Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdsgdf

zerwal ze mna !!Prosze weidz

Polecane posty

Gość kdsgdf

zerwał bez powodu w sumie..stwierdził ze nie pasujemy i nie mozemy byc razem.Ale bardzo ale to bardzo krecilismy siebie na wzajem pod wzgledem erotycznym.Ale ja go kochalam w ogóle nie tylko seks z nim.I miało doiść do zblizenia miedzy nami po zerwaniu ale nie doszlo bo on powiedzial"niemoge sę z toba kochać bo nie jestes mi obojętna":O:O Kuwa skoro nie jestem to włąsnie powinien sie kochac!!O co mu chodzi!!!!:O

Gość Ex aminator
o to ze nie jestescie razem, a facet widocznie ma zasady których do konca nie rozumie, sprubójcie znów a na zblizenie poczekajcie, niech to sie samo zdarzy, lepiej zadbajcie o wasz wzrost uczuciowy

Gość kdsgdf
nie spóbujemy bo on sie nie chce ze mna spotykaC;(

Gość Ex aminator
w sumie to to po co wam związek bo czasami mozna sie tylko bzykac i to wystarczy i ja na przyklad marze o takim ukladzie

Gość Ex aminator
kurwa wszedzie podszywy, załosne autorko jesli facet nie chce sie spotykac tio nie, jesli zechce to Cie znajdzie, narzucajac swoje towarzystwo powoduje ze tracisz w jego oczach , a sex bez zobowiazan zrobi z ciebie płytka pusta laske, chcesz tego??

Gość kdsgdf
nie chce ale po prostu nie rozumiem"nie moge sie z toba spotkać i kochać bo nie jesteś mi obojętna"

Gość ja bym powiedziała tak
generalnie działasz mu na nerwy, tylko seks z tobą jest atrakcyjny