Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam wiec ja kafepedia

Definicja wg was FACETA Z KLASĄ

Polecane posty

Gość ChrisMajster
Żelek 🖐️

Gość Woźny w klasie
"taka sobie kobieta zwyczajna przeczytalm to co napisaliscie i doszlam do wniosku,ze moj mezczyzna 53 -latek to szczyt mezczyzny z klasa.Bo przystojny - cwiczy, by nie utyc i miec kondycje.Jest dosc lysy(nie ma bujnych wlosow)ale zawsze idealnie przyciete,zarost dwudniowy(specjalna maszynka do zarostow ),rece zadbane(zero brudu za paznokciami-opilowane),ubrania dobrane do sytuacji(praca, wyjscie relaksowe na miasto, sportowe czy po prostu domowe-zawsze czyste, przyjemnie pachnace),pachnacy dobrymi perfumami,praca interesujaca, hobby (monety, bron biala , muzyka-nie klasyczna ), zainteresowania poza praca-historia, geografia .Nigdy nie podnosi glosu, umie sluchac.Chetnie towarzyszy w babskich zakupach-zero zniecierpliwienia, zna jezyki obce(2 poza mowa ojczysta),opiekunczy,czuly(doskonalym twowarzyszem i opiekunem w mojej chorobie).O pierdzeniu nawet nie musze pisac bo nigdy nie slyszalam(a zdarza sie to jak kazdemu).Dostaje prezenty czesto bez okazji.No i samochod czysty , po myjni zawsze troszke poprawione( oczywiscie z gornej polki).Jesli juz zapytacie o te sprawy-kochanek wysmienity.Nie zlapalam na zdradzie, klamstwie.Nigdy. Czy podoba Wam sie taki mezczyzna?To wlasnie moj maz. Pewnie po sformatowaniu tego tekstu wyszłaby strona A-4. Ofermie utkwiły w głowie dwie linijki "dosc ciemna karnacje skory, zeby zadbane (-zero ubytkow , wszystko poleczone) i piekny meski usmiech.A calosci dopelniaja szare i pelne zrozumienia oczy." i wydalił z siebie opinię "no tak, klasa że hej. każdy dzień utwierdza mnie w przekonaniu że baby to są przede wszystkim próżne." Oferma to ma klasę ;)

Gość Don Pedro Żuan
Co wy chcecie od 36 letniego prawiczka, współczujcie mu i się nie denerwujcie przez niego.On sam jest biedny i zatroskany swoją nerwowością.

Gość offerma ma podszywy na kazdym
topike . czemu ten duren nie ma czarnego nicka :D:D:D:D:D:D:D

Gość oferma ma 36 lat
??? To tyle co Leonardo DiCaprio ale napewno nie jest tak, przystojny.........jak Leo

Gość sssjsjhd
definicja faceta z kasą Bez kasy nie ma kołaczy, klasę można sobie kupić Tak

Gość gimnazjalistki maja ferie
Edwardzie 👄👄:D

Gość oferma kto jest lepszy
Keanu Reeves czy Robert Pattinson? Czy te licealistki maja klase?

Gość facet. - obserwator
Keanu Reves

Gość wkisky moja żono
😭😭😭😭😭😭😭

Gość Keanu jest w sam raz
Robert tak sobie.

Gość czy ten ze zdrapki
duren oferma ,prawik zelkowy nie przylezie,zaspal czy co?

Gość co z tom klasom
Brak.

Gość To ja kafepedysta
Co się tu dzieje ! wklejacie zdjęcia jakiś fagasów a co ma to do ich klasy to jakbym oceniał zdolności kulinarne na podstawie kształtu biustu :D

:D

Gość To ja kafepedysta
Najlepsza jest odpowiedź nr 4. "Facet z grubym penisem" .Dla mnie jako faceta pierdoły klasa to: Umiejętność poprawnego wysławiania się bez przeklinania, czysto i rzeczowo.Dotrzymuje danego słowa , jest honorowy np jak obiecał coś i nie jest to wygodne dla niego to robi to. Potrafi odmówić kobiecie ;) nawet bardzo pięknej .

Gość do kafepedysta
Potrafi odmówić kobiecie nawet bardzo pięknej . Brawo z to, malo jest takich facetow. Kazdy korzysta jak kobieta rozklada sama nogi i sie narzuca.

Gość rzadko kto odmowi pieknej kobi

Gość dla mnie facet z klasa
wie jak sie zachowac, ubrac, odezwac - w zaleznosci od sytuacji Nie klnie, nie wrzeszczy jest inteligentny i wykształcony uczciwy i prawdomówny odważny nie zawistny, nie zlosliwy, tolerancyjny nie gada byle gadac jest czysty i ma zadbane zęby nie pije (tylko symbolicznie do posilkow) jest w miare wysportowany dobry dla zwierzat hm - patrze,ze to własciwie mój mąz... Ale nie wybrałabym faceta bez klasy.

Gość chochlik filut
:)

uuppp

Gość To ja kafepedysta
Chyba się temat skończył :(