Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

kto ubiera Omenę Mensa

Polecane posty

oglaądajac wczoraj prognoze pogody uwazam ze ta sukienka była zbyt krótka rozumiem ze omena jest zgrabna ale do prowadzenia takiego programu powinna byc bardziej stosownie ubrana

Gość
poszlabym o krok dalej i zapytalabym, kto ja w ogole przyjal do telewizji.

nie widziałm wczorajszej pogody ale nie raz sie nad tym zastanwiałam bo nie raz miała badziew na sobie

no wlasnie ale ten ubiór nawet gdyby ja ktoś w niego ubrał to sama powinna zaprotestowac normlanie co za bezguścia w tej telewizji nie potrafią dobrać stroju do okoliczności ech szkoda słow

Gość Bo to chore jest
Prezenterki to istoty pozbawoione wlasnej woli. czyz nie powinny miec prawa wyboru? moglyby miec doradce a nie ktos za nie decyduje ..wspolczuje.... bezwolne manekiny.....

myszka moze akurat ta sukienka szara wczoraj była w miare ładna ale nie do prowadzenia pogody ledwie jej tyłek zakrywała a odsłaniała brzydko kolana

Gość ndlqnwld
czizas, przeciez ona ma krzywe nogiiiiiii,

własnie manekiny ale z drugiej strony pokazuja tworza w tv programy np lekcja sytlu itp w którym radząjak sie ubeirac na daną okolicznośc a ludzie tv sa tak beznadziejnie ubrani że szok to woła o pomste prezneterzy powinni dawac przykład a stylisci powinni miec pojecie

Gość Bo to chore jest
Widac stylisci maja wieksza wladze.

no wczoraj nie ogladałm to nie wiem ale skoro jej "prawie tyłek było widac to raczej nie fajnie

widzę że nie tylkoja zwróciłam uwage na sukienke Omeny:P wyglądała tragicznie majtki odbijały się pod sukienką bo ta była mało że a krótka to za obcisła biedaczka,wyglądała jak sierotka

Mr Hyde ja jej nie krytukuje że ejst brzydka czy niezgrabna wiem ze jest kusząca ale niech na wizji ubiera siestosownie do okolicznosci i tyle nie jestem zazdrosnicą owszem nie mam figury omeny ale ja jej nie krytykuje jej fugury tylko strój który ubrała niestosownie do okazji

Gość Kuszaco to mozna wygladac
Jak sie pracuje w agencji towarzyskiej

Gość Kuszaco to mozna wygladac
Ciekawe kiedy Kret zapowie pogode w stringach

własnie o to mi chodzi jak idzie na spotkanie z facetem czy na przyjecie wieczrowe niech wygląda kusząco a nie prowadzac pogode

myszka dzieki za link :classic_cool: strój podkreslał jej figurę amnie od razu zrobiłosie cieplej

Gość normalnie zdegustowana
ja tez zwrocilam wczoraj uwage na stroj Omeny bardziej niz na to co mowila bo z pogody nie wiedzialam nic hehehe trzeba przyznac, ze figure ma sliczna ale sukienka byla tragiczna, za krotka i za obcisla. Majtki jej sie odznaczaly i mozna bylo sie domyslec jaki jest ich fason :D

Gość emrenkaa
Omena jest zgrabna? Z całym szacunkiem do tej pani, bo nic do niej nie mam, ale nogi ma potworne, chude, proste i bezkształtne.