Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieZaChuda

Odchudzanie --- 25.01.2010

Polecane posty

Gość taka jedna wie i powie
NieZaChuda nie obuzraj sie tak okrutnie :) patrze ze krytyki przyjac nie potrafisz :) ale chyba po to jest forum ze moge wypowiedziec sie jak chce na dowolny temat a ze pisze to co uwazam to wybacz ze Ci sie to nie podoba ale nie musi Ci sie to podobac ;) ;D

a jesli chozdi ci o to zebym popatzryla na to co ja jem... wiec ja jem bardzo zdrowo nie ma mowy w moim jadlospisie o slodkosciach a tym bardziej o calej czekoladzie hehehehe ;)

taka jedna wie i powie --> No to w takim razie gratuluje, i tu nie chodzi o slowa krytyki, tylko o sposob w jaki sa napisane.. A co do tego, ze nie ejsz wogole slodkosci, i zdrowo sie odzywiasz, to nie znaczy, ze zawsze tak bedzie.. Teraz zapewne stwierdzisz, ze to nie mozliwe zeby tak bylo.. Nie zycze Ci tego, ale nigdy nie mow nigdy.. Bo nie wiesz jak bedzie za jakis zcas.. Kiedys tez zdrowi sie odzywialam, nie jadlam wogole slodyczy, jak juz to w malej ilosci, i mialm kontrole nad swoja waga, i tym jak wygladam.. I tez nie przypuszczalam, ze moglabym sie sama do takiego stanu doprowadzic, i nie potrafic sie powstrzymac przed zjedzeniem czekolady, czy czegos innego.. Ale jak widzisz.. Nie zawsze jest tak jak bysmy chcieli zeby bylo.. A teraz chodz bardzo chce to nie potrafie sobie powiedziec nie..

I tak szczerze, to Cie nawet rozumie.. I wiem co pewnie teraz myslisz.. Kiedys tez taka bylam.. Zal mi bylo tych wszytskich dziewczyn ktore chcialy schudnac, mowily ze sie odchudzaja a za 5 min lecialy po czekolade.. Wydawalo mi sie smieszne, byc tak slabym, hehe.. I nie sadzilam, ze sama stane sie jedna z tych dziewczyn, ktore sobie cos obiecuja, a za chwile robia cos zupelnie zaprzeczajacego... Ale wtedy nie wiedzialam jak to jest byc po tej 2 stronie ''lustra''.. Bo wtedy bylo mi latwo mowic, skoro ja sama nie mialam z tym problemu, i zawsze umialam, i potrafilam osiagnac to co chce.. I na drodze mi nie stala tabliczka czekolady..

NieZaChuda a napisalam to w sposob doslowny gdyz troche mnie to dziwi nie naleze do osob lubiacych owijac w bawelne jak cos pisze to konkretnie. Wiem ze ciezko jest z czegos zrezygnowac i ze nigdy nie wiadomo jak bedzie. Skoro nie mozesz powstrzymac sie od slodkosci to moze zainwestuj w chrom nie jest bardzo drogi

aaa... ja zła jestem;/ bo troche tłusto na obiad zjadłam, ej znacie dziewczyny jakies cwiczenia takie na spalanie tkanki tłuszczowej, ale nie takie na wymodelowanie sylwetki?

Moja zmora tez sa nogi... łydki sa nawet ok. ale uda to jest masakra, jak na nie patrze to az mi sie plakac chce. Nie chce stosowac jakiejs konkretnej diety, poprostu chce sie ograniczac od slodyczy, chleba, ziemniakow. napoi garowanych tzw "kolorowych" nie pijam, nie lubie, smierdza mi sama chemia, pije tylko wode niegazowana, juz chyba od 2 lat, moze i wiecej :)

Takze wychodze z zapytaniem czy znacie jakies cwieczenia na spalanie ? i moze mi ktoras z was podpowie jak lub co jesc gdy jest sie glodnym pomiedzy posilkami, cos takiego do przegryzienia, nie kalorycznego :D

słyszałam, że marchewka jest dobra;D ale ile w tym prawdy, to nie wiem;P nie znam sie dobrze na tych rzeczach

hej ;) u mnie dzisiaj wszystko ok :D no moze zjadlam 2 nieplanowane jablka ale lepsze one niz cos kalorycznego :P postepowalam sobie dzisiaj tez..w sumie spalilam na stepperku jakies 300 kcal :D pozdrawiam, trzymajcie sie cieplutko :D ;)

hej hej co tak tu pusto sie zrobilo?? ;) ja dzisiaj juz po sniadanku.. oczywiscie muesli z mlekiem ale 2% 😡 coz na stepperku dzis spalilam juz 110 kcal :D pozdrawiam

Gość gloriia17_
Siemka :D Nie miałam jak pisać bo mi coś internet szwankuję. ;] ja też dalej trzymam diete. No faktycznie coś miało osób pisze. ;p

Hej :) U mnie dzisiaj nawet okey.. Ale sie zalamalam, weszlam dzisiaj na wage a tam 54 kg :/ Moglam sie tgeo spodziewac po tym jak sie odzywialam, czyli czekolady itd.. I to jeszcze wieczorem :/ Masakraaa.. :(:(:(

hej dziewczyny :( u mnie jakas masakra!! podejrzewam, ze zadna z was tak nie nagrzeszyla jak ja dzisiaj :(:( pod koniec udanego dnia bylam w centrum handlowym no i oczywiscie glodna zjadlam w kfc longera z frytkami, a potem spotkalam znajomych i razem poszlismy na pizze 😭 mowilam, ze jestem na diecie a oni namawiali namawiali no i uleglam :(

Witam was :) U mnie tez nie za bardzo. Strasznie mnie ciagnie do slodyczny i nie chce mi sie wogole cwiczyc. chyba musialabym dostac jakiegos pozadnego kopa w tylek zeby sie ruszyc! tak strasznie mi sie nie chce.

