Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ork1986

na co zwracacie uwage u mężczyzn?

Polecane posty

Gość wrzuć na luz_
widzę, że kupy to ostatnio modny temat :P

Najbardziej to chyba na wygląd. W szczególności wzrost ... Lubię wysokich - ok. 190 cm. W drugiej kolejności niestety na to czy jest niegrzecznym chłopcem 😭

Gość a kto jest wasz/nasz
zwracam uwagę na głos, na oczy, na dłonie. i czy ma buty czyste :O

Niegrzeczny ... Nie wiem czemu ale mam dziwne ciągoty do tego typu facetów ...

a jak powinien się zachowywać? starać się o Was, czy to raczej działa odwrotnie, być niedostępnym?

na zachowanie,jesli jest naturalne to ok.potem na wyglad,facet ma byc zadbany.i na koniec glos,niektorzy maja bardzo elektryzujacy tembr. potem rozdrabniam sie na szczegoly typu oczy itp. a ogolem to od poczatku wiem czy dany facet mi sie podoba czy nie.

Impulsywny, przebojowy podrywacz, który lubi imprezy. Towarzyski. Czasami się rozbija i powiedzmy, że próbuje coraz to nowych aktywności w życiu. Typ maczo, samca alfa później trzeba takiego resocjalizować. Wiem, głupia jestem ...

Gość moniqua 28
ja lubie jak robi motzną długą i zdrowo wyksztalconoą kupę, bez zbednego wysilku, po prostu leko na luzie i sozysto, zapach obojętny

Gość Kafelkaa
Ja lubię takich poważnych i grzecznych, wygląd nie ma żadnego znaczenia, może być nawet brzydki, byleby nie był chamski, ani głupi. I żeby libido nie miał zbyt wysokiego.

a czy osoba, która jest spontaniczna, ale jednak powiedzmy zresocjalizowana:) szuka stałego związku, bliskiej osoby, nie jest podrywaczem, raczej spokojną, ułożoną osobą jest dla Ciebie interesująca?

Nie wiem. Wszystko zależy od chłopaka, od jego charakteru :) Kiedyś interesowali mnie tylko łobuzi, ale teraz sądzę, że do stałego związku fajniejszy jest chłopak spokojny i grzeczny.

Gość na pewno nie ma szans gdy jest
brudnym zaniedbanym katotalibem o burackich nawykach i nalogach, pelnym kompleksow. Jak wymienionych cech nie ma, to juz duzy plus,tylko ze tacy nie zdarzaja sie zbyt czesto w tym kraju...

Gość aliwa
Kiedys moja kolezanka powiedziała: "jak droga idzie trzech facetow - dwoch normalnych i jeden skur..syn to ona zawsze zwroci uwage na skur..syna" - cos w tym jest, ze kobiety pociagaja faceci ktorzy niegrzesza dobrocia ;))

Gość aliwa
"Miły mężczyzna jets potrzebny kobiecie na stare lata a Ty szukaj obłędnego kochanka" :P

może nie do końca stereotyp. Napewno nie zasada, ale coś w tym jest. Miły facet najczęściej zostaje najwyżej przyjacielem dziewczyny, dlatego że poderwie ją facet, który zachowa się wobec niej jak skur...n. Wszyscy faceci są tacy sami, a Ci którzy są inni są sami.

,,poderwie ją facet, który zachowa się wobec niej jak skur...n" Mała poprawka ... Takim facetem to ja bym się nie zainteresowała. Musi kobietę adorować, traktować jak księżniczkę, być szarmanckim. Powiedziałabym, że w związku z niegrzecznym facetem ważniejsza jest ta adrenalinka. Często się razem imprezuje, taki facet ma masę pomysłów. Zabierze na nielegalne wyścigi, wypali się razem skręta ...

Gość martinakatrina123
ja tez lubie niegrzecznych chlopakow, bardzo mnie kreca, sa dla mnie swego rodzaju wyzwaniem, to ze nie mam nad nimi pelnej kontroli mnie kreci i staram sie ich sobi podporzadkowac, ale niestety nigdy mi sie jeszcze nidalo podporzadkowac sobie faceta niegrzecznego :| mam do nich za duza slabosc, i zapewne o tym wiedza, lub jes to po porstu - niemozliwe.