Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jura2422

Molestowanie prosze o pomoc !

Polecane posty

Gość Jura2422

Mam pytanie w sprawie molestowania... mam 15 lat i moj ojczym podglada mnie pod prysznicem , wchodzi do mojego pokoju gdy spie i odkrywa koldre. Fakt nie dotyka mnie, ale czy zachowania wymienione powyzej sa molestowaniem? kiedys w klotni z moja mama jak to stwierdzil : "chcac pokazac jak naprawde zachowuje sie pedofil" zdarł ze mnie spodnie od mojej pizamy ... nie wiem co mam robic prosze o pomoc. Z mama juz rozmawialam i obie jestesmy bezradne.. pewnie napiszecie zglos to na policje, ale czy tam mi uwierza ? przeciez on mnie nie dotykal ... a jednak zle sie z tym czuje ...

Na razie Cię nie dotykał ale to kwestia czasu. Dziwię się Twojej Mamie. Skoro Ci wierzy to co tam jeszcze robicie?

Gość Jura2422
droga realistko , dziekuje Ci za odpowiedz . to naprawde nie jest takie proste ... :( podaj pare propozycji ... zglosic to na policje ? :(

Gość Kasia 15
jura2422 powinnas z mama isc na policje o ile mama bedzie chciala. a jak nie to zawsze masz rodzine pomoga

Gość bghgfhdfg
poszukaj w internecie jakiegos telefonu zauania dla mlodziezy badz ofiaf molestowania, tam Ci wszystko powiedza co najlepiej zrobic

Masz rację to nie jest normalne zachowanie Twojego ojczyma ale nie jest też takie aby go ukarać czy oskarżyć w sądzie.Jeśli mogę Ci radzić to dobrze ,że masz świadomość niestety zagrożenia.Ustal z mamą i bierz prysznic tylko wtedy kiedy ona jest,wstaw zasłonki aby nie miał możliwości podglądania ,do sypialni wstaw zamek i zamykaj się na noc ,jesteś mądra i unikaj sytuacji które by go prowokowały.Dobrze ,że rozmawiasz o tym z mamą i jedno jest pewne facet ze skłonnościami pedofila nigdy się nie przyzna ,że z nim jest coś nie tak,nawet złapany na molestowaniu nie przyzna się ,to w pewnym sensie choroba.Czy ojczym jest agresywny w swoim zachowaniu w domu ,czy wywołuje swoim zachowaniem poczucie strachu czy krzykiem udowadnia swoją rację bo to też oznaki wykolejenia i jeszcze jedno pytanie czy nadużywa alkoholu.Alkohol też potęguje takie zachowania .Trzymaj się będę zaglądała jeśli będziesz miała pytania to proszę.Pozdrawiam.

Gość leomka
Dlaczego Twoja matka nic z tym nie zrobi? :O Boi się o własną skórę? Trochę to dziwne... Moim zdaniem jak najszybciej powinnas to zgłosić do szkolnego psychologa- od tego zacznij.

Gość włącz w swoim pokoju kamerę

Gość dfgdfs
0/10

Gość masz bardzo dojrzały
styl pisania jak na 15-latkę.. nawet na tym forum zboczeńców nie brakuje

Gość tak samo jest
czemu twoja mama nie reaguje? powinna go z domu wyrzucić przecież to jest chore i obrzydliwe co on robi :o dobrze, że ty jesteś rozsądna...

Gość Jura2422
Tak jestem 15 latka ... chodze do klasy o wysokim profilu, wiec wyrazam sie poprawnie. jeśli chodzilo Ci o to zeby zrobic mi przykrosc, to powiem, ze Ci sie nie udało ... ;D jesli nie chcesz pomóc to NIE PISZ !!!!!!!! za wszystkie rady naprawde dziękuje ;* wiem, że nie udowodnie tego ile mam lat, ale jesli jestescie mądrzy to uwierzycie. o zamontowaniu kamerki myslalam, ale to sie raczej nie uda.

Gość Jura2422
Zuzanna153 dziękuje jestes naprawde mądra ; ) ;*

Gość Jura2422
Zuzanno mam jeszcze pytanko. Czy uważasz, że to molestowanie ? On mnie przecież nie dotykał ...

Gość Jura2422
No kolejna mądra KOBIETA ? na tym forum ; ) również dziękuje ;*

Gość Jura2422
Oczywiscie, że tak zrobie ;) Naprawde dziękuje ;* Ciesze się, że na świecie sa takie kobiety jak Ty ;] I naprawde doceniam to, co robisz, i powiem Ci, że naprawde pomagasz POZDRAWIAM :)