Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieZaChuda

Odchudzanie --- 25.01.2010

Polecane posty

Gość NieZaChuda

Od jutra zaczynam diete, chce sie ktos przylaczyc ? Razem na pewno bedzie latwiej :)

Gość baaabaarba
a w jaki sposob sie chcesz odchudzać?

Gość NieZaChuda
Hm.. przedewszytskim ograniczyc slodycze, duzo wody, no i zdrowa zywnosci, chce jesc wiecej warzyw, jakis owoc, platki z musli, ograniczyc pieczywo, ziemniaki okolo 1000 kcal do tego cwiczenia

Gość baaabaarba
ile masz lat? ile ważysz? jaki masz wzrost? i najwazniejsze jaki jest Twoj cel??;) przepraszam za ciekawość;P

Gość NieZaChuda
17, wzrost 162 a waga jakos 54 kg, chce schudac tad do 48, albo 47 wtedy czuje sie dobrze, moje cele to ujedrnic cialo, plaski umiesniony brzuch, fakna pupa, no i pozbyc sie celuitu.. a czemu pytasz?

Gość baaabaarba
bo moze bym sie przyłączyła;) ja odchudzam się już od jakiegoś czasu. schudłam już 6 kg;]

Gość NieZaChuda
w ciagu jakiego czasu ?

Gość baaabaarba
jakieś 4 tygodnie, to było w grudniu.. po świętach odpuściłam troche;/

Gość NieZaChuda
aha :) a jaka diete stosowalas ?

Gość ja tez chce schudnac
78 kilo, 173 cm 15 kilo musze schudnac :-O

Gość NieZaChuda
To co, zaczynamy od jutra ? Ale tak zeby shcudnac, i osiagnac to co chcemy !

nie mam pojecia jak mam schudnac te 15 kilo, dlatego doloczam sie do was w nadzieji ze sa skuteczne sposoby. Nieraz pare dni udaje mi sie malo jesc i schudne 2-3 kilo ale jak tylko pare dni pojem to wracaja. I tak wkolko jest u mnie od 2 lat.

zaczynamy!;) ja już dzisiaj w sumie zaczęłam;D zaczernijcie sobie pseudonimy, żeby się ktoś za was nie podawał

przez długi czas miałam podobnie jak Ty, jednak udało mi się zmobilizować. i jestem z siebie dumna;) jeśli miałam chwile zwiatpienia, to ogladalam zdjecia szczupłych dziewczyn, może i Tobie pomoze, warto sprobować. może jakieś ćwiczenia do tych naszych diet?

Gość NieZaChuda
Z kas to znam, mam podobnie.. Moze za duzo wtedy jesz ? i waga leci w gore, ja jak np 3 dni zjem wiecej to na wadze tez jest wiecej niz bylo z rana.. a co do sposobu, hm.. to kazdy sam wybiera indywidualnie sobie diete, ja nie hcce przekraczac 1000 kcal i jesc zdrowo, potem moze zejde troche nizej.. Kiedys sie odchudzalam, tzn bardzo malo jadlam i duzo cwiczylam to w ciagu nie calego tygodnia chudlam ok 3 kg, wiec wszystko jest mozliwe, a po za tym jak sie wiecej wazy to szybciej kg leca w dol

niezachuda ma rację, duzo szybciej lecą. I nie wolna się poddawać jeżeli po jakims czasie odchudzania powoli bedzie waga spadac, bo zwykle się tak dzieje. a jeśli sie poddasz, to wszystko wroci

u mnie jest tak ze jak pare dni diete robie to nagle bierze mnie okropny glod na cos pozadnego bo po paru dniach czuje sie slaba i zimno mi jest. Jak zjem porzadnie to sie lepiej czuje. No nie wiem co mam zrobic.

Gość taka jedna wie i powie
czemu od jutra a nie od dzis? hm dziwne :D

ja tez chce schudnac poprostu za malo zjadasz w ciegu tych kilku a potem masz ochote na cos porzadnego :)

ja akurat od dzisiaj;) może zbyt drastyczna masz diete? na diecie człowiek powinien się czuć dobrze, mieć duzo energii

odkladanie na potem czesto konczy sie porazka jak cos zaczynac to od danej chwili ;)

no tak macie racje.Jem kromke chleba dziennie przez tydzien a potem mnie bierze atak.Owocow nie lubie, wazyw tez nie.

ale słodyczy i tłuszczu nie jem i tak już 3 lata mam wagę 59 kg wzr160cm wiek 46