Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOmeK1987

czy wróci do mnie...??

Polecane posty

Gość TOmeK1987

byłem ostatnio z dziewczyna, która zerwała ze swoim byłym z którym była 2 lata... zerwała z nim a ze mna sie zwiazała po około 2 miesiacach po ich rozstaniu.. dosyc długo znalismy sie wiec uwazałem ze nie ma co dłuzej zwlekac. bylismy razem prawie 3 miesiace. po czymnagle zaczeła sie mnie traktowac jak kolegę.. zauwazyłem to.. zreszta od innych tez sie dowiedziałem ze ona mnie bardziej jako znajomego znosi niz "swojego" zakonczyła sie nasza znajomosc po czym ona znowu sie zwiazała z ubiegłym chlopakiem. czym sie kieruje w swoim zyciu ta kobieta.?? jak sądzicie ?? czy tak mozna z kwiatka na kwaitek ??

Gość anka polanka
ona jest mloda i sama nie wie co chce pewnie ma z 20lat poczekaj 2-3lata na inne dziewczyny az beda wiedzialy co chca od zycia,twoja mozliwe ze dopiero co szkole skonczyla albo jeszcze sie w niej uczy

Gość TOmeK1987
no studiuje juz... 1 rok

no tak to juz jest dojrzala i dorosla jak pierwszy rok, a tak powaznie jak tak skacze to sam sobie odpowiedz czy jest dojrzala emocjonalnie i co bedzie dalej jak ty bedziesz czekac albo walczyc o nia, daj sobie spokoj, tyle dziewczyn jest i nie wykorzystuja kolegow jako zapychaczy do wyplakania sie na ramieniu