Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam wiec ja kafepedia

Definicja wg was FACETA Z KLASĄ

Polecane posty

Gość Opierdziane Gacie.
To ja:classic_cool:

Gość ten tekst to jest dla idiotek
normalna dziewucha sie nie nabierze na to:D

Gość do offermusia
jednak z tych różnych wpisów tutaj wpis Hanny z Montany miał najwięcej racjonalnych faktów dotyczących faceta z klasą, a nie kasa, wacek itp.

Gość hanna nie pisz sobie komentarz

Gość olympus2001
dla mnie opaleni faceci w zimie to jakas lipa...no bo gdzie sie opalil? na solarze chyba..co to za facet co na solar lata? moja definicja faceta z klasa: - nie przeklina przy kobiecie - ma zadbane dlonie i paznokcie (zero gleby za pazurem) - schludnie ubrany, bez zadnej ekstrawagancji, nie lubie facetow, ktorzy nosza same markowe ciuchy bo to juz traci szpanem - jest dowcipny, umie sie smiac z siebie - potrafi stanac w obronie kobiety w kazdej sytuacji - ma ogolna wiedze, nie musi byc super inteligentny i oczytany, ale powinien orientowac sie troche i w polityce i literaturze, sztuce -jest gentelmeanem dla kazdej kobiety a nie tylko swojej - nie upija sie jak swinia, nie beka i nie pierdzi w towarzystwie jak knur, nie obgryza pazurow - ma jakies zainteresowania a nie tylko swoja kobite - co do urody to zupelnie sprawa indywidualna uwazam,kazdy ma inne upodobania, ale wiadomo, ze nie wiazemy sie z kims jak nam sie wcale nie podoba mimo, ze jest zabojczo przystojny w oczach innych dodam jeszcze, ze faceta mozna latwo poznac po stosunku do swojej matki, to w jaki sposob sie do niej odnosi moze nam swietnie pokazac jak bedzie nas traktowal

Gość utensilssassonmax
za idealne, zeby bylo prawdziwe

Gość KasiaMała24
do olympus2001 To że chłopak się czasem opala w solarium mu w czymś uwłacza?? Jeśli chodzi na solarium, to znaczy, że jest ciotą? Albo jeśli będzie miał to wszystko co napisałeś + opalanie, to już wykluczy z grona facetów z klasą?? Po to solarium zostało stworzone, by się opalać, tam gdzie nie ma odpowiedniego światła słonecznego.

Gość expanderr
to szczesliwa z ciebie kobita zelku zielony...bo ja akurat trafiam na samych nieudacznikow i burakow mimo, ze pierwsze wrazenie zawsze swietne! dopiero po paru spotkanaich wychodzi ich "klasa" :(

Gość klasa to nie nasze czasy dalny

Gość olympus2001
ja pisze jaki jest dla mnie facet z klasa...i np. uwazam opalanie sie w solarium i np golenie klaty i pach za zniewiescienie....facet musi byc facetem a nie wypacykowana lalka, takie jest moje zdanie i oczywiscie nie musisz sie z znim absolutnei zgadzac, bylam kiedys w zwiazku z facetem, ktory potrafil przepuscic fortune na wizyty u kosmetyczki, zabiegi pielegnacyjne, fryzjera, jak tylko mu jaksi pryszcz wyskoczyl to panika taka jakby sie zaraz swiat mial skonczyc! oczywiscie tez uwielbial solarium..dodam, ze w nadmiarze, nawet nie wiecie jak ciezko bylo z tym czlowiekiem zyc, wypicowany lalus!

Gość KasiaMała24
olympus2001 :classic_cool:odpisz:classic_cool:

Gość żelku a ty nie
napisałaś swojej definicji faceta z klasą:classic_cool:

Gość zelek zielony.
ma być 40 letni w okularach z inteligencją Einsteina i chamski jak offerma:classic_cool:

Gość żelku a ty nie
ale nie jesteś chyba zlodu?? Odróżniasz ładnego chłopaka od brzydkiego itd. Mi możesz napisać i tak jestem lesbijką:)

Gość zelek zielony.
I mieć chuja jak sedes

Gość zielona żelkowaa
ma byc z pejsami, lokami na głowie, rowichrzonymi a la wichrowe wzgórza;) włosy ciemnawe cos a la ciemny brąz-czarny;) zółta koszula i mucha i ciemnografitowy garnitur, bo inny zestaw nie pasuje do mojej wymyslonej sukienki:D No musi miec 6 klas! :P to jest facet z klasą:):D

Gość hocus-pocus
Dlaczego wklejacie zdjęcia jakiś facetów, to że jakiś człowiek ekranu zaciesza paszczę do zdjęcia nie oznacza że ma klasę.

Gość Ben Afleck

Gość Robert ma klase w filmie
Nie wiadomo jaki jest na co dzień. Ale milutki jest w Zmierzchu.

Gość taka sobie kobieta zwyczajna
przeczytalm to co napisaliscie i doszlam do wniosku,ze moj mezczyzna 53 -latek to szczyt mezczyzny z klasa.Bo przystojny - cwiczy, by nie utyc i miec kondycje.Jest dosc lysy(nie ma bujnych wlosow)ale zawsze idealnie przyciete,zarost dwudniowy(specjalna maszynka do zarostow ),rece zadbane(zero brudu za paznokciami-opilowane),ubrania dobrane do sytuacji(praca, wyjscie relaksowe na miasto, sportowe czy po prostu domowe-zawsze czyste, przyjemnie pachnace),pachnacy dobrymi perfumami,praca interesujaca, hobby (monety, bron biala , muzyka-nie klasyczna ), zainteresowania poza praca-historia, geografia .Nigdy nie podnosi glosu, umie sluchac.Chetnie towarzyszy w babskich zakupach-zero zniecierpliwienia, zna jezyki obce(2 poza mowa ojczysta),opiekunczy,czuly(doskonalym twowarzyszem i opiekunem w mojej chorobie).O pierdzeniu nawet nie musze pisac bo nigdy nie slyszalam(a zdarza sie to jak kazdemu).Dostaje prezenty czesto bez okazji.No i samochod czysty , po myjni zawsze troszke poprawione( oczywiscie z gornej polki).Jesli juz zapytacie o te sprawy-kochanek wysmienity.Nie zlapalam na zdradzie, klamstwie.Nigdy. Czy podoba Wam sie taki mezczyzna?To wlasnie moj maz.

Gość hocus-pocus
"Milutki" tak do określenie idealnie pasuje do dżentelmena w najwyższym formacie. Co tam wykształcenie, Savoir Vivre najważniejsze być milutkim ;) no i opalonym w zimę.