Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMIS777

Moja pierwsza ciąża kto ze mną...

Polecane posty

Witam tydzien temu dowiedzilam sie ze jestem w ciazy, zrobilam 2 testy obydwa pozytywne :) Ciąza nie była planowana i w sumie to dalej mam jakiś taki mętlik w głowie i chyba jeszcze to do mnie nie dotarło :) Jutro mam pierwszą wizyte u ginekologa :) Mam nadzieje ze poznam tu wiele wspaniałych przyszłych mam :) z którymi bede sie wspierac

Gość i które zrobią Ci pranie mózgu
Lepiej stąd uciekaj i szukaj koleżanke w prawdziwym świecie :o

Gość i które zrobią Ci pranie mózgu
*szukaj koleżanek miało być

W prawdziwym swiecie mam koleanki :) ale zadna z nich nie jest obecnie w ciazy :) jestem odmiennego zdania nie wszyscy ludzie na forum robia pranie mozgu, a niekiedy ich rady sa przydatne :)

Gość lghy
Hej, Ja wczoraj dowiedziałam się, że jestem w ciąży:) Staraliśmy się od 5 miesięcy i już zaczynałam podejrzewać, że coś jest nie tak. A tu nagle niespodzianka. Ile masz lat?

Ighy gratuluje :) No ja akurat sie nie starałam, samo przyszło :) Mam 20 lat, a ty? Byłaś już u lekarza?

Gość judytajudyta
witam. ;) ja póki co podejrzewam ciążę :) też nie była planowana. znaczy no nie wiem jeszcze czy jestem ale tak sądzę po tym co "było" ;) na sto procent okaże się za jakiś tydzień. :))

Gość akdjedw
a ja :( 2 lata juz sie staramy ... wczoraj test 2 kreski z tym że jedna blada powtórzyłam dziś i NIC :((((( załamana jestem

Gość judytajudyta
powtórz test za kilka dni, jeżeli miałaś dwie kreski to musi coś w tym być.. i głowa do góry :)

Gość akdjedw
wczoraj wyszła 2 jedna ledwo widoczna dzisiaj nic to jest szansa ? ale chyba dzisiaj też powinna byc ?

powtorz test za kilka dni, mi takze pierwwszy pokazal bardzo blada kreske prawie nie widoczna gdy po kilku dniach zrobilam kolejny byla juz wyrazna

Gość akdjedw
ja rozumiem ale to znaczy że dzisiejszy test jest nie ważny ? :(

Gość akdjedw
tak

nie wiem ciazko mi powiedziec :/ musisz byc cierpliwa i powtorzyc tas tak za 3-4 dni :) trzymam kciuki ze bedza te 2 kreseczki

Gość akdjedw
ja też mam taka nadzieje

Gość akdjedw
noi pokazała sie 2 !! ale po takim długim czasie ok 30 min ? i znów blada

dobra teraz lece na pierwsza wizyte do ginekologa wiec odezwe sie pozniej :) pozdrawiam :P

na moje oko to wynik po 30-minutach jest fałszywy,a wczoraj po ilu odczytałas? Wynik wychodzi dobry po 3-5minutach zależy jaki test,a później jak piszę w ulotce wynik nie jest wiarygodny po dłuższym upływie czasu

No i jestem po wizycie :) Mialam zrobione usg wyszledl 5 tydzien 5 dzien :) Dostalam skierowanie na badania oraz recepte z witaminami :) Kolejna wizyta za 1,5 tygodnia

mialam zrobione tylko usg, badania ginekologicznego nie mialam gdyz w gabinecie bylo za zimno dostalam skierowanie na badania, jutro lece zrobic

hmmm widze ze nie za wiele jest kobiet ktore sa obecie w ciazy albo nie chce im sie pisac :)