Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemgejem

Wyznalem rodzicom dwa lata temu prawde!

Polecane posty

Gość hgcrdtyunihyt7u
?? ? ? ? kurwa jak ty możesz ruchać faceta ? ? ? ? -----------? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Gość uraziles ojca
? to jakis niedouczony tluk, ze nie wie, iz bycie gejem nie od niego zalezy, tylko od genow. wspolczuje ojca. nie lam sie.

Gość deszcz z sufitu
każdy jest super tolerancyjny dopóki ten problem go nie dotknie

Gość a-be-ca-d-ło
to jest tylko i wylacznie twoja sprawa jakiej jestes orientacji seksualnej. a mi sie wydaje, ze twoj ojciec obawia sie opinii ludzi z zewnatrz, no bo sobie wyobraz, przyjezdzasz ze swoim facetem do rodzicow w odwiedziny a pozniej sasiedzi gadaja, nabijaja sie z twoich rodzicow, ze syn gej itd. niestety nie jest to przyjemne uczucie, zwlaszcza ze ludzie lubia wtykac nosy w nieswoje sprawy, a polacy do tolerancyjnego narodu niestety nie naleza.

"już ci odpowiadam miedzy toba a siostra jes inna sytuacja i jej ciaza jest calkowicie naturalna, natomiast ty jestes zakala spoleczenstwa." Jak czytam wypowiedzi takich ograniczonych ludzi to ręce opadają :o Co to znaczy "zakała społeczeństwa"? To, że ktoś nie jest jak reszta społeczeństwa, gdzie każda osoba jest taka sama? :o Co z tego, że autor wkłada swojego penisa w odbyt? Tu chodzi o przyjemność, a wy w związkach hetero robicie to tylko w celach reprodukcyjnych jak zwierzęta? Brzydzicie się homo, chyba ze względu na ich stosunki seksualne, jakie proste myślenie... :o Wolałabym syna "pedała" (jak ktoś to przepięknie ujął...) niż g*wniare z brzuchem, która myśli tym co ma między nogami...

Gość nam ksiądz na religii
pwoedzial, zę za to idzie się do piekła i jest to na równi z gwałceniem zwięrząt, więc to nie jest chyba dobre :O Czyżby kłamał? Nie może, bo przecież to byłby grzech

Gość nvncvncbv
homoseksualizm to nie tylko wkladanie penisa w odbyt, ale miłość przede wszystkim więc czego się tak boicie? czyjejś miłości?

Ojciec zawsze wypowiadał się źle o gejach, że to pedały itd. ale o samotnych matkach twierdząc że to k* też nie miał lepszego zdania. Ale cóź ojca już straciłem! może kiedyś jak mnie przeprosi to mu wybacze.

"nam ksiądz na religii pwoedzial, zę za to idzie się do piekła i jest to na równi z gwałceniem zwięrząt, więc to nie jest chyba dobre Czyżby kłamał? Nie może, bo przecież to byłby grzech" Bóg kocha wszystkich tak samo... Tak, tak..., tylko niektórych nie toleruje. :o Ja nie wierzę w żadnego boga, więc takie argumenty do mnie nie trafiają.

"homoseksualizm to nie tylko wkladanie penisa w odbyt, ale miłość przede wszystkim" Szkoda, że nie wszyscy ludzie to rozumieją ;) jestemgejem: Nie martw się ;) To twój ojciec ma coś z głową , a nie ty. Wydaje mi się, że on cię nie przeprosi, więc lepiej sam spróbuj z nim porozmawiać, a jeśli nie będzie chciał to zostaw go w spokoju i tyle...

No, ja z ojcem chyba się już nie dogadam. On wie swoje lepiej ode mnie i jedyne czego żądał od mojej matki to tego bym nie przekroczył progu jego domu.

Gość nie wiemm kto ma gorzej
ja jestem transseksualistką i nie wiem co jest gorsze. Czuje się uwięziona w swoim ciele, a tego t już w ogóle nikt nie akceptuje :(

i dobrze zrobiłeś mówiąc im prawdę :) też wolałabym się przyznać rodzicom do innej orientacji niż żyć w ciągłych kłamstwach... a Twojemu ojcu pewnie kiedyś przejdzie... to dla niego może jest trudne ale spróbuj go zrozumieć... a komentarzami w stylu "zakała społeczeństwa","pedał" itd. się nie przejmuj... piszą to homofoby którzy powinni się leczyć :) trzymaj się, pozdrawiam :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
a Twoja mama też jakaś dziwna.... taka uległa wobec męża ja bym na jej miejscu kazała mu wyłazić z domu skoro nei chce Cię widzieć, ale Ciebie by zapraszała... jesteś ich dzieckiem, a ona ze strachu że mężuś będzie zły zabroniłą Ci przychodzić do domu? co za dziwna matka

Ja tam swoją mame rozumiem, ojciec zawsze trzymał u nas w domu władze. Do tej pory ją trzyma, tylko że ja tam już nie mieszkam i nawet nie chce tam wracać.

Czasem moja mama czy siostra odwiedzą mnie w domu, ale ojcu nic o tym nie mówią. Siostra nawet myślała żeby mnie poprosić na chrzestnego swojego syna ale mój "ojciec" jej na to nie pozwolił.

Gość bezpseudonimu....
twoja rodzina jest nietolerancyjna az do tego stopnia ze odrzuca wlasnego syna....przykre to...moze kiedys to zaakceptuja jakos.. nie martw sie rodzice czesto tak reaguja ...niestety. mam kolege geja w twoim wieku ale nie powiedzial bo boi sie ojca tez.zycze ci powodzenia i wszystkiego dobrego.

Nie rodzine, tylko ojca! Bo matka i siostra utrzymują ze mną kontakt. Niestety jak mnie odwiedzą to nic nie mówią o tym ojcu.

Gość twój ojciec jest jebnięty jeśl
i zabrania żonie i córce by się odwiedzały:(

Gość TŁUMOKI
zebyscie tak potepiali aborcje,złodziejstwo narkomanizm,morderców a nie ludzi ktorzy nic złego swoja orientacja nie robia to bylo by o wiele lepiej na tym swiecie.Aitorze to Twoj ojciec bnedzie kiedys załował..ze odrzucil własne dziecko z jego krwi, nie zadnego bandyte ale chłopaka ktory po prostu kocha inaczej...Zycze Ci duzo szczescia w zyciu i powodzenia;)

Gość JagodaAAaaa
Daniel123: Nie bierz się człowieku za robienie dzieci, bo je tylko skrzywdzisz... Nie nadajesz się na ojca, więc mam nadzieje, że nie chcesz nim być, a jeżeli już nim jesteś to współczuję dzieciom/dziecku. :o

Gość ja oczywiście wolałabym syna
geja niż córke która obdarowała mnie bękartem.