Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

power83

Sex analny

Polecane posty

Witam chciałbym aby panie podzieliły sie na temat sexu analnego, moja zona nie lubi tego typu sexu, ja wręcz uwielbiam. Jak ją mam przekonać.

Gość taka jestem zakochana
Skoro nie lubi, to znaczy, że nie sprawia jej przyjemności. Albo przekonasz ją przyjemnością - tzn. naprawdę sprawisz, że zmieni zdanie, albo uszanuj jej opinię - bo chyba nie będziesz jej zmuszał do czegoś, na co ona nie ma ochoty?

Rozumiem, że tak ją "kochasz", że to, co ona myśli, jest dla Ciebie nieistotne? A co z zasadą "nie rób drugiemu co tobie niemiłe", zwłaszcza,jeśli chodzi o ukochaną osobę?

Nie robię drugiemu krzywdy, po prostu jej nic nie odpowiada, to co mi sie podoba jej nie koniecznie i tak jet zawsze, próbowaliśmy już chyba wszystkiego.

No skoro nic jej sie nie podoba, to znaczy, że nie dopasowaliście się seksualnie - a związku z kimś takim ja osobiście sobie nie wyobrażam. A co do seksu analnego, to ją rozumiem i mam to samo zdanie.

Różnie kobiety do tego podchodzą, ja wszystko rozumiem, ale żeby się nic nie podobało?? Inne kobiety nie narzekały.

Skoro nie macie takich samych upodobań, to chyba ożeniłeś się z niewłaściwą osobą - bardziej przyjaciółką niż kochanką. Ja poza analem uwielbiam całą resztę, mój facet też i jest świetnie.

A poza tym nie jest tak różowo jak ci sie wydaje, Ty tyko chcesz aby tak było.

nie oceniaj mojej sytuacji, absolutnie nic o niej nie wiedząc :) Jest tak świetnie, jak wiem, że jest (nie jak mi się wydaje :P ) Mojego faceta też brzydzi anal, ale to z racji zawodu - jest lekarzem i ma kumpli proktologów, więc jest w temacie powikłań, jakie spotykają nieszczęsny odsetek uprawiających go osób. A Tobie proponuję zwykłą rozmowę z żoną. Bo może sobie nie zdawać sprawy, że jej niechęć do seksu powoduje u Ciebie braki ;) i - co tu ukrywać - seksualną frustrację. Powinna też trochę Cię zrozumieć.

Ty też nie znasz mojego zawodu, a jest o wiele "głębszy" -nie ginekolog

Ale ja Cię nie oceniam :) Było już zapewne kilka rozmów? Starał się jakoś po nich?

To jest chyba problem, żona mnie nie rozumie, a przy okazji jestem prosektorem w szpitalu, widziałem już wiele obrzydliwych rzeczy, sex analny nie jest dla mnie niczym nowym.

Miałabym koszmary w nocy, pracując w Twoim zawodzie! :) Skoro nie rozumie, może źle starasz się do niej dotrzeć? Wiesz, na przykład wywołujesz u niej poczucie winy, przez które ona zamyka się w sobie?

Może ona pragnie jakiegoś słodkiego gościa co na przykład pracuje w cukierni, może to i obrzydliwy zawód, ale dobrze płatny, na pieniądze nie narzeka.Ogólnie było dobrze, ale tylko ogólnie.

Z tego, co napisałeś wynika, że sądzisz, że jej niechęć spowodowana jest Twoją pracą. Przepraszam, jeśli źle, ale tak to zinterpretowałam. a teraz wybacz, za kilka godzin muszę wstać,dobranoc ;)