Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silver girl

Slub albo odchodze...

Polecane posty

Gość silver girl

Zazwyczaj jest tak ze to kobieta napiera na slub,a u mnie odwrotnie,od zawsze mialam jasne stanowisko w kwesti formalizowania zwiazkow,papier nie jest mi potrzebny choc chyba tak naprawde boje sie "uwiazac". A teraz do rzeczy czyli konkrety. Mam 22-lata studiuje,moj partner ma 47,ma dwojke doroslych dzieci ktore sa juz na swoim,wiec niema mowy o rozbijaniu rodziny,zona o mnie wie,i jest gotowa w kazdej chwili dac mu rozwod,majatek juz podzielony. Otoz wczoraj,mi powiedzial jasno ze albo bede z nim na dobre i na zle,albo koniec,az mnie zamurowalo,bo znamy sie dopiero rok,i jak dla mnie to zdecydowanie za szybko na podejmowanie tak waznych decyzji jaka jest zawarcie zwiazku malzenskiego. Otoz moje zdanie jest takie ze jesli by mnie naprawde kochal,jak mowi,to bylby w stanie poczekac jeszcze z rok a moze dwa az bede pewna czy chce tego slubu czy nie. Jest dla mnie bardzo dobry,dba o mnie,wiem ze zawsze moge na niego liczyc,wiem ze bede mogla sie przy nim dalej rozwijac,nie martwic sie zupelnie o nic. I to ja mam z nim lepiej niz on ze mna,tylko wlasnie przeraza mnie roznica wieku,poki co jest wszystko ok a co bedzie za 20-30-lat?.Boje sie czy mi nie odbije i po 10-latach znajde kogos duzo mlodszego od niego,niestety chyba za bardzo lubie mezczyzn... Czy sa moze na kafeteri kobiety ktore mialy/maja podobny problem,czy znacie szczesliwe malzenstwa z roznica 25lat? Przepraszam ze tak chaotycznie ale mam taki metlik w glowie... Co o tym myslicie...

Gość fnv
"Otoz moje zdanie jest takie ze jesli by mnie naprawde kochal,jak mowi,to bylby w stanie poczekac jeszcze z rok a moze dwa az bede pewna czy chce tego slubu czy nie." :o a w odwrotnej sytuacji, gdy to facet nie chce slubu, to jest tak: "gdyby kochal, to juz dawno chcialby slubu". :O

Gość jak chcesz
spędzić swoje najlepsze lata życia w roli pielęgniarki to co stoi na przeszkodzie? :O Dziewczyn, daj sobie spokój póki nie jest za późno. Takie związki nie mają racji bytu. Na pewno zatęsknisz za kimś młodszym, za kimś kto będzie podzielał Twoje pasje i zainteresowania, żył pełną piersią. Teraz jest jeszcze ok, ale tak jak mówisz-10-20 lat? Będziesz w kwiecie wieku, a on już nie :(

Gość silver girl
pociagaja mnie starsi panowie i rozwodnicy bo maja doswiadczenie a ja go potrzebuje bo nie umiem sie odnalezc wsrod moich kolezanek

Gość normalny koles30
nastepna dajka.O fu.

Gość po pierwsze facet nie ma
jeszcze rozwodu, rozwod trwa wiec nie ma o czym mowic Zwlaszcza ze nie jestes jak widac, smiertelnie zakochana. daj sobie luz.

Gość daruj sobie tego dziada
stary ale szczwany, chce cie uwiązac do siebie jak najszybciej, bo wie ze stare lata idą, penis coraz rzadziej staje, majatku pewnie tez nie ma oszałamiającego, to już żadnej lepszej dupy nie wyrwie.... facet chce cie uzależnic emocjonalnie od siebie i wychowac posluszna suczke, ktora bedzie mogl bzykac poki mu stawac bedzie (czyli jeszcze z 5-10 lat) Zastanów sie jeszcze nad jedna kwestią, dość pragmatycznie: Czy chcesz zeby w wieku 32 lat (szczyt libido dla wielu kobiet) zakończyło się Twoje zycie seksualne? Jeszcze 10 lat bzykania a potem celibat i pieluszki? Aż taka stara sie czujesz? Zycie sobie zmarnujesz, a on na Twoim miejscu nie miałby zadnych oporów cie zostawic. Gdyby sie dowiedzial, ze za 2-3 lata nie bedziesz zdolna do uprawiania seksu, to by ci sie nie oświadczał :D Na cholere Ci dziad, któremu szybko minie termin przydatnosci?

