Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaprosiopomoc

PROSZĘ O POMOC DLA MOJEJ RODZINY!!!

Polecane posty

Gość asiaprosiopomoc
przed chwilą rozmawiałam z mama i dowiedziałam sie że z opieki społecznej w tech chwili nic sie nie nalezy ponieważ z racji opieki nad tatą musiała wyrejestrować sie z urzędu pracy jako osoba bezrobotna ponieważ nie może podjać pracy. A to jest powiązane z opieką społeczna i z tymi zasiłkami.

Gość asiaprosiopomoc
Zainteresowanych, którzy chcą pomóc proszę o pisanie na adres E-MAIL joska833@wp.pl

Gość asiaprosiopomoc
podaję nr konta : INTELIGO JOANNA PIWOWAR 5010-2055-5811-1117-3827-9000-42. CI KTÓRZY ZECHCA POMÓC CHOC W NIEWIELKIEJ KWOCIE PROSZĘ DOPISAĆ

Gość asiaprosiopomoc
.... Z DOPISKIEM "DLA RODZINY NA OGRZEWANIE C.O."

Gość asiaprosiopomoc
czu ktoś moze jeszce pomóć????

Gość ...chętny do pomocy
czy istnieje możliwość do was pojechać i zorientować się w całej sytuacji??

Gość TVN
tym się powinien zająć

Gość asiaprosiopomoc
tak jest mozliwość do nas przyjecchać . Mama nie chce rozgłosu w mediach, dlatego ja się tym zajełam a to tylko dlatego ze póżniej dzieci mają problemy w szkole od swoich rówieśników. proszę podać adres e-meil zainteresowanych ponieważ nie chcę podawać tu swoich danych NA FORUM NR TEL 669384657

Gość jsjjsj
a ja proponuje na pismie zwróci się do burmistrza i iopieki.Pamietaj co na pismie to najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i nie daj sie,jestes dzielna bo tu napisałaś!

Gość jsjjsj
mama nie musiała się wyrejestrowac z bezrobocia,tylko poprostu zgłosic że nie jest gotowa podjąc pracy.Nie bierze zasiłku ale może byc tam zarejestrowana.Idz do urzedu,przedstaw sytuacje.Powinni ja zarejestrowac bo bez tego nie dostanie ani grosza z opieki.Wiem bo siostra jest na kuroniu zarejestrowana bez prawa do zasiłku i nie pobiera ofert bo opiekuje ie tesciowa.Umów sie na wizyte do kierownika urzedu pracy i konkretnie zapytaj a najlepiej idz z mamą.Nie jest tak że jak nie moze podjac pracy to nie może byc zarejestrowana.Musi byc gdzies ubezpieczona.Nie pytaj sie przypadkowym pania w urzedzie,idz tam gdzie kierownik.

Gość asiaprosiopomoc
mama wyrejestrowała się z urzedu pracy ponieważ złożyła wniosek na opiekuńcze na tatę ale prawnie nie może go dostać bo jest jego żona, odwoływała się i próbuje jeszcze raz.