Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralina122

moj były facet mnie bije

Polecane posty

Gość pralina122

Rok temu poznałam mężczyznę. Zauroczył mnie swoją osobą, był czuły, opiekuńczy...Trzy miesiące temu doszło między nami(pierwszy raz od momentu jak się poznaliśmy) do kłótni i wtedy pokazał mi swoje prawdziwe oblicze. Uderzył mnie wtedy w twarz i to nie raz, pchnął i siłą "wsadził" mnie do swojego auta. Byłam w szoku, oszołomiona, po prostu przez moment nie wiedziałam co się dzieje. Po tej sytuacji zostawiłam go. Przychodził do mnie, przepraszał, obiecywał, ze to jednorazowy incydent, ze nie wie co w niego wstąpiło....nie wróciłam do niego, ale zdarzało się ze czasem się widywaliśmy i tu był chyba mój błąd. zaczął nalegać bym do niego wróciła, stał się natrętny, agresywny. nachodzi mnie wciąż, zadręcza psychicznie,śledzi, prowokuje, szarpie, straszy i bije ;( wczoraj doszlo do tego, ze mnie zgwałcił ;( nie mam już siły, nie śpie w nocy, mam koszmary, boje się że za chwile zapuka do drzwi, zadzwoni, nie jem...po prostu czuje ze jeszcze chwila i zwariuje. Co mam zrobić? jak mam sobie z tym poradzic?

Gość no ja bymmm
naslala kolesi na tego gnoja!!! albo na policje... zlozyla na niego oskarzenie

Gość no ja bymmm
a tak pozatym dlaczego go wpuscilas do domu???? trzeba bylo zadzwonic na policje...

Gość dfsgdfgsd
zgwalcil cie i bil buahaa juz po dobranocce

Gość pralina122
nie wpuszczam go dobrowolnie, przychodze po pracy a on stoi przy drzwiach, rano wyprowadzam auto z garazu a on podjezdza...

moja droga, kupy to sie nie trzyma.Jesli bys nie chciala to zglosilabys na policje, ze Cie przesladuje.Gdybys chciala cos zrobic zglosilabys gwalt na policje.Pojechalabys na obdukcje i facet na bata.Nie robisz nic, sadzac, ze kafeteria rozwiaze problem.Nic bardziej blednego.To Ty musisz podjac radykalne kroki.

Gość lolalolalola11111111
NA CO TY KOBIETO CZEKASZ???!!!! AZ CIE ZNOW POBIJE ZGWALCI PONIZY!!!!!!!!!!!!1 OTWORZ OCZY I ZROB COS Z TYM!!!! POWIEDZ KOMUS O TYM!!

Gość dobrze radzaca
to wroc do niego i bedzie dobrze ;)