Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirurkai

czy ja mam go olać ??

Polecane posty

Gość tirurkai

JA już sama nie wiem co robic. Od dawna nie miałąm chłopaka, a niedawno poznałam bardzo fajnego faceta. POznalismy sie na wiekszej imprezie, wyminilismy sie numerami, potem za tydzien byla mniejsza impreza, on tez był, duzo czasu przegadalismy. Po 3 dniach zadzwonil i spytał czy pojdziemy na piwko razem. Zgodzilam się. Umowiismy sie na 17 w srode. BYło bardzo fajnie, na koniec powiedział ze zadzwoni. W sobote dopiero sie odezwał, czy mam ochote na kino, powiedziałam ze mam, a on na to, żebym wybrała film na który mam ochote pojsc. Wiec napisałam mu sms w niedziele popoludniu, a on sie odezwał dopiero we czwartek! ale nie odebrałam bo byłam zajeta. Zadzwonil w piatek, czy spotkamy sie w niedziele (dzisiaj) ale powedzialam ze nie moge, wiec zaproponował ze zadzwoni w tygodniu, wiec ok. JA zadzwonilam do niego w sobote, bo nie moglam gadac z nim za bardzo w piatek, poza tym mialam ochote na pogaduchy. Dalej powiedzial ze sie odezwie.... no i ja juz sama nie wiem co mam robic :( czy go calkowicie olać? no bo odzywa sie raz na 4 dni, denerwuje mnie to...

Gość tirurkai
pytalam, powiedział ze musi sie uczyc, bo jest sesja, a ja w to nie wierze, bo smsa zawsze mozna wyslać

Gość facet który myśli
Zastanawiam się jak często powinien dzwonić żeby było ok ? Przez pierwsze 3 dni codziennie a potem co 2 godziny czy jakoś inaczej ? w nocy też ?

Gość facet który myśli
Dla mnie wygląda że on się tobą interesuje tylko pewnie nie zdaje sobie sprawy że co 3-4 dni to dla ciebie za mało. Faceci tacy są..

Gość tirurkai
kolezanki mi podpowiadaja ze powinnam go olac, a ja nie oleje go, bo sama mam duzo nauki, no ale jak ktos mi napisze sms'a to ja odpisze, a on tydzien temu w niedziele nie odpisał mi nic!

Gość cjAHckjHxcsxcmzx
Poczekaj jeszcze, daj mu szansę. Jest zainteresowany ale chyba mało domyślny lub nie lubi dużo smsować. Może jest takim typem ja ja - pisze tylko wtedy kiedy chce o coś konkretnego zagadać i nie odpisuje na odpowiedź.