Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes_blue

Gdańskie przyjaźnie

Polecane posty

Gość fasola1
a ja choc dzisiaj juz nie mieszkam w trójmieście..pozdrawiam 5 lat studiowałam w AM w Gdyni ale to juz trochę lat minęło..mimo iz nie mieszkam dzisiaj w trójmieście lubię miasto i często bywam

Hej..no ja sie dołańczam ponownie jak najbardziej...prawie nikogo tu nie znam...wiec czas najwyzszy to zmienic;)

Coś cicho się zrobiło... czyżby temat upadł? Hej, dziewczyny, piszcie!

Gość jesli macie jakies pytania
co do Wrzeszcza - zadawajcie ( oprócz klubów itp mlodziezowych imprezowni , bo z innego pokolenia jestem)

Hej hej dziewczyny! Ja jestem, ale właśnie się urlopuję i nie zawsze mogę tu zaglądać. mam nadzieję, ze wrócę cała, bo pierwszy raz w życiu mam do czynienia z nartami...:) ale może warto, skoro mamy taką zimę. Odzywajcie się:)

A ja jestem sobie...i zagladam tu czasami ale jakos pusto i cicho...czekam az pokonczycie urlopowanie i wszystkie zbierzemy sie w 1 czasie...moze jakas propozycja co do dnia i godziny?

Ja też ciągle jestem, zaglądam tu regularnie i widzę pustki. Wydawało mi się, że na początku było nas więcej. Arvika spotkanie to dobry pomysł, po co tracić czas na pisanie na forum. Najlepiej usiąść gdzieś przy piwie bo wtedy najszybciej przełamują się pierwsze lody ;) Musimy zebrać się w jakiś piątek lub sobotę w Gdańsku lub Sopocie, jak komu pasuje. Czekam na jakieś propozycje jak tylko pozostałe dziewczyny sie pojawią :)

Arvika jesteś jeszcze? Ponieważ tu trochę pusto i prawie nikt się nie udziela, może przeniesiemy się na inny grunt, np mail? Jak masz ochotę to napisz coś o sobie, po co inni mają to czytać i później pisac głupie komentarze: justynkie@autogrf.pl

Gość kajtuś
Cześć dziewczyny, jestem Kaja mam 27 lat i w przyszłym miesiącu przeprowadzam sie nad morze:)

ja jestem, zaglądałam prawie codzienie ale było cicho... dwa razy podbijałam wątek żeby nie uciekł za daleko, ale stwierdziłam, że nie ma nic na siłę, po co się napraszać... zależy mi na poznaniu koleżanek, ale skoro wszyscy niby są chętni a później zero jakichkolwiek starań to po co tyle zachodu?? taki słomiany zapał... mam nadzieję, że teraz coś się ruszy i nie będzie to czcza paplanina :-)

Gość ghyjilokplffd
dziwczyny znacie jakies fajne miejsca na wyrwanie chwastów? w trojmiescie

wanilka wiesz co jeszcze justyna byla ale chyba poszla...dajmy moze jakis no nie wiem...data..miejsce i juz...co?

masz może gg?? możesz napisać do mnie maila?? (podany jest przy moje pierwszej wypowiedzi) mogłybyśmy sobie poklikać bardziej prywatnie...jak widzisz juz głupie teksty lecą co do daty... mi to jest obojętne, byleby nie późnym wieczorem bo mam później problem z powrotem do domu :/

więc czekam na maila... dziewczyny dołączajcie... wymieniny się numerami gg i można klikać ;)

cos mi sie stalo z poczta nie moge wyslac nr gg:( wogole nie moge wejsc na poczte:(

nie szkodzi, najwyżej wyślesz później jak już będziesz mogła wejść na pocztę, bynajmniej nie zapomnij ;p

wiesz co ty mi wyslij swoj nr moze na mojego maila: arvika84@wp.pl

poszło... tylko skoro nie możesz wejść na pocztę to jak odbierzesz maila?? ;p

Gość ona to jaaa 3
hej hej a ja przepraszam ze nie pisałam ale miałam sesje :P i co macie jakis pomysł na spotkanko :D ?? pozdrawiam :)

Hej babeczki...pomysl juz jest ale czekamy na wiecej osob...nie bedziemy tego uzgadniac publicznie bo po co potem jakies glupie akcje mialy by wyjsc. Ja i vanilka podałysmy swoje maile...wiec na te maile powysylajcie swoje nr gg i tak bedziemy sobie gadac;) Czekam na wiadomosc. Pozdrawiam

puk puk... jest tu ktoś?? dużo gadania, zero działania... :-p żeby nie być zupełnie anonimowym i bez możliwości jakiegokolwiek kontaktu czy zostawienia prywatnej wiadomosci wymieniamy się numerami gg i wtedy ustalimy szczególy spotkania osoby chcące poznać nowe osoby prosze pisać swoje numery gg wraz z nickiem na maila: vanilkamilka@gmail.com lub arvika84@wp.pl osoby której się nie odezwa uznamy że nie są zainteresowane spotkaniem to tyle w tym temacie ;)

Gość Arvika84
No vanilka wywaliłas kawe na ławe:) No ale tak jest....z 15 osob na forum tylko piszące o tym jak bardzo chciały by sie poznać, spotkać ale zeby cos zrobic w tym kierunku to masakra. Ja i vanilka juz rozmawiamy ze soba na gg...z nadzieja, iz niebawem nam sie powiekszy to grono. Ze swojej strony zachęcam i czekamy. Kontakty macie powyzej;)

no to powyzej to ja pisalam nick mi sie pokrecil;)