Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerzysta24

Mam dziewczyne, ale chce czegos wiecej.

Polecane posty

Gość rowerzysta24

Mam dziewczyne. Przeciętna, nie miss, ale i nie czarnobyl. Sex udany, kamasutra od dechy do dechy przerobiona :)- a to ważne. Tyle tylko, ze ona zaczyna mi sie powoli nudzic. Zaczynają sie jakies sprzeczki, kłotnie. Kochanka by sie przydała tak dla odmiany, tylko ze jesli znajde sobie jakąs na boku, a moja sie dowie, to bedzie pewnie koniec, a tego w sumie bym nie chciał, bo zaczynac wszystkiego od początku to mi sie nie uśmiecha. Znacie jakies dobre sposoby ukrywania tej" drugiej" znajomosci ?

Gość za kare wstaw jej foto
ile ma Twoje dziewczyna lat ?

Gość tęsknię za dobrym ...
mam świetny pomysł:) jak pojedziesz tym rowerem po śliskiej drodze, koniecznie z górki... to rozpędź się do granic możliwości, rozłóż szeroko ramiona, poczuj wiatr we włosach i taki szczęśliwy i spełniony, beztroski... walnij w drzewo:P

Praca komiwojażera. 3 dni w jednym mieście , 3 dni w innym, niedziela w burdelu w trzecim.

Gość rowerzysta24
Ona ma 22 lata. Praca wlasnie odpada bo mam prace na miejscu i nigdzie nigdy mnie nikt niewysyła. To by było podejrzane.

Gość BaletnicaMari
zycze ci zeby twoja przyszla kochanka zarazila cie jakąs choroba weneryczna a twoja dziewczyna odeszla od ciebie, wtedy nie bedziesz sie nudzil, zapewniam. Zycze powodzenia.

Gość za kare wstaw jej foto
22 lata ? to ona chyba dziewica nie byla jak ja brales

Gość rowerzysta24
dziewicy to poszukiwac nalezy w przedszkolu.

Nio tak... wykorzystac i porzucic... Mam nadzieje ze ona sama zmadrzeje i cie wczesniej zostawi!

Gość rowerzysta24
szczerze mówiąc, chciałbym spróbować z chłopakiem... przerobiliśmy z moją różne opcje analu, spodobało mi się... jest jakiś chętny pan?

Gość listewka
tęsknię za dobrym ... mam świetny pomysł jak pojedziesz tym rowerem po śliskiej drodze, koniecznie z górki... to rozpędź się do granic możliwości, rozłóż szeroko ramiona, poczuj wiatr we włosach i taki szczęśliwy i spełniony, beztroski... walnij w drzewo hahaha padłam :D:D

Gość Wojtek 34 Świdnica
Jesteś szmaciarzem.