Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemgejem

Wyznalem rodzicom dwa lata temu prawde!

Polecane posty

Gość jestemgejem

Dwa lata temu przyznałem się rodzicom że jestem gejem , moja 22-letnia siostra oświadczyła dzień wcześniej że jest w ciąży. Tego newsa przyjeli spokojnie , niestety do mnie ojciec się do tej pory nie odzywa, matka jeszcze do mnie telefonuje :(

Gość jetemgejem
Właśnie tak zamierzam zrobić, nie odzywam się do ojca bo to nie ma sensu. Chyba że przyjdzie do mnie i mnie przeprosi, bo z jakiej racji ja mam go przepraszać? dlatego że tak mnie traktuje:(

Gość no i dobrze postępujesz

Gość her komendante
ojciec ma rację nie będzie gadał z pedałem to sprawa honorowa

Gość a dlaczego
nie wiem czy Ci współczuć czy gratulować

Gość jestemgejem
To nie moja wina że jestem gejem, tak mnie stworzyła natura. Jest tak samo naturalne jak to że moja siostra była w ciąży i urodziła dziecko. O swojej orientacji powiedziałem rodzicom w tym samym czasie gdy moja siostra o tym że będzie miała dziecko. Jednak ja od razu zostałem odrzucony przez ojca, teraz nawet gdy przechodze ulicą i on mnie spotyka to zachowuje się tak jakby mnie nie znał.

Gość współczuje ojca

Gość kasiek94
eeee przejdzie mu :P jeszcze jest w szoku!!:)

Gość jestemgejem
Dwa lata w szoku? on nigdy nie był tolerancyjny! miał złe zdanie o gejach i samotnych matkach. Teraz tak syna geja odrzucił a do córki się normalnie odzywa. Czekam aż on przyjdzie do mnie i mnie przeprosi.

Gość no tak dziwie mu się że woli
córke dziwke niż syna pedała:D

Twój ojciec to nietolerancyjny dupek i tyle. Nie ma co się takim przejmować. 3maj się ;)

Gość jestemgejem
Wiem że jest nietolerancyjny! zawsze wyrażał się źle o gejach i pannach z dziećmi, teraz ma syna geja i córke-samotną matke. Liczyłem na to że do mojej orientacji on przystosuje się tak samo, że nie będzie miał do mnie o to pretensji a on mnie najwyraźniej nienawidzi.

Gość ty jesteś gejem i nic nikomu
do tego , ojciec powinien myslec tylko o Twoim szczesciu a Twoja siostra ma zmarnowane zycie;):(

Skoro nie potrafi tego zaakceptować już tak długo, to znaczy, że powinieneś dać sobie z nim spokój. Nie oglądaj się na niego.

Starszemu pokoleniu trudno zaakceptować takie rzeczy... zwłaszcza facetowi.. Na pewno kiedyś ..to zrozumie.. nie przejmuj się ...wiem,ze łatwo powiedzieć...a trudniej zrobić...na pewno z czasem wszytko się ułoży :)

Gość majkkaaaa.
jaki z ciebie gej ? ty jesteś zwykły pedał

Gość jestemgejem
wypraszam sobie bolcowanie w dupala robie dla przyjemności a nie dla pieniędzy , i powiem ci co my geje mamy wspolnego z kanarkami - osrane kije

Gość łojejjjjj
gej na forum? :O

Tak wyzywał mnie mój ojciec od pedałów, ja nie uważam swojej orientacji za nic złego. Mój ojciec mnie nie akceptuje od samego początku! Do siostry nie odzywał się dwa dni, potem mu przeszło to liczyłem że przejdzie mu również nienawiść do mnie.

Gość hgcrdtyunihyt7u
nie gej tylko pedał

Gość deszcz z sufitu
bo chodzi o to że go zawiodłeś, faceci chcą być dumni ze swoich dzieci

Gość a może jakoś to sie da
wyleczyć? :) Wtedy twój ojciec znów będzie się odzywał, a ty będziesz miał jakąś fajną laskę :D

Gość gsdgsdf
a co mama mówi o zachowaniu ojca? Moim zdaniem to ona powinna z nim pogadac

Gość hgcrdtyunihyt7u
ale jak możesz kurwa pchnąć faceta w dupala czy to naprawde jest przyjemne ?

Gość 24234
Rodzice mojego kolegi wyrzucili go z domu po tym, jak powiedział im, że jest gejem. Wyprowadził się do innego kraju, tam wziął ślub ze swoim facetem. Zachowanie takich rodziców jest straszne. Rozumiem że przeżywają szok, ale stracić dziecko z pwoodu urazonej dumy? Chore. Nie rozumiem takich rodziców.

Ja go zawiodłem? dziwne, moja siostra też zrobiła mu przykrość a jednak jak zauważyliście on utrzymuje z nią dalej kontakt! Mama już pogodziła się z moją orientacją, nie ma do mnie o to pretensji i rozmawiała już z ojcem wiele razy na ten temat ale on nawet nie chce słyszeć o moim istnieniu.

Gość na ale jeżeli posuwasz
faceta, to co ci za różnica czy to jest on czy ona? Przecież możesz mieć dziwczynę i ją roochac :)

Gość gsdgsdf
W takim razie nie pozostaje Ci nic innego jak go olać. Może kiedyś, na łożu śmierci zrozumie co zrobił i wtedy będzie Cię przepraszał. Sorry, ale dla mnie to jakiś głupi, egocentryczny, dumny pryk. Dobrze że mama ma z Tobą kontakt.

Gość moja mała tylna
szparka czeka na dużego penissa :P

Gość już ci odpowiadam miedzy toba
a siostra jes inna sytuacja i jej ciaza jest calkowicie naturalna, natomiast ty jestes zakala spoleczenstwa.