Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam wiec ja kafepedia

Definicja wg was FACETA Z KLASĄ

Polecane posty

Gość Nie Hanna
- opalony w zimie - niekoniecznie - latem tak -umie sie dobrze ubrac - lumpeksy i rynek - nie -pije dobre alkohole - tanie piwko i wino odpada -nie uzywa przeklenstw co chwile - muzyka klasyczna - jest dobra - musi poczytac od czasu do czasu ksiazke - konczy zwiazek wyjasniajaca rozmowa - nie kupuje zapachow z biedronki lidla czy tesco marketow - niestety bez pieniedzy to wszystko jest niemozliwe

Gość Fyyy va trtt
Ja mojego musiałam nauczyc przepuszczac kobiety w drzwiach, bo żyjemy w kraju w którym jest równouprawnienie:P Wymienione wyżej cechy posiada, plus o wiele więcej:)

Gość opalony w zimie o matko

Gość wiem czemu dobry alkohol
Po tanich ma się podobno większego kaca i boli głowa bardziej niż po drogich

offerma odp jest prosta ... bo tak już jest i kropka :P kobieta ci nie uzasadni , kobieta ci powie że tak jest a dlaczego i jak to już mniej istotne

Gość Hanna z Montany
Nie Hanna Nie trzeba mieć aż tak dużo pieniędzy. Z zapachami się zgodze, tylko markowe są dobre. W sensie że ume się ubrać, nie chodziło mi by na sobie nosił ubrania za 5000 euro. Bardziej mi chodziło o to by wiedział jak dopasować ubranie stylistycznie i kolorystycznie. A jeśli chodzi o piwo, to nie ma to do rzeczy. Piwo może być. A te droższe alkohole też są dostępne dla przeciętnego człowieka w tym kraju. Nie trzeba być bogatym, by to mieć, wystarczy mieć dobrze poukładane w głowie:)

Gość super piggg
moje takie wyobrazenie faceta z klasa, to: -elegancko ubrany, szeroki w barach, odsuwający krzesło od stolika, na którym stoi sobie jakiś wazon z różą, płacący za wybrane przez kobietę danie, podczas którego prowadzi ciekawą konwersację, nie wspominając o tym, że otwiera drzwi i podaje płaszcz tej kobiecie jak już będą wychodzić( przy wejściu też oczywiście) -teraz bardzej realnie facet z klasą, dobrze wychowany, może byc ubrany na luzie, ale ma być umyty, pachnący i mieć puszyste włosy. Do tego powinien mówić to co myśli, mieć odwagę rozmawiać, nie powinien się dąsać jak panienka i absolutnie nie spóźniać się,a tymbardziej olewać kobietę i pokazywać jej brak szacunku. W takim przypadku nawet te otwarte drzwi i podanie płaszcza nie pomogą. Ludzie z klasą się rodzą, albo przynajmniej socjalizują w dość młodym wieku. Później z buraka nikt nie zrobi gentelmena.

Gość chłopak z klasą
chodzi do teatru

Gość chłopak z klasą
i uprawia seks nie tylko w łóżku

i mieć puszyste włosy." czyli taki Zinedine Zidane nie może być już facetem z klasa ?

Gość jak jest z alkoholem
oferma drogich to piją dużo i jak świnie. niech ktoś kto się zna to wyjaśni -mi często mówili,że po droższych nie ma się kaca.nie wiem czy to prawda

Gość Hanna z Montany
Jem kupę

Gość Hanna z Montany
Zapomniałam dodać:) Nie robi błędów ortograficznych i nawet w SMS-ach wie, że takie słowa jak Ci, Tobie itd. zaczyna się z dużej litery:) Dobrze koleżanka wspomniała o tym podawaniu płaszcza tudzież kurtki, ale tylko w takich miejscach, gdzie to jest to wskazane, np. w teatrze, restauracji itd. Bo w McDonaldzie to nie;) Szczególnie starsi ludzie patrzą z aprobatą na taki gest, kiedyś to było na porządku dziennym, teraz już nie.

Gość Hanna z Montany
Post z 13:58 to podszyw😠

Gość Hanna z Montany
''ty durnoto z montany opalony w zimie puknij sie w leb'' Wszystko jest dla ludzi, ale wszystko z umiarem i dla mądrych ludzi.

Gość Hanna z Montany
Offermo mojej definicji nie potępiasz, więc chyba się z nią troche zgadzasz ;)

No więc facet z klasą szanuje uczucia innych (nie tylko swojej partnerki), facet z klasą nigdy nie mści sie za brak uczuć. jeśli związek go nie satysfakcjonuje ma odwage powiedzieć o tym wprost. Brzydzi się manipulacją i szantarzem emocjonalnym. Nie wyałdowuje na inncyh swoich negatywnych uczuć

Gość cinamon tea robisz bledy ortog
szantaŻ

Gość klasa to kasa

Gość I am not your play fifteen
Facet z kLasą nie mOshe chodzić w kalesOnach, mój ex bOyFriend chOdził więc gO rzuciłam. To tOtalny obciach :/

Gość srali muchy bydzie wiosna
"Co myślicie o mojej definicji???" Myślę że zostaniesz starą panną Hanno.:D Zaraz pewnie dodasz że masz już kogoś :D

Facet z kLasą nie mOshe chodzić w kalesOnach, mój ex bOyFriend chOdził więc gO rzuciłam. To tOtalny obciach :/" powiedz to facetom na Zakaukaziu :P

już nie mówiąc o tym że większość tych waszych "warunków" to pole do popisu dla różnych pozerów. a później kończy się płaczem "że sie zmienił". nieprawda, nie zmienił się tylko przestał pozować na "faceta z klasą" wg waszej definicji" dokładnie !!!!!!!!!

" Facet z kLasą nie mOshe chodzić w kalesOnach, mój ex bOyFriend chOdził więc gO rzuciłam. To tOtalny obciach :/ " nie znacie się, teraz są już specjalne rajstopy dla mężczyzn :D widziałam gdzieś :classic_cool: ja już wiem - facet z klasą powinien być wychowawcą w szkole! :classic_cool:

Gość Hanna z Montany
Ale uważasz że zawsze to tylko pozerzy, nigdy nie ma prawdziwego i naturalnego???

Gość hhhhhaaaaa
ja już wiem - facet z klasą powinien być wychowawcą w szkole! jak oferma?on to jakis nauczyciel albo pracownik socjalny zwolniony z pracy;) ktos tak pisal o nim

Gość hanna masz za duże wymagania

Gość facet z klasaą nawet
potrzeby fizjologiczne robi z klasą i jest wogóle słodki i piękny:)

Gość Hanna z Montany
Być może i mam, ale moje są bynajmniej sensowne i nie napisałam nic ani o luksusie ani o kasie, jak niektóre....

Gość Hanna z Montany
" Facet z kLasą nie mOshe chodzić w kalesOnach, mój ex bOyFriend chOdził więc gO rzuciłam. To tOtalny obciach :/ " Gimnazjalistki mają ferie;)