Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieZaChuda

Odchudzanie --- 25.01.2010

Polecane posty

dzięki a tak to jest jak bym jadła to co przed dietą to teraz bym ważyła pewno z 80kg czyli trzeba mieć świadomość że dieta na wieki wieków amen:)

Nie wiem co dokładnie byście chciały wiedzieć :P 67/172 latek 20 ;) 2 lata temu udało mi sie bardzo duzo schudnąc, ale wygladałam strasznie..same kosci, wyglądałam okropnie i juz nie chce tak wygladac ale chcialabym schudnać do 55 kg..mój cel;)

Co do tego, ze potem jesz tak duzo, to dlatego ze organizm chce odreagowac, brakuje mu tgeo pozywienia i dlatego tak sie dzieje, to swiadczy o zbyt drastycznej diecie.. Sama robie to samo, kiedys sie tak odchudzalam do tego dosc sporo cwiczylam i w ciagu nie calego tygodnia chudlam po 3 kg.. Wszystko jest mozliwe, moze sproboj stopniowo zmniejszac jedzenie, zeby organizm sie przyzwyczail

andzik09 no to zapraszamy niełatwa mysle ze masz odpowiednia wage, no ale jesli sie zle czujesz z taka waga, to zapraszamy;)

Gość taka jedna wie i powie
z czystym kontem no nie powiedzialabym a moze potrzebne jest jeszcze jedno popoludnie zeby sie objesc zeby jutro bylo te czyste konto... ;)

Hm.. ja chcialabym jak najszybciej, bo mam sporo do zrobienia, ale tak zeby do wakacji sie udalo, nie chce tylko schudnac, ale moje cele sa troche wieksze, zejsc z waga do jakis 47 kg, no i potem uksztaltowac cialo, wyrobic miesnie, ujedrnic itd, a wiadomo, ze troche czasu na to potrzeba, a wy co chcecie osiagnac ?

koniecznie chce ważyć 54-55kg... już tak miałam i było mi dobrze:) sposób najlepszy według mnie to dużo wody, kasze... z ćwiczeń to pilates a dla bardziej rozciągliwych podstawy baletu;) i o dziwo mój as w rękawie- konie, jak się zapisałam to schudłam 15kg

taka jedna wie i powie--> Nie wiem o co Ci chodzi ? Moim zdaniem latwiej jest zaczac od rana, gdy sie jeszcze nic nie jadlo, niz np od teraz gdy ma sie juz na swoim koncie np czekolade, czy mase innych rzeczy.. A majac ''czyste konto'' latwiej jest, przynajmniej mi, nie zjesc wiecej, bo wiem ze jak na razie jest dobrze, to po co to psuc ?

Gość zaciekawiona tematem1
ja też startuję od dziś w sumie :) mam do zrzucenia sporo...bo waże 84,5 kg i mam 168cm wiek 27 latek :D aha kg pociążowe i przedciążowe :D

Gość zaciekawiona tematem1
u mnie dieta 1000kcal i aerobik 2 razy w tyg :)

powiadasz ze do końca lutego..Ja mam do zrzucenia 12 kg czyli jeśli cały luty i tydzien w styczniu moze być troche mało..ale zobaczymy ile się da...cel--> 55kg ale niewiem do kiedy heh;) dodam, ze zaczynam ćwiczyć...bieżnia, indoor cycling i tym podobne ;D

Gość taka jedna wie i powie
ja wychozde z zalozenia ze jek sie odchudzac to od teraz a nie od rana z czystym kontem ;) bo co tam jeszcze dzis mozna pochlonac ... a to z czego jutro bedzie trzeba zrezygnowac ;P

baaabaarba --> To fajnie, ze jestesmy w podobnym wieku :D na pewno ''latwiej'' bedziemy sie rozumialy, no i wsumie wazymy tyle samo, i do tej samej wagi chcemy zejsc :D No i wzrost tez mamy podobny :) a jaka diete chcesz stosowac ?

taka jedna wie i powie--< z tym akurat moge sie zgodzic, ze sie je to z czego potem trzeba zrezygnowac.. hehe :) tak to juz chyba jest

czesc laski ja tez bym sie chciala dolaczyc ;) mam 18 lat 162 cm wzrostu waze teraz 56/57 moim celem jest 48/49 czyli musze schudnac az 9 kg gdzies uu :( mam strasznie slaba wole w sierpniu udalo mi sie schudnac 8 kg (efekt jojo po kopenhaskiej) z 61 do 54 teraz po swietach niestety przytylam :/ nie moglam odpedzic sie od jedzenia :( w sierpniu tak schudlam poniewaz pilam duzo kawy i zaczynalam palic papierosy schudlam gdzies tak w miesiac a jadlam co chcialam tylko ze sladowe ilosc;) co do diety to planuje taka jak NieZaChuda

Hm.. skakanka jest swietna, i daje suoper efekty, kiedys jak sie odchudzlaam to skakalam nawet po 2 h w ciagu dnia.. I to rano godzine i wieczorem druga.. Swietnie ujedrnia cialo, i usuwa celuitis, tyle ze mi lydki rozbudowala :/ To jedyny minus jaki widze, na brzuch stosowalam brzuszki i podnoszenie jednej nogi do gory

dieta niełączenia, mama mi ją poleciła. staram sie nie jesc słodyczy, duzo pic wody i herbatek unikac tłustych potraw. Dobrze się na niej czuje. mam duzo energii i taka lekka się czuje;)