Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieZaChuda

Odchudzanie --- 25.01.2010

Polecane posty

Gość gloriia17_
ja jestem z Olkusza . ;]]] bardzo bliziutko! Właśnie skończyłam biegać . Codziennie z psem po lesie biegam, normalnie zaraz padne. :) Heh jak u Ciebie dieta? Trzymasz sięę? U mnie dziś nawet nieźle . Zrobiłam sobie na obiad sałatke (mój właśny wymysł - to co ma mało kcal wymieszałam w miseczce xD ) wzięłam kawałeczek i musialam reszte do kosza wywalić. obrzydliwe mi to wyszło . hehee :D

glloria17--> Witaj :) Widze,z e nie tylko ja daze do 45 kg hehe :) u mnie dzisiaj totalna porazka.. Mialam obciac kalorie.. A zjadlam ich duzo wiecej.. Zaczene moze od sniadania, wtedy bylo jeszcze okey : ciemna bulka z maslem, plasterkiem szynki, salaty i pomidorem.. bulka cynamonowa i jogobella brzoskwiniowa z musli salatka z makaronem papryka jablko goracy kubek z knora (ale to akurat tylko 46 kcal) troche paluszek :/ i prawie cala czekolada :/ teraz przyszlam do domu to jeszcze zjadlam deser z korona czyli kolejne 200 dodatkowych kcal i udko z kurczaka z kilkoma frytkami.. ;/ wiec nie za fajnie.. A jak u was ?

ja dzisiaj pochlonelam: muesli z mlekiem zielone jablko drożdżówka z serem :( kotlecik de-volaille + brokul ( bez bulki!!! :D ) muesli z mlekiem. mam juz stpper z decathlonu!!! :D:D dokaldnie ten model: http://www.decathlon.com.pl/PL/st-290-87992185/ jest swieeetny :) spalilam jak do tej pory 40 kalorii :) mam tylko nadzieje, ze jutro z dietka troszke lepiej bedzie :P

Gość gloriia17_
Ojjj raz bywa lepiej raz gorzej . ;] jak piszecie ile zjadłyście to ja też napiszę. rano jogurt i herbata czerwona , później kawa z mlekiem . na obiad zupka chińska VIFON-96 kcal . ;] ;] i na kolacje barszczyk czerwony knora. a do tego oczywiście hektolitry wody mineralnej i herbatek . ;] dziś już mnie dziewczyny nie będzie bo chłopak przychodzi i pewnie będzie piwko . xD pozwolę sobie a jak . wiem że dużo kcal . ;] do jutra ;* trzymajcie się . i nie jeść już bo po 18:) :*

Hehe, no tak, ale u mnie to jest przewaga tego gorzej :/ jak juz raz ''zgrzesze'' to potem grzesze caly czas, i nie umie sie juz opanowac.. Nawet o 21:30 chcialm isc cos zjesc.. ;/ ale sie powstrzymalam.. Ale widze, ze wiekszosc dziewczyn gdzies wyparowala, szkoda.. Ja uciekam spac :) dobranoc i kolorowych snow zycze :)

kurcze mam ochote cos zjesc ale teraz to juz troszke za pozno :P nie wiem jak to jest z tym niejedzeniem po 18 :O ja chyba ostatni posilek bede zjadac na 3-2 h przed snem. slyszlam, ze to wiecej daje.. coz wyproboje, zobacze. Narazie sie mecze nad zad z polaka...:P:P:P katorga....wybaczcie musialam sie wyzalic :P:P plan na jutro :) : 8.00 - muesli z mlekiem 11.00 - jablko 14.00 - brokul + kotlet de-volaille ( zostal mi z dzisiaj..:P) 17.00 - jogurt activia 19.00 - jajecznica z 2 jajek na odrobince maselka ;) do tego 2 litry wody + herbatki zielona i czerwona pu-erh i 2 x po 15 min na stepperze :D mam nadzieje, ze jutrzejszy dzien zakonczy sie powodzeniem :):) buziaki :*

Gość taka jedna wie i powie
NieZaChuda... przy takim zarciu jakie opisalas to chyba chcesz przytyc a nie schudnac tematy Ci sie pomardaly :D skoro tak jecie to nie dziwie sie ze zaczynacie diete ale tego dieta bym nie nazwala ;] jak mozna zjesc prawie cala zcekolada i sie nie opamietac ;D

no wiesz niektorzy nie maja tak silnej woli..ja jeszcze niedawno bylam wrecz uzalezniona od czekolady..gdy tylko cos mi nie wychodzilo od razu chlonelam cala tabliczke w dodatku popijajac ja cola :O:O:O poza tym mam 17 lat i nie chce sie glodzic. Narazie stosuje diete MŻ :P:P i ćwiczonka.

aha dziewczyny mam mam juz maly sukces! :D waga dzisiaj wskazala 48kg, wiec 1 kg za mna! :P:P podobno to tylko woda, ale i tak sie ciesze :D

taka jedna wie i powie --> sluchaj ! od samego poczatku, przychodzisz tu i sie wymadrzasz, wejs sie popatrz na to co ty zresz ! a nie tylko komentujesz i krytykujesz innych ... !

cześć dziewczyny! przepraszam, że ostatnio nie zaglądałam, no u mnie w miare dobrze idzie, tylko, że wczoraj odpuscilam troche;/ jakieś przeziebienie i do tego okres, wiec ciezko mi sie było trzymac, ale dzisiaj juz jest dobrze;) gratuluję blue lips;) ja mam zamiar zwazyc sie w niedziele, wtedy podam swoja wage;D

