Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabolka

CIAZA?

Polecane posty

Gość jabolka

W sylwestra wspolzylam pierwszy raz z moim chlopakiem, z ktorym jestem 10 miesiecy. Wspolzylam to moze za duze slowo, ale zaczne od poczatku. Najpierw zrobil mi palcowke, potem probowal wlozyc swojego penisa, jednak nie chcial wejsc. Weszedl na glebokosc 2-3 cm, moze nawet nie. Dalismy sobie spokoj i dalej robil mi palcowke. Po sylwestrze okres dostalam tak jak powinnam. Nie zauwazylam zadnych dziwnych dolegliwosci, jedynie kilka dni po `stosunku` podczas obiadu zwymiotowalam. MOglo to byc jednak spowodowane grypa zoladkowa, a dzisiaj po zapaleniu papierosa zemdlilo mnie - rano - i kilka godzin temu takze, po papierosie. NIe wiem czy mam sie obawiac, bo slyszalam, ze facet wypuszcza jakis plyn przed kiedy jest podniecony, w ktorym moga znajdowac sie plemniki. Wyliczyłam, ze mialam wtedy dni niepldone. Co sadzicie?

Gość szoktermiczny
brak ciąży, to jest fizycznie nie możliwie? a mieliście jakieś zabezpieczenie do tej minipenetracji?

Gość jabolka
wlasnie boje sie, bo nie zabezpieczylismy sie.

Gość szoktermiczny
watpliwe, naparwdę, takie objawy może wywołać starch i stres.. więc nie ma się czym martwić :) a dla świętego spokoju zrób sobie test ciążowy ( ja polecam Amil)

Gość na pewno sa razem
gÓWNIARZE NIE MAJĄ POJĘCIA O SEKSIE,APÓZNIEJ OBAWY,ZE TO CIĄZA:D:D:D

Gość jabolka
dzieki za odpowiedz. widze ze odpowiadaja tu powazni ludzie, nie tak jak na innych stronach tego typu...

Jeżeli jesteś pewna że to nie były dni płodne... to nie masz sie czego obawiac pod warunkiem ze wiesz na pewno kiedy sa dni płodne a kiedy nie płodne:)

Gość jabolka
wlasnie czuje jak mnie cos w brzucho kopie.

Gość szoktermiczny
spokojnie

Gość jabolka
obliczalam sobie na kilku kalkulatorach w necie i tak normalnie i zawsze wychodzilo mi ze 31.12 i 01.01 to na pewno dni nie plodne. Bo robilismy to tak po 24 jakos.

Gość jabolka
hehehe ten kto napisal o tym brzuchy musi miec niezle z glowa xD podszywa sie pod moj nick xDD

Gość na pewno sa razem
jestem glupiaaaaaaa jestem glupia

Gość kropelkaaabezkitttuu
sądząc po tym to wszystko jest możliwe... ale najlepiej wykonaj test ciążowy od niego wszystkiego się dowiesz:)