Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychodze za mąż

Mam 18 lat i jestem w ciąży!!

Polecane posty

Gość wychodze za mąż

Gdy mój ojciec się o tym dowiedział kazał mi powiedziec kto jest ojcem! Potem z moimi bracmi poszedł do mojego chłopaka który by mnie o mało zostawił i zagrozili mu że zniszczą mu życie jeśli się ze mną nie ożeni. Grozili mu, a on ze strachu przed nimi powiedział że się ze mną ożeni. Teraz mieszka u nas i mój tata go cały czas pilnuje.

Gość wychodze za mąż
Tak, pilnuje go! Teraz nie długo zostane mężatką bo moja rodzina dopilnuje tego by moje dziecko miało ojca a ja męża. Ojciec mu zagroził że jeśli mnie zostawi to on znajdzie go wszędzie!

Gość wychodze za mąż
Nie, to nie podszyw! Rodzina pilnuje mojego chłopaka, załatwili już nawet ślub w USC. W przyszłym tygodniu on już będzie moim mężem a ja będę mogła byc spokojna:)

Gość wozkers34
hahaha i bedziecie jedli kupy dlugo i szczesliwie

Gość omegaalfa
a chcialam napisac czy to powod do slubu.i mnie zatkalo jak przeczytalam.ze tez taka patologia istnieje.wspolczuje ci zasciankowego ojca.

Gość wychodze za mąż
Ojciec sam mi obiecał że mój przyszły mąż nie zrobi mi krzywdy i on już go dopilnuje. Mój narzeczony bardzo się boi mojego taty! bo wie że jeśli zostawi mnie przed czy po ślubie to moja rodzina mu tego nie daruje.

Gość autorko tej prowokacji
3 post Cię pogrążył .

Gość wychodze za mąż
ojciec mojego dziecka to Pakistańczyk. nie wiadomo ile ma lat bo ma jakiś fałszywy paszport , wygląda na 15 a mówi , że ma 21

Gość wychodze za mąż
Czemu uparliście się że to jest prowokacja! czego wy mi zazdroście? że mam ojca który właśnie postanowił mi pomóc i dopilnowac tego że nie zostane sama z dzieckiem? Mój narzeczony jest przerażony! Żeni się ze mną pod przymusem ale wszystkim to wyjdzie na dobre. Najważniejsze w tym wszystkim jest to by moje dziecko miało ojca.

Gość ale ty jestes ograniczona
i jeszcze dumna z takiego ojca.haaa

Oczywiście że jestem dumna bo pilnuje tego by moje dziecko nie wychowywało się bez ojca. Dzięki niemu moje dziecko będzie miało szczęśliwą rodzine.

Gość mieszkacie na wsi
?

Wręcz przeciwnie. Mieszkamy w dużym mieście, ojciec po prostu się martwi o mnie a gdy będę już miała męża to będzie mógł byc spokojny że nie zostane sama bo nawet po ślubie będzie go pilnował.

Gość nmmmmmm.....
Młoda przestań opow3iadać bzdury

Gdy już wyjde za mąż, to mój mężczyzna będzie przeze mnie cały czas kontrolowany. Moja matka upilnowała swojego ojca przy sobie prawie 30 lat, a charakterki moi rodzice mają bardzo ostre i ja to mam w genach po nich. Matka upilnowała mojego ojca przy sobie a mój ojciec pomoże mi upilnowac mojego męża przy mnie.

głupia jesteś i za młoda na małżeństwo - świadczą tym Twoje wypowiedzi. W małżeństwie ważne są uczucia i partnerstwo, a nie tresura i presja, n atakich fundamentach niczego nie zbudujesz:)

Gość jaka ty głupia jesteś
!! az zal czytac tego co wypisujesz ;/ idz sie lecz

Gość mimimimimimimimi
"Oczywiście że jestem dumna bo pilnuje tego by moje dziecko nie wychowywało się bez ojca. Dzięki niemu moje dziecko będzie miało szczęśliwą rodzine." "Szczęśliwa rodzina"? Zastanów się trochę... Wątpię czy ktoś zmuszony do ślubu będzie szczęśliwy :o Myślisz, że dziecko będzie zadowolone, że ojciec z nim jest na siłę? Twój przyszły "mąż" został zastraszony przez twojego ojca (który zachował się gorzej niż psychol...). Na miejscu tego chłopaka poszłabym do sądu :o Aż strach pomyśleć co ten wariat (czyt.twój ojciec) by zrobił, jeśli ojciec dziecka nie zgodziłby się ożenić z tobą...

Gość mysle ze to prowokacja
na 90% a jesli jednak nie to wspolczuje takiej patologi ;/

Ojciec moją ciąże przyjął spokojnie, jedyne o co mnie spytał to tylko o adres ojca dziecka. On i moi bracia udali się do niego i załatwili sprawe za mnie, ja nie umiałam powiedziec chłopakowi o dziecku.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej