Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitatychy

przyjazn damsko-damskaa

Polecane posty

Gość anitatychy

Mam przyjaciolkę bliską mojemu sercu. niestety nie widujemy sie zbyt często, a w sumie to w ogole. nigdy jej nie widzialam na żywo. Studiuję i ona studiuje. jestem osobą bardzo wrażliwą, jesli cos jest nie po mojej mysli, nie latwo mi to zaakceptowac. nie to, ze jestem zla. poprostu mi cięzko. zawsze , codziennie placze z tego powodu ze nie moge byc z nią. poznalysmy sie na czacie znamy sie około 4 lat. po studiach planuję wyjechac do niej. chcemy razem zamieszkac. - nie! nie jestesmy lesbijkami. poprostu się kochamy. jestem o wszystko zazdrosna, choć wcale tego nie pragnę. nie chce by kiedykolwiek miala partnera. chce byc z nią - moja miloscią. tak dobrze sie rozumiemy, codziennie przez telefon powtarzamy ze sie kochamy. i to nie jest klepanie. chce jej czulosci , chce z nią spac w jednym lozku, przytulac się, chodzic na zakupy, do kina. odwiedzac jej rodzinę i moją. czy cos w tym jest dziwnego? nie widze po za nią swiata. i to nie jest zaden pedofi. tyle lat "razem" swiadczy o tym ze to nie oszustwo. mam wiele dowod. wydaje mi się ze jest to prawdziwa przyjazn. nie chce by kiedykolwiek mnie zostawila dla kogos innego...