Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentynkowy problem

********Prosze kobiety o rade******

Polecane posty

Witam.Niedługo walentynki i zastanawiam sie co kupić mojej dziewczynie.prosze kobiety o wypowiedz co by chciaały dostać na walentynkowy prezent.pozdrawiam

Ja pytam poważnie o prosze o poważne odp

MOGE CI KUTACHA W MORDE ZAPAKOWAĆ!!!!!!!!!!!

ja bym chciała spędzić romantyczny wieczór we dwoje -kwiaty,kolacja....:)

zapytaj jej co by chciala, jak kupisz cos nie takiego jakby chciala to bedzie zla i potem nie bedzie chciala tego uzywac/nosic. powinienes wiedziec najlepiej co, to twoja dziewczyna nie nasza, my jej nie znamy...

ZAwsze jak ją pytałem to mówiła "ja nic nie chce...Ty jesteś moim największyp prezentem "

A wy co byście chciły dostać?:)

Gość knika
jeśli ona nic nie chce to tym bardziej zasługuje na coz extra, mozesz jej kupic orginalny perfum ,kolczyki z cyrkoniami lub jak cie stać wycieczkę w tropikach we dwoje...

Komplet ładnej bielizny, komplet biżuterii (np. zawieszka + kolczyki, lub kolczyki + bransoletka), dobre perfumy (takie np. co ciebie kręcą), wspólny weekend w SPA.

Ja z nią mam kilka zdjęć wspólnych na płycie i myślałem zeby to wywołać i jedno ładne włożyć w ramke i jej dać i plus te reszte zdjęc .i jakieś czekoladki może.co myślicie?

Gość knika
kobiecie owiele łatwiej coś kupić .... to naprawde nic trudnego lepiej podaj kwotę jaką możesz przeznaczyć a sporządzę ci listę

Dziewczyny wiem że o wiele was prosze ale czy któraś z przemiłych kobietek na kafeterii może luknąć na allegro i wysłać mi link do kolczyków które są na czasie? ja sie nie znam na kolczykach i biżuteri :/ albo jakie perfumy wam sie podobają?

Gość knika
aaaaa to czyli nie wiele chcesz przeznaczyc hm... to po ile macie lat? to tez dużo wyjaśni..a co do zdjęć to romantyczne ale w po ok 3 miesięcznym związku....a jesli jesteście dłużej to chyba zasługuje na coś więcej

w moim wieku to mnie juz wylacznie tylko pierścionek zaręczynowy interesuje... zawsze uniwersalny jest też bukiet róż, ja tam wolę niz jakby mi miał facet dac np. biżuterię, dziękuje bardzo, juz mam kilka takich kompletów... wstyd w tym wyjść - nie mój gust, leży i marnieje. chłopak mojej koleżanki kiedyś ale to na urodziny dał jej kalendarz z ich wspólnymi zdjęciami, na każdy miesiąc inne itp. jak dla mnie chała straszna, ale ona była zachwycona.

Gość knika
kolczyki to nie problem kazdy jubiler ci doradzi byle zeby nie byly za duze i ładnie się świeciły a perfum np dolce gabbana the one jest sliczny a marka mówi sama za siebie...

Budżet skromny bo tylko 70 zł :( już na Boże narodzenie kupiłem duża poduszke z napisem "TYLKO DLA ŻONY" A NA DRUGIEJ STRONIE NAPIS "częściej i więcej kochanie" i kiedyś tak bez okazji kupiłem jej fajnego dużego misia

kup jej serduszko na łańcuszku. Kolczyki albo perfumy to ryzykowny prezent jeśli nie znasz dobrze jej gustu.

10 lutego minie 5 mieś razem :)

wiesz, dziewczyny nie zawsze rozumieja intencje facetów... jak jest gruba, dasz jej czekoladki to się obrazi, jak ma styl bardziej rockowy, kupisz jej kolczyki serduszka to wylądują na dnie szuflady (podobnie jak w moim przypadku), z perfumami tez lepiej nie ryzykować. uniwersalne sa kwiaty+np. kino albo kolacja, niektóre dziewczyny myślą że to jest słodkie dostać misia (... bez komentarza), trudno wyczuc co ona by chciała. jakbym ją mogła zobaczyć, poznac styl, to byłoby łatwiej, a tak to trudno doradzić.

Kobietki czasami sobie myślicie że facet kupuje wam jakiś obbcjachowy prezent bo nie ma gustu.Ato nie jest tak.On poprostu nie ma kasy czasami i nawet nie wiecie jakie to okropne uczucie :/

czyli miś to coś okropnego?

i cisza...

każda dziewczyna jest inna, nie można generalizować. tak naprawdę to przy kupowaniu prezentów dopiero wychodzi na jaw, jak się para zna, kto kogo więcej słucha przy rozmowach itp. kup jakieś kolczyki (tylko takie jakich nie ma jeszcze) + z trzy róże + może cos małego słodkiego i powiedz że ją kochasz (jesli kochasz) i tyle, powinna się ucieszyć.

i chyba tak zrobie:)a najlepsze jest to że 13.02 mam z nią jej studniówke :)

Gość knika
miś jest słodki jak się ma po pietnascie lat ,, a jestescie trochę krótko razem więc wrzuc na luz a skoro masz 70 zl to znaczy ze młodziutcy jesteście. a ja dalej przy swoim na kolczyki ci starczy to będzie najlepszy prezent a ze zdjęciami se daruj za krótki związek na takie prezenty...

Gość knika
no i oczywiście srebrne zebys nie kupił jakiejs blachy!!!!