Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

witek17

Kobieta pracujaca to kobieta nieszczesliwa!

Polecane posty

Moja mama pracuje i udaje szczesliwa kobiete przed ludzmi,mowi o swoich osiagnieciach zawodowych itd. Mnie wychowywali jej rodzice, moja babcia wiele razy mowila ze chcialaby zyc tak jak moja mama. Dziadek twierdzil po prostu ze moja babcia ma za dobrze, i od zawsze mi wbijal do glowy bym nigdy nie pozwolil swojej zonie isc do pracy.

Gość meetmehalfway
poszukaj kandydatki na żonę w biednej rodzinie, taka nie pogardzi prespektywami jakie proponujesz, lecz osobiście jej współczuje

Gość a jesli twoja
zona będzie chciała pracować to co ? Siłą jej zabronisz :O

Gość a jesli twoja
A jeśli nie będzie chciała mieć dzieci :O To jest prowokacja :O Takie pojeby jak ty nie istnieją - miejsce zony jest w domu przy dzieciach :O Wypierdalaj :O

Zalezy od tego jak bedzie chciala pracowac! czy bedzie chciala robic kariere!. Wlasnie dlatego bede szukal zony z jak najnizszym wyksztalceniem, ktorej bedzie zalezalo na tym bym to ja bral odpowiedzialnosc za cala rodzine.

Droga prowokatorko :p Że też chce Ci się zaczerniac nicki dla takich tematów. Nie wiem czy ktokolwiek uwierzył w te brednie, ale niech dzieci poczytają -jako przestrogę na przyszłośc ;)

Oczywiscie znajde sobie taka kobiete ktorej bedzie zalezalo wylacznie na tym by to maz utrzymywal rodzine. W koncu mezczyzna jest od zarabiania pieniedzy a kobieta powinna zajac sie domem.

To nie jest prowokacja! to nie sa zadne brednie! napisalem tylko co mysle i jak postapie w przyszlosci i jaka zone mam zamiar sobie znalezc.

Gość wituś masz racje
:)

Gość dsffdsas
Szowinistyczna świnia! Ale tak to jest gdy dzieci są wychowane przez dziadków a nie rodziców.

Gość Witku zazdroszcze twej zonie
ze nie musi pracowac :D

Gość witek masz racje

Gość Nickolleta
Jaka kobieta bedzie szczesliwa w roli garkotluka uwieszonego gromadka dzieci. Chodzi o to zeby robic co sie lubi i tyle na ile ma sie ochote.