kadiaa 0 Napisano Styczeń 24, 2010 ja wlasnie tez .. bardzo chce ale jakos uwazam to za kolejna probe odchudzania.. nie mam juz takiej sily bo za duzo juz tego.. nie jestem w ogole zmotywowana ale wiem ze jak nie poswiece sie to znowu bede myslala o niczym innym jak tylko o mojej figurze;/ mysle o tym chyba codziennie to juz jak obsesja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZaChudaa 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Wsumie to raz sie zyje, albo od jutra, albo wcale.. Innaczej nie schudne, probowalam mniej rygorystyczne diety, ale wtedy jem slodycze i po 3 dniach jest po diecie.. Od jutra scisle zasady.. Musi byc tak jak chcemy, przynajmniej tak jak ja chce... Poczadki beda na pewno trudne ale dam rade.. Uda sie, i do tego konca lutego bede miala spowrotem swoje dawne cialo :D:D:D Troche sie pomecze, ale czasem warto sie poswiecic :) Nie ma nic za darmoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZaChudaa 0 Napisano Styczeń 24, 2010 No wlasnie ja mam tak samo.. Kiedys innaczej na to patrzalam, i innaczej do tego podchodzilam.. Nie bylo slowa nie uda sie, czy nie potrafie tak jak teraz.. Wierzylam w siebie i wiedzialam, ze musi byc po mojemu.. No i zawsze sie udawalo, i mialam to co chcialam.. Potem przytylam powyzej tych 50 kg.. I juz nie umialam rocic do tych 46 kg.. bo zawsze wazylam max 49 i w ciagu tygodnia schodzilam do 46... No a teraz nie wierze, ze sie uda i nie umie tez schudnac.. Musimy przede wszytskim zmienic myslenie, i sposob patrzenia na to.. Nie myslec oi tym, ze wczesniej sie nam nie udalo.. Tez caly czas o tym mysle.. Albo o tym, ze zaaczne diete albo ze musze schudnac.. To jest nasz zycie, nasz wyglad, i tylko my mamy wplyw na to jak jest.. I na to czy sie teraz uda, czy po 2 dniach zucimy sie na jedzenie i bedzie po diecie.. Setki razy tak wlasnie robilam.. I caly czas robie to samo.. Nie chce stracic kolejnego mieisaca, potem nastepnego a latem siedziec w domu i ryczec czemu wtedy nie postapilam innaczej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadiaa 0 Napisano Styczeń 24, 2010 dokladnie :) ja czasem nie moge patrzec na to ze mam 18 lat i nie mam ladnego ciala .. przeciez nawet 40 letnie aktorki maja lepsza figure ode mnie i wypowiadaja sie tylko jak chcialy by miec takie cialo jak w mlodosci a ja mimo ze jestem mloda to nie mam ladnego ciala ;/ mam nadzieje ze damy rade !! mnie tez gubi sklepik szkolny z bulkami takimi dobrymi i moje kolezanki ktore sobie je kupuja noo nie moge wtedy wytrzymac;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZaChudaa 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Dokladnie, tak mozemy wygladac na starosc a nie teraz.. Damy rade.. Uda sie.. Tylko nie mozemy zrezygnowac po 2 dniach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZaChudaa 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Ja mykam, bo umowilam sie z chlopakiem, no i wiecie trzeba sie zrobic na bóstwo :D Jct odezwe sie potem, albo jutro, bo nie wiem o ktorej wroce ;p I pamietajcie, od jutra :) I damy rade, uda sie pamietajcie o tym :) Buziakii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzik09 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Niestety nie mogę codziennie Was "odwiedzac" ale jak mi sie uda to dwa razy w tygodniu będę zaglądać i patrzeć jak Wam idzie ;-) przy okazji będę pisać jak sobie Ja radze heh..powodzenia dziewuszki! ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadiaa 0 Napisano Styczeń 24, 2010 ok :) ja tez lece ;) damy radeeee :*:*:* milego spotkania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue lips 0 Napisano Styczeń 24, 2010 hej moge sie do was przylaczyc??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue lips 0 Napisano Styczeń 24, 2010 ja mam 17 lat, wzrost 166 cm waga 49 kg. Chcialabym tylko zrzucic lekko odstajacy brzuszek, zeby widac bylo na nim miescie i troszke wyszczuplic uda. Wszyscy mi mowia ze mam niedowage ale to przez to, ze mam chude [mozna tak powiedziec?;)] kosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZaChudaa 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Blue lips--> jasne :) ale Twoja waga wydaje mi sie byc wporzadku :) ile chcesz schudnac ? i co masz w planie robic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue lips 0 Napisano Styczeń 24, 2010 waga moze i jest ok ale nie odzwierciedla w pelni rzeczywistosci ;) tak wagowo to nie wiem ile chcialabym schudnac, poprostu wyszczuplic uda i lydki, no i zrzucic nadmiar tluszczyku na brzuszku. co do sposobu to poprostu zdrowo sie odzywiac, czyli 5 posilkow dziennie itp. We wtorek kupuje tez stepper, ktory podobno swietnie ksztaltuje pupe, uda i lydki, a z brzuszkiem moze dam rade za pomoca hula-hop ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inspirations Napisano Styczeń 24, 2010 no i ja chętnie się do was przyłączę ;) mam do zrzucenia jakieś 20 kg :( obecnie 175cm wzrostu i jakieś 75 kg uuuu.... ;( będzie trudno ale, damy radę jaki przykładowy jadłospis przygotowałyście na jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue lips 0 Napisano Styczeń 24, 2010 wiesz co moj jadlosps bedzie wygladal tak: śniadanie 6.00 - muesli z mlekiem 0,5% II