Gość Gloriia17_
No dziewczyny ja też po śniadanku :) standardowo jogurt. ;] Właściwie to niedawno wstałam.... nie wiem jak ja sie przestawie po feriach żeby wstawać o 7... masakraaa :D dziś rano na wadze było 47,5 ale to rano tak zawsze mam a wieczorem już koło 50 :) musze coś dziś poćwiczyć. znacie fajne i SKUTECZNE ćwiczenia na nogi? :P

Gloria ja wlasnie na nozki mam stepperek :P Mam nadzieje, ze pomoze.. Dzisiaj tez juz po sniadanku. Standardowo muesli z mlekiem, a potem jabluszko. Oby tak dalej...:) buziaki

Gość gloriia17_
No ja niestety nie posiadam ... ale znalazłam taką stronkę i tam są ćwiczenia wydaje mi się, że fajne. :D zresztą sprawdzę to się przekonam . ;]

to super :) a podalabys mi link?? aha i mam pytanko ile tak okolo ma kcal maly kotlet de-volaille i maly gotowany brokul?? ;)

W takim razie jak wy jestescie w pelni zmobilizowane i chetne to ja tez :) zawczynam z wami, planuje schudnac jakies10-15 kg. bede jak na poczatek jezdzic rowerkiem stacjonarnym okolo pol godz. i dieta MŻ :D ograniczenie slodyczy, ziemniakow, chleba.bedzie ciezko ale razem damy rade :D :*

Witam nowa kolezake :) Wiecie co wkurzylam sie, i to bardzo.. Kiedys sie odchudzalam na ok 500 albo 600 kcal, i potrafilam trzymac diete, i do tgeo cwiczyc.. Tak malo kalori bardziej mnie mobilizowalo, i efekt tez byl duzo lepszy.. Bo same widzicie, teraz staram sie jesc ok 1000 i jakos mi to nie wychodzi, jem duzo duzo wiecej i to nie zdrowych rzeczy.. Moze jeszcze dzisiaj skocze do apteki po chrom w tabletkach (podobno jest dobry na apetyt na slodycze) I od jutra bede na bardziej rygorystycznej diecie.. I sprobuje naciagnac mame na rowerek stacjonarny, to bym dorzucila cwiczenia do tego, na rowerze akurat lubie ejzdzic, wiec to by byla bardziej przyjemnosc :) Do tego muzyka, wiec powinno byc dobrze :) Obiecalam sobie, ze schudne, (probuje juz od roku wrocic do tych 46 kg ktore mialam ) I mimo, ze mi to nie wychodzi, i jak to stwierdzila ta co wie i powie... heh... To moze i jem duzo jak na osobe, ktora chce schudnac.. Ale nie poddam sie tak jak robilam to do tej pory.. I schudne, dla samej siebie, dla tego zeby pokazac, ze potrafie.. I wiem, ze taka dieta nie ejst zdrowa, znam to z wlasnego doswiadczenia, ale nie widze innego rozwiazania.. Jak bede tego zalowala to trudno.. Cos za cos..

mam 16lat, 80 kg i 173cm tragedia jednym slowem ;/ ale damy rade, mi nie zalezy zeby za tak szybko schudnac, chce gdzies tak do czerwca :)

Ja tez tak myslaalm, zeby do lata najpozniej dobrze wygladac, ale im wczesniej tym lepiej, ja i tak juz bardzo dlugo to odkladam.. Wiec zalezy mi na tym, zeby to wreszcie skonczyc.. No i fajnie, ze ejstes w podobnym wieku do naszego :) A jak diete chcesz stosowac ?

Gość gloriia17_
nie ma za co . ;) też chce tak do wakacji schudnąć. Ale to jest dziwne że ja jem mało i nie chodze głodna... i zastanawiam sie skąd mi sie ten tłuszczyk bierze? moje nogi to jest masakra jakaś... ej dziewczyny może sie pomierzmy i zapiszmy nasze wymiary bo to jest istotniejsze od wagi chyba z deka. xDD

Hm.. Nie chce sie zalamac hehe ;p Kiedys sie mierzylam, ake gdzies metr zapodzialam, jak znajde to napisze, ale pewnie za specjalne nie sa.. I moim problemem tez sa wlasnie nogi, i wygladaja gorzej niz masakra, do tego jestem niska, i sa krotkie, a to jeszcze gorzej wyglada :/

Gość gloriia17_
no ja jestem od Ciebie 4cm niższa . :D i wiem że przy takim wzroście każdy tłuszczyk widać. Ostatnio czytałam że mam figurę `gruszki`, i że jest najtrudniejsza do zmiany.... ehhh . kurde i jeszcze wgl nie chce mi sie ćwiczyć ... najchętniej to bym cały dzień leżała ;]] Tzreba sie jakoś zmobilizować do pracy . xDD a jak patrze na te chudziutkie dziewczyny to sie jeszcze bardziej głodna robie zamiast chcieć coś zmienić. wiem dziwne.... :)

gloriia17_ --> tez tak mam.. I tez mam taka budowe ciala :/ nie wiem, czy to dobrze, czy zle.. Kiedys akurat (jak wazylam te 46 kg) to bylam zadowolona ze swojej figory, teraz tego poiwedziec nie moge.. Zdiecia mnie mobilizuja, ale tylko przez 5 min.. :/

Gość gloriia17_
no ale podobno to jest najseksowniejszy typ . ;)) heh . trzeba sie brać do roboty. ;p ide zaraz z psem biegać do lasu . żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce. :D

Czy najseksowniejszy to nie wiem hehe, ale jakos sie pocieszyc trzeba :D no ale przyznac musze, ze jak sie dobrze zadba o ta ''gruszke'' to faktycznie figora super ;d