzo zabolalo mnie to ze tak sadzi skoro mnie nie zan czy to jest normalne i co mam z tym zrobic...

Gość erwinekkioplo
u bab to norma daj jej w gębę i po sprawie

Gość różyczka_ona
boje sie jej ruszac bo moze mi sprawe zalozy a jedna juz mialam a bardzo zabolalo to co powiedziala...niewiem co mam zrobic jeszcze nikt mnie tak nie upokozyl

Gość SerdzioUK
Jedyne co mozesz zrobic jej na zlosc ... to sie tym w ogole nie przejmowac. To nie pieniadze swiadcza o wartosci czlowieka. Ale o siebie dbasz?

no to poczekaj na jakies rodzinne przyjecie i powiedz jej przyt wszystkich ze słyszałas ze miesza cie z błotem...ze sobie nie zyczysz i ze jak ma cos do ciebie to ma ci powiedziec w twarz a potem wez krzesło i jej nim jeb...he he