sniadanie 9.00 - 5 wafli ryzowych ze slonecznikiem + jabłko obiad 12.00 - risotto podwieczorek 15.00 - 3x wasa z twarozkiem kolacja 18.00 - muesli z mlekiem ( kocham! ;) ) caly czas pije herbatke czerwona pu-ehr i wode ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość królowa jest jedna Napisano Styczeń 24, 2010 przylaczam sie :) mam 19 lat, 165 cm i 56 kg, chcialabym wazyc 52. marze o tym zeby w lecie bez wstydu pokazac sie na plazy w stroju kapielowym.. chce miec umiesniony brzuch pupe i uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baaabaarba 0 Napisano Styczeń 24, 2010 witam dziewczynki;) no ja dzisiejszy dzien juz wytrwałam;) jutro kolejny przede mną i pierwszy przed Wami! wieć życzę nam wytrwałości;) witam kolejnych gości;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larkin89 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Ja się przyłącze :) 156cm waga 72kg duużo już zrzucone kontynuuję kefirowa ale potrzebuje wsparcia Przyjmiecie mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwka86 0 Napisano Styczeń 24, 2010 hello dziewczyny, ja do dzisiaj jestem na norweskiej, za mna 1 dzien, spalonych 511 kcal i zrobion a6w:) mam do zrzucenia 10 kg, 2 lata temu wazylam 51 kg(wzrost 168) i to bylo za malo, wiec chce wazyc 55kg, mam nadzieje ze ta dieta bedzie wstepem, ze pozniej bedzie mi latwiej zrzucac kilogramy, chcialabym zeby na niej zeszlo mi min 5 kg. ale zobaczymy. potem moze przejde na diete 1000 kcal lub mniej. to co jestem przyjeta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mancia2 Napisano Styczeń 24, 2010 Ja bardzo chętnie się przyłączę. Odchudzić się próbowałam już wiele razy, ale brakowało mi motywacji. Mam 169 cm wzrostu i ok.61 kg. Mój cel to 52 kg. Muszę też ujędrnić ciało, bo mam cellulit i rozstępy na pośladkach. Mam nadzieję, że jutro nie wstanę i nie zjem wszystkiego co mam w lodówce (jak zawsze):) Poza dietką to basen i bieganie. A wy? Jakie robicie ćwiczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZaChudaa 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Czesc Dziewczyny :** Witam nowe kolezanki :D Troche duzo sie nas nazbieralo :) Dzisiaj dzien pierwszy :D Ja wlasnie jem sniadanie, platki z mlekiem, niestety 2% Nie chcialo mi sie isc do sklepu po 0,5% hehe Dzisiaj rano sie wazylam, no i nie jest tak zle 53 kg :D Mam nadzieje, ze szybko to zleci w dol.. No i, ze dzsiiajszy dzien mozna bedzie zaliczyc do udanych :) Ja zaraz lece na praktyki, wiec odezwe sie wieczorkiem.. 3 majcie sie :) buziakii :*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue lips 0 Napisano Styczeń 25, 2010 hej ;) ja tez juz mam za soba muesli z mlekiem 0,5% ( akurat bylo w lodowce :D ) o 13 ide na szczepienie niestety, potem musze troszke popracowac wiec tez wpadne wieczorkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue lips 0 Napisano Styczeń 25, 2010 jutro kupuje stepper ;) juz nie moge sie doczekac zeby wskoczyc na to cudenko :D:D efekty podobno super..pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T____BOGNA 0 Napisano Styczeń 25, 2010 czesc ja tez sie do was przyłączam :) juz dziaj rano zaczełam :) na sniadanie zjadłam 2 małe kromeczki z szyneczka i herbatka :( (niestety z cukrem nie moge sobie takiej odmuwic do snaidania) potem w pracy jabłko i 2 herbatki zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baaabaarba 0 Napisano Styczeń 25, 2010 widzę, że topik się rozkręca;D no a ja dzisiaj zjadłam: salatke z pomidora, kapusty pekinskiej, sera białego i pomidora, pozniej mandarynke i pozniej dwie kanapki grahama z warzywkami;D jeszcze około 17 zjem jakies weglowodany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość królowa jest jedna Napisano Styczeń 25, 2010 sluchajcie a lepiej kupic rower stacjonarny czy steper? co daje lepsze efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larkin89 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ja rano wypiłam 150mlkefiru a teraz szklankę pomidorówki z makaronem. Wiem, że to głupie ale ile kcal mogło mieć trochę pomidorowej i z 7 makaronów? Idę na kefir, życzcie powodzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue lips 0 Napisano Styczeń 25, 2010 hej wiesz ja w sumie bardziej polecalabym rowerek jednak jest drozszy od steppera no i zajmuje wiecej miejsca ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZaChudaa 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ja juz po praktykach :) I jak u was ? Moj dzien, nie byl zly, ale moglby byc lepszy, skusilam sie na ww a to dodatkowe 240 kcal :/ Po za tym zjadlam rano platki z mlekiem bulke ciemna z jogurtem surowke z warzyw i ostatni posilek o 16:45 - jablko I to tyle, albo az tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZaChudaa 0 Napisano Styczeń 25, 2010 i jeszcze bulka z pasztetem :/ ktora wlasnie zjadlam.. :./ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwka86 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ja dzisiaj rano serek homgen1% tl naturalny, grejfrut i tyle..teraz pije sok jedniodniowy owocowy, a potem zjem jakas kolacje i zrobilam wczoraj ciasteczka musli z zurawina:) lepiej to niz batonik ala snikers:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach