Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMIS777

Moja pierwsza ciąża kto ze mną...

Polecane posty

nie wiem czemu, ale ja czulam ze jestem w ciazy a moje objawy byly podobne jak przed miesiaczka, dob tego wzdecia i staraszne humorki, ktore mam niestety caly czas teraz czasami boli mnie brzuch i zastaawiam sie czy to normalne, jutro zapytam lekarza problemu z kawa nie mam bo nigdy jej nie pilam i nie bede pila zle sie czuje jak zjem ostre potrawy, mam problemy pozniej z wyprozniamiem sie :/ wzdecia mam caly czas ehhh :/ ha i co najgorsze a zarazem smieszne odrzuca mnie od pasty do zebow kupilam sobie taka dla dzieci owocowa mam nadzeje ze bedzie ok ;) Marcia89 :) no moj rocnik z jakiego jestes miesiaca? ja pazdziernik mam podobnie jak ty, z checia poszlabym sobie na impreze, musialam przestac palic i wiem ze moje zycie zmieni sie o 360 stopni, ale pocieszam sie tym ze mam wspanialego faceta i bede miec wpaniala dzidzie :)

Gość Marcia89
Kamis777- ja tez jestem z pazdziernika :D i tak samo jak Ty uwazam , ze ta dzidzia kochana nam wszystko wynagrodzi , potem sie odchowa i bedziemy jeszcze mlode zeby pojsc gdzies na imprezke:P a co do wzdec to ja tez je mam ale nie mam problemow z wyproznianiem wrecz przeciwnie:/ buziak:)

Gość hłe hłe
nie chce byc zlosliwa ale nastepny razem,jak bedziesz chciala zablysnac,to sie zastanow dwa razy. zycie moze zmienic sie o 180stopni a nie o 360,no chyba ze wracasz do punktu wyjscia.

o prosze hehe to ktory pazdziernik? czyzby 31? ;) No dokladnie bedziemy mlodymi mamami ;)

Gość Marcia89
Kamis777 no niestety nie :P 06.10. :)

Wiecie co ja mam 25 lat i bardzo często sobie myślę, że mogłam zdecydować się na dzidzie w wieku 20 lat - bylaby juz odchowana :) Napewno wtedy moje życie wyglądało by zupełnie inaczej, ale napewno dacie sobie rade.

czesc, wczorajszy dzien normalnie wyjety z zyciorysu....dzien planowanej miesiaczki (jestem raczej w ciazy)a tu jej nie ma tylko sa bole...ale dzisiaj juz spalam cala noc i nie wymoitowalam ,jestem glodna!!!!!!! zrobilam wlasnie drugi test pokazal znow 1-2 tydzien od zaplodnienia :) super czyli lekarz mi powie 4-5tyg bo ostani okres byl 1.1.2010

ja sie tez dopisze co prawda lekarz jeszcze nie potwierdzil i mam nadzieje ze fasola nie wypadnie ...ale co mi tak dopisze sie NICK........................WIEK.......TYDZIEN.......TERMIN PORODU KAMIS777...................20.............6............20.09.2010 ? krisana.....................24.............4,5..........01.09????????

A test pokazuje który tydzień od zapłodnienia?? A to jakiś specjalny trzeba kupic??

Ja też się dopisze NICK........................WIEK.......TYDZIEN.......TER MIN PORODU KAMIS777...................20.............6............2 0.09.2010 ? krisana.....................24.............4,5.......... 01.09???????? Dorota605.................25.............??................???? Brakujące informację uzupełnie po wizycie .

ja mieszkam w uk test nazywa sie Cleartube digital i pokazuje rzeczywista ciaze.(2szt-11funtow)..bo wiadomo ze nie bylam w ciazy jak mialam okres i po kilka dni owulacja jest ok 14 dni przed koncem cyklu dlatego nie wiem czemu oni to tak obliczaja

uciekam do pracy mam nadziej ze nie bede miala mdlosci bo jeszcze nie chce sie chwalic bo za wczesnie pa

a czy ja tez moge sie dolaczyc?:D u nas tez 1 dzidzius heheh nieplanowany:P tez mieszkamy w uk -szkocja to juz u mnie ponad 10tc czyli juz trzeci miesiac, termin na 6 wrzesnia - 7 wrzesnia mam urodziny i koncze 23 lata :D zeby zobaczyc malenstwo musze czekac do 19 marca bo dopiero wtedy mam termin usg :(

No to rzeczywiście długo musisz czekać an to USG. ja mam wizyte za 2 tygodnie i dla mnie to potwornie dlugo . nie moge sie doczekac. ale moze dlatego ,ze to tak praktycznie bedzie moja 1 wizyta.

