Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIKO

KREM NO-SCAR

Polecane posty

Gość WIKO

CZY UZYWAL KTOS KREMU NO-SCAR NA BLIZNY LUB PRZEBARWIENIA PO TRADZIKU ??JAKIE SKUTKI ???CZY OPLACA SIE GO KUPIC TYLKO DO CELOW POZBYCIA SIE CZERWONYCH PLAM PO TRADZIKU Co?

Gość czarymary88
Spróbuj lepiej toników z kwasami z biochemii urody. ;)

Gość zima precz idź sobie nooo
bardzo dobry i na blizny super tylko ma jedną wadę cena :(

Gość monkey-monkey
Używałam tego kremu dość długo. Zużyłam no pare ładnych opakowań (przez rok używania na całej twarzy). Osobiście powiem że jest dobry. Tylko dobry, ponieważ moich blizn po trądziku nie zmniejszył w zaskakujący sposób. Jeśli chodzi o przebarwienia? Nic rewelacyjnego a na dodatek przy którymś z rzędu opakowaniu zaczął wysuszać moją skórę. Warto wspomnieć że mam mieszaną. Jeśli mam coś doradzić to zainwestuj pieniądze w dobry krem z kwasami AHA (na początek) 10% ja używam go już 3 czy 4 miesiąc i jestem zadowolona. Zaskórniki (i pryszcze) pojawiają się o wiele rzadziej, mam nawilżoną skórę i faktycznie likwiduje przebarwienia. Jeśli chodzi o blizny to redukuje je szybciej i bardziej widocznie niż krem NO SCAR. Jednak krem z kwasami (przynajmniej ten któego ja używam) ma jedną wadę kosztuje ok 115 zł. Jego pojemność to 40 ml (ale prosze mi uwieżyć na słowo że jest wydajny bo ja mam jeszcze pół tubki a używam o już jak wyżej wspominałam pare miesięcy na całą twarz). Ja osobiście zamawiałam go ze strony firmy BIO MED zajmującej sie dystrybucją kosmetyków z medycyny estetycznej. Toników, żeli itp z kwasami AHA nie polecam bo nie mają takich właściwości jak krem. Krem po prostu ma silniejsze działanie. PS Ostrzegam przed kupowaniem kosmetyków z kwasami gdzie zawartość kwasów jest mniejsza jak 5% (można to wyczytać w składzie) ponieważ nic nie dają, efekty są krótkotrwałe i działają w sposób leczniczy lecz jak wyżej chwilowy. Pozdrawiam.

Gość Nicolka.....
A ja jestem bardzo zadowolona z tego kremu. Uzywam go 3miesiac (tylko raz dziennie pod makijaz) I blizny co prawda jeszcze mam ale sa biale i prawie nie widoczne a przebarwienia mi wszystkie zeszly. Proponuje do tego na noc stosowac olej arganowy... Ja mam cere mieszana ze sklonnoscia do tradziku i ten olej bardzo ladnie mi nawilzyl glebokie partje skory a do tego jest przeciwzmarszczkowy. No wlasnie razem zaczelam uzywac tych 2 produktow dlatego nie wiem czy pomogl mi tak bardzo krem czy moze wlasnie olej ale cera mam tak ladna jakiej nie mialam od lat.

mój mąż używał, ale na blizny po wypadku na motorze. średnio pomógł. pewnie dlatego, że rany były zbyt głębokie

Gość Nicolka.....
A co do kwasow to nie radze... Moja znajoma dostala takiego uczulenia na twarzy ze znalazla sie w szitalu... Kwasy nie nadaja sie dla alergikow i dla cery wrazliwej. Po za tym przy tradziku nie mozna wysuszac cery bo tradzik wroci ze zdwojona sila jak tylko zaprzestaniesz leczenia. Mi lekaz zalecil ten olej i do tego mycie twazy mydlem dla dzieci i co 3 dzien piling z sody. A na dzien jak pisalam uzywam No-scar.

Gość czarymary88
Nicola sa kwasy przeznaczone dla wrażliwców. Dodatkow jesli przed użyciem nałoży się żel hialuronowy kwasy stają się lagodniejsze. ;) I kwasy NIE WYSUSZAJA buzi w formie tych toników, wręcz przeciwnie NAWILZAJA!!!!

Gość czarymary88
O i na blizny potrądzikowe dobry tez jest olej tamanu!:)

czarymary88 gdzie moge kupic takie kwasy ile by kosztowaly i czy moge ja sama stosowac ??

Gość Nicolka.....
Czarymyry o kwasach tylko slyszalam (nienajleprze opinnie) wiec nie jestem obiektywna ;) Polecam tylko to co sama uzywalam :) Dzieki za linki napewno poczytam :) co by sie nastepnym razem nie wyglupic :)