Gość Rozmawiałaś z żoną
Naprawdę? Jest gotowa dać w każdej chwili rozwód? Rozmawiałaś z nią?

Gość ***Narzeczona ***
Laska to po co Ty w ogole sie wiazalas z tym facetem??? Tutaj glownym problemem nie jesy rozncica wieku ...... Masz 25 lat i o czym myslalas o dobrej zabawie o nastoletnim zauroczeniu??? Facet madrze mysli jest dorosly i nie o wiek chodzi pewnie Cie kocha wiec chce stworzyc z toba rodzine a ty jak malolata marudzisz ze rok zwiakzu to dla Ciebie za malo na podejmowanie takich decyzji. Prosty wybor albo kochasz i skladasz mu przysiege albo dziekuje. Takie problemy to moze miec 18latka ktora przezywa pierwsza milosc nie ma doswiadczenia nie jest uksztaltowana nie wie jakiego mezczyzny szuka i nie ma sprecyzowanych wymagan w stosunku do zwiazku. W pewnym wieku jak sie poznaje faceta to nie po to zbey myslec Bog wie o czym tylko sa to juz powazne zwiazki i trzeba myslec perspektywicznie czy ten mezczyzna ma odpowiednie cechy charakteru czy moze byc tym jedynym ... gdybys tak myslala nie mialabys dzisiaj problemu ......... Roznica wieku to tutaj kwestia drugorzedna bo o nie j mozna myslec dopiero wtedy kiedy uswiadomisz sobie ze to ten jeden jedyny facet do konca zycia ...

Gość ***Narzeczona ***
O przepraszam masz 22 lata ale to nic nie zmienia.

Gość lucjan B
o to masz dwóch tatusiów ;)

niestety chyba za bardzo lubie mezczyzn " niestety ale do małżeństwa to ty sie nie nadajesz :D

Gość ***Narzeczona ***
silver girl "pociagaja mnie starsi panowie i rozwodnicy bo maja doswiadczenie a ja go potrzebuje bo nie umiem sie odnalezc wsrod moich kolezanek" Nie no ktos tu sobie chyba jaja robi albo dziewczyna jest mocno niedojrzala ......

Gość ***Narzeczona ***
"Otoz moje zdanie jest takie ze jesli by mnie naprawde kochal,jak mowi,to bylby w stanie poczekac jeszcze z rok a moze dwa az bede pewna czy chce tego slubu czy nie" Na co on ma czekac??? Az dojrzejesz dorosniesz??? "Jest dla mnie bardzo dobry,dba o mnie,wiem ze zawsze moge na niego liczyc,wiem ze bede mogla sie przy nim dalej rozwijac,nie martwic sie zupelnie o nic" Marny powod do zawarcia zwiazku malzenskiego. Wyjde za niego za maz bo jest dobry hehe A Ty co mu dajesz?? Rowniez moze liczyc na Twoja wzajenosc w uczuciach poleganiu na sobie ???

Gość ***Narzeczona ***
"Boje sie czy mi nie odbije i po 10-latach znajde kogos duzo mlodszego od niego,niestety chyba za bardzo lubie mezczyzn..." Kolejny przyklad braku jakiejkolwiek dojrzalosci. Nie jestes gotowa na powazny zwiazek a co dopiero na malzenstwo .... oddasz temu facetowi wielka przysluge jesli sie rozejdziecie .....

Gość O B L E Ś N E

Gość O B L E Ś N E
SPONSORA SOBIE ZNALAZŁA W WIEKU TATUSIA, RZYGAĆ SIĘ CHCE

Gość fuujj masakra
Swoją drogą to musi być jakiś felerny skoro mu żona chętnie rozwód daje. Przejmiesz podstarzały towar, którego nikt nie chce, na dodatek oskubany przez eks żonę :O Niezła partia :D Musisz być mega parówą i paszteciarą skoro bierzesz się za takiego starego wybraka, zamiast sobie rówieśnika poszukać (albo kogoś w zbliżonym wieku). Żal.

Gość co chcesz
podobno nieszczęścia chodzą parami :D

Gość co chcesz
Swoją drogą to NIGDY nie pojmę jak można wiązać się z takim starym capem :O Będąc młodą. To muszą być naprawde jakieś desperatki :O