Wiecie co. Ja uwielbiam spać an brzuchu a teraz - no nie powinnam raczej :/ i czesto w nocy budzę się z tymi wątpliwościami :( A to dopiero początek wyrzeczeń.

Gość patillllllka
Dopisuje się: NICK........................WIEK.......TYDZIEN.......TER MIN PORODU KAMIS777...................20.............6............2 0.09.2010 ? krisana.....................24.............4,5.......... 01.09???????? Dorota605.................25.............??............. ...???? Patillllllka...................24.............4-5............???????? Jak bede u lekarza dopisze bo jak na razie nie jestem pewna tygodnia ciazy...nie wiem czy liczyc od dnia poczecia czy od dnia ostatniej miesiaczki bo pisza wszedzie roznie jak sie to liczy u lekarzy.

a tam sobie jeszcze spie na brzuchu chociaz go czuje ale jest okej :) tp byla moje pierwsza mysl ktora zaswitala mi wglowie jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy i czekalam na okres ktory sie nie pojawil :P tak sobie siedzialam i myslaalm jak ja bede spac jak ja tak lubie na brzuchu a nie moge heheh pozniej sobie pomyslalam ze glupia jestem bo co wogole mi do glowy przychodzi heheh a tu prosze:P no na to usg to wieki sie tutaj czeka :(((( milego dnia wam zycze:)

no to Marcia jestes starsza :) co do spania na brzuchu hmm... ja tam zawsze zasypiam na boku ale czesto w nocy przekrecam sie na brzuch, lecz tego nie kontroluje :) podejrzewam ze dzis bede miala usg :) i zapewne dostane jakies leki, bo wyniki moczu nie sa najlepsze

niestety dzis wizyty nie bedzie dzwonili do mnie z przychdni i lekarza nie bedzie do konca miesiaca

oj to kiepsko. tyle czasu czekać. Ci lekarze to chyba nie wiedzą ile dla nas znaczy takie badanie i idą sobie na urlop z dnia na dzień.

Hej dziewczyny! To i ja się dołączę :) To moja pierwsza ciąża - również nie planowana :) Planowaliśmy dzidziusia ale za jakiś rok może dwa, a tu niespodzianka i dzidziuś będzie wcześniej :)

Dopisuje się: NICK........................WIEK.......TYDZIEN.......TER MIN PORODU KAMIS777...................20.............6............2 0.09.2010 ? krisana.....................24.............4,5.......... 01.09???????? Dorota605.................25.............??............. ...???? Patillllllka...................24.............4-5....... .....???????? revellka.....................26...........28...........28.04.2010 - dziewczynka:)

no ja na pierwszej wizycie bylam u innego ginekologa, a do tego co chce isc polecilo mi duzo osob, no ale niestety go nie ma ale napewno zaczne do niego chodzic jak wroce, plusem jest to iz jest poloznikiem w szpitalu w ktorym bede rodzic revallka ale ci fajnie coraz blizej do finalu :) a tak z ciekawosci ile juz przytylas? ja wazylam 55 kg i w ciagu 6 tygodni przybyl mi 1 kg

Gość marokanskie rekodzielo
zapraszamy do zapoznania sie z oferta naturalnych kosmetykow arabskich, czarne mydlo, glinka ghassoul, olejek arganowy ... sekret gladkiej skory i lsniacych wlosow marokanskich kobiet ... www.marokostyle.com

Brzuszek rzeczywiście coraz większy a mi coraz ciężej ale dam radę :) Waga poszła mi już 10 kg do góry. Przez pierwsze 3 miesiące przytyło mi się 1,5 kg a później to już systematycznie 0,5 kg tygodniowo. Tyć to jedno, oby jednak szybko zrzucić ;p

Gość lonia89
hej, przepraszam, ze tak obdiegam od tematu. kochałam sie z narzeczonymok 20 dnia cyklu z prezerwatywa i biore pigułki microgynon21.. ale mam dziwne objawy: mdłości, wzdęcia .. itd. robiłam 2 testy ciążowe pierwszy w piatek, drugi dzisiaj rano, wyszła 1 kreska, ale po jakiś 5 godzinach doszła ledwo widoczna druga, tak jakby od moczu .. minelo 30 dni od tamtego stosunku ..przepraszam, ze tak nie w temat, ale bardzo bym chciała otrzymac odpowiedz .. buziaki ;*

lonia 89 wynik test odczytuje się max po 5 minutach a nie po 5 godzinach. jeśli zabezpieczacie się "podwójnie" pigułka+prezerwatywa to raczej nie masz się czego obawiać :)

po ok 30 min od zrobienia testu test jest nie wazny.przeczytaj instrukcje