Gość gloriia17_
No jestem jestem . ;] A u mnie w miarę dobrze. Wczoraj nieplanowana paczka paluszków i piwo. Ale muszę się też pochwalić, wczoraj znajomi zamawiali pizze a ja dzielnie odmawiałam i nie zjadłam ani kęsa. a tak mi pachniałaa..... xD Dzisiaj tylko jogurcik rano na obiad będzie zupka i jabłko wieczorem. na wadze 48,8 więc coś drgnęło.

skoro macie takie napady glodku i jecie takie rzeczy z ktorych nie jestescie zadowolone tzn. ze zle zaplanowalyscie spozywanie kcl. moze zbyt drastycznie je zmniejszylyscie badz wyeliminowalyscie to do czego wasz organizm jest pzryzwyczajony najlepiej robic cos powoli ale madrze i z glowa nie moze byc tak ze np. zjadacie 2000 kcl a dzien pozniej 1000.. lub mniej bo takie napady bedziecie mialy i zamiast chudnac bedziecie tyly bo organizm bedzie sie bronil i odkladal tluszcz

taka jedna wie i powie-----> no z tym to masz moze racje..ja narazie jestem na diecie MŻ chociaz nie za bardzo mi ona wychodzi :O:O niesty za czesto miewam wpadki z jedzeniem tak jak ta pizza wczoraj 😭 ale coz ferie mi sie koncza i teraz codziennie szkola wiec moze nie bede miala tyle wolnego czasu i jedzonko nie bedzie tak kusilo :P:P A dziś zjadłam: jabłko muesli z mlekiem 0,5% risotto (niestety z żółtym serem :O zapomnialam kupic mozarelle) i teraz sie zastanawiam co zjesc na kolacje ;) ??

ehh... ja to juz sama nie wiem, tak bardzo chcialabym schudnac, chcialabym wejsc do sklepu i kupic to co mi sie podoba a nie to w co sie zmieszcze, chce miec szczuple uda, nie wierze w siebie. Musze cos z tym zrobic. Jak nie schudne do wakacji to nie wiem co.. wrr....

i-am-your-sin-----------> rozumiem cie doskonale.. jak wazylam pod koniec wakacji 45 kg to mialam sobie tylko wyrobic juz miesnie i sie cieszyc plaskim brzuszkiem itp a tutaj 5 kg w gore..😭 i teraz jest mi o wiele ciezej schudnac. :O:O

kurczę no co by tu zjesc na kolacje... ;( mysalam ze moze znowu muesli z mlekiem 0,5% co myslicie? nie ebdzie za duzo jak na kolacje bo to w sumie ma ok 350 kcal.. :O:O

Witajcie, u mnie totalna klapa.. Jeszcze poklucilam sie z chlopakiem.. Niby chce schudnac a jem jak najeta.. Juz sama nie wiem co zrobic, a teraz jak jeszcze na wadze jest 54 a nie 53 to juz wogole przestalo mi zalezec... Za kazdym razem jest tak samo.. Wczoraj zjadlam ''tylko'' 3 paczki, czekolade, i ''kilka'' innych rzeczy, a dzisiaj nie bylo lepiej... :(:(:(:(dZiewczyny ja juz nie wiem co mam robic :(:(::(:(

Juz nawet widze, ze mam nogi grubsze, i wogle.. a mimo to nie umie sie ogarnac :( tylko sobie mowie, od jutra, od jutra, dzisiaj jesczze mozesz ale jutro juz dieta.. to bez sensu.. od roku jest caly czas tak samo ;./;/;/

Kurde, laski musimy sie wziasc za siebie bo inaczej to bedziemy tylko narzekac i pisac jak duzo zjadlysmy! Tez tak mam, ciagle od jutra, od jutra,a to jutro chyba nigdy nie nadejdzie! Tak bardzo chcialabym schudnac ale moja motywacja chyba tylko na tym sie konczy!

blue lips z tego co napisalas to moim zdaniem zjadlas za malo i zbytnio nie za dobrze odzywczo te Twoje musli zastapilabym platkami owsianymi bo musli sa kaloryczne ! mleko zastapilabym jogurtem naturalnym jadlabym wiecej warzyw na Twoim miejscu i wiecej czestszych posilkow bo tak to nie dziwie sie ze masz napady na jedzonko jedz 5 posilkow :)

niektorzy odchudzaja sie cale zycie albo sie zawezmiecie albo tylko bedziecie mogly sobie popisac tu o odchudzaniu co byscie chcialy i jak byscie chcialy z gadaniny.. pisaniny... na temat odchudzania nigdy nic nie bedzie wiec 3 podstawowe zasady ja chce ja moge ja potrafie ! :) do tego zrobic sobie bilans :D + i - jak schudne i jak znow utyje i pzred kazdym napadem miec ja pod reka i zerknac na nia :)