Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

wybór partnera życiowego

Polecane posty

Napisałam, że nie jestem dobra w wypisywaniu zalet, jeżeli chodzi o życiowego partnera, bo to taki opis ogólny, a nie wiadomo, czy nie trafie na przeciwieństwo bo a nóż mnie coś w nim urzeknie i będzie mi z nim dobrze;) Nie pisałam, że nie mam temperamentu, bo mam:P Uważam, że lenia bym w łożu nie mogła mieć.... Chociaż jeszcze nic tam nie wiadomo, bo daleka droga do dwuosobowego łoża przede mną ;)

Gość a stracilas dziewictwo z nim
diablistka, a w jakim wieku stracilas dziewictwo ?

Ty pomarańczowy jakąś pracę piszesz, że interesuje Cię tylko wiek utraty dziewictwa?

dlaczego nie chcesz sie przyznac ? czyżbyś załowała swojego pierwszego razu ?

BNB, masz rację , tipsy są okropne....tylko syf pod nimi i jak można coś zrobić , mając coś takiego. Kiedyś widziałam dziewoję, która po założeniu tego miala nawet problem z wyciągnięciem pieniędzy, żeby zapłacić za usługę

Uważam , że jest to dosyć intymne pytanie, żeby roztrząsać to na forum.A Ty chyba zadowolony jesteś z tego pierwszego razu.. nie było żadnej porażki...sprawdzileś się? A właśnie, skoro taki śmiały jesteś, to napisz, czy kochając się pierwszy raz z dziewczyną nie miałeś cykora, że np. za szybko(bo szybko to jest pewne) i czy stanie...

powiem wszystko, ale najpierw odpowiedz na moje pytanie

Gość oooooooonnnnnnnnnnAAAAAAAAAAA
Ktoś napisał- inteligencja???!!!! Jasne seks wcale jest nie ważny; jeżeli nie dogadza to nie ważne; aby był inteligentny buhahahahaha.... a potem Zdradziłam/em co robić?/

Jedno z podstawowych kryteriów przy wyborze partnera to jego głos.Chyba mało ludzi zdaje sobie z tego sprawę.Właściwie to dotyczy chyba kobiet i to nie wszystkich.Jak facet ładnie mówi...intonacja...

No ale kiedyś przechodzi ta fascynacja erotyczna i co pozostanie, jak nie będzie o czym mówić...

Pomarańczowy, dobrze Ci idzie, odważny jesteś, więc zaczynaj swoje wyznanie..

" miala nawet problem z wyciągnięciem pieniędzy, żeby zapłacić za usługę" pewnie jak się nosi od dawna to się umie :D "asne seks wcale jest nie ważny; jeżeli nie dogadza to nie ważne; aby był inteligentny buhahahahaha.." a może jak będzie inteligentny to też będzie dobry w seksie bo będzie miał głowę? czy jednak nie? jak wskazuje wasze przebogate doświadczenie? :D

Gość ania Mamusia
abc masz racje glos, intonacja, a jak jeszcze fajnie, mądrze mówi, intrygujaco to juz w ogole:)

"Ktoś napisał- inteligencja???!!!! Jasne seks wcale jest nie ważny; jeżeli nie dogadza to nie ważne; aby był inteligentny buhahahahaha.... a potem Zdradziłam/em co robić?" - puknąłbym Ciebie - na co czekasz, tygrysie? -i jak aniołku? spoko było, co? zajebiste cycki masz, ha ha ha ha ha ha - misiu byłeś boski, jesteś wielki, bez kitu, i on też jest wielki - wiem, kumple z siłki mają mniejsze, ha ha ha, masz szczęście ha ha ha - och, ogierze - no ha ha - zawsze lubiałem seks, to jak niunia, replay może? takie fajne cycki masz - i co kotku? doszłaś? bo ja doszłem - doszłam, mój byku - to super, to idziemy spać, bo muszę się kimnąć, do roboty rano idę - dobranoc kochanie

No i właśnie ten powyższy dialog świadczy o tym, że inteligencja musi być......dopasowana.

Drodzy panowie, wolicie inteligentne kobiety, czy "takie Mariolki"?

Gość mgr Terminator
Takie kretynizmy i debilizmy,wypisywane tutaj przez was na forum przechodzą ludzkie pojęcie. Wy jesteście tym pokoleniem dla którego,wartości,honor,ambicja i szacunek do samego siebie a także do innych został zatracony i którego to już nigdy nie będzie. Jesteście zakałą tego świata. Tylko kasa was interesuje książę z bajki bajecznie bogaty i przystojny. Bo bez tego ani rusz. Aha jeszcze zapomniałem że seks to najważniejsze pod słońcem i choćby się waliło i paliło to wypniecie tyłki. Zgodzę się że jest on wazny ale nie do tego stopnia aby przysłaniał nam wszystko inne. I kwestia ostatnia co będzie jak kiedyś minie fizyczne zainteresowanie? Jesteście nienormalni. Mówię to do kobiet tych dzisiejszych pokoleń.A i panowie tez dzisiaj nie są wcale lepsi.

Gość mgr Terminator
To jaką wartość ma dla mnie osobiście taka kobieta czy taki facet którzy patrzą na majątek Bóg wie jaki? Żadnej wartości po prostu są zerami. Ale troszeczkę się tu z wami zgodzę ale tylko troszeczkę. Wiadomo że nie wezmie sobie nikt za męża czy też żonę,pustogłowie bez inteligencji czy też wykształcenia a także lenia,nieroba i niezaradnego safandułę.Ale nie pieniądze są w życiu najważniejsze. To tyle co ja mam do was ja jestem 75 rok czyli to najlepsze pokolenie a tuż za moim rocznikiem jest jeszcze rocznik 1980-81-2 .... Bo te już w latach 90 tych i powyżej to dno.

I na koniec. Partner czy też partnerka mają być dobrze wychowani,inteligentni,mądrzy,opiekuńczy,zaradni,pracujący,kochający a nie puszczający się na lewo i prawo majacy szacunek i do innych i do samych siebie. Bo z pięknego talerza nie wiele się posilisz.

I na koniec. Partner czy też partnerka mają być dobrze wychowani,inteligentni,mądrzy,opiekuńczy,zaradni,pracujący,kochający a nie puszczający się na lewo i prawo majacy szacunek i do innych i do samych siebie. Bo z pięknego talerza nie wiele się posilisz.

bo to trzeba szukac partnera z glowa, ale i z szacunkiem do siebie i do niego, a jesli chodzi o reszte, o seks i takie tam, jak sie kochacie to wszystko wyjdzie czy tak czy siak, ja jeszcze sie nie zakochalam, ale dalej szukam, bo bardzo tego che, tzn, chce sie zakochac, korzystam z samotneserca.pl polecm singlom

bo to trzeba szukac partnera z glowa, ale i z szacunkiem do siebie i do niego, a jesli chodzi o reszte, o seks i takie tam, jak sie kochacie to wszystko wyjdzie czy tak czy siak, ja jeszcze sie nie zakochalam, ale dalej szukam, bo bardzo tego che, tzn, chce sie zakochac, korzystam z samotneserca.pl polecm singlom

bo to trzeba szukac partnera z glowa, ale i z szacunkiem do siebie i do niego, a jesli chodzi o reszte, o seks i takie tam, jak sie kochacie to wszystko wyjdzie czy tak czy siak, ja jeszcze sie nie zakochalam, ale dalej szukam, bo bardzo tego che, tzn, chce sie zakochac, korzystam z samotneserca.pl polecam singlom