Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsada

czy samotna mama bez pracy ma szanse na znalezienie partnera?

Polecane posty

Gość smierdziel
a dlaczemu bez pracy

Gość na ziarnku grochu
jasne a czemu nie?

Gość dsada
mieszkam w małym miasteczku i jest bardzo cięzko o pracę , mieszkam z rodzicami ale nic od nich nie biorę bo na rzeczy dla dziecka straczy mi z alimentów. Najlepie bym wyjechała za granie tak na 2 miesiące( na dlużej ni, bo szkoda mi dziecko zostawic) ale nie mam z kim za bardzo a sama sie boję...w UP nie mają zadnych ofert , teraz zima więc z robotą jest o wiele gorzej:(

Gość dsada
Artefakt- masz rację , wiem że dziecko niektorych odstrasza ...

kobiety tez odstrasza facet z dzieckiem mam ptzyjaciolke w podobnej sytuacji jak ty, a w sumie w o wiele gorszej.ona obecnie poswieca sie dziecku i nie mysli o facetach

Gość smierdziel
dopoki nie bedziesz sprawiac wrazenia ze nie szukasz sponsora, tylko partnera to bez znaczenia :p zostawic dziecko? szczerze, to dziwnie to wyglada wg mnie :p

Gość dsada
może dobrze robi::P kurcze ja w życiu miałam 1 chłopaka i to przez 6 lat i teraz nawet nie wiem co to znaczy podryw;/ jestem dośc nieśmiała i pewnie będzie mi ciężko nawiązc z kimś nową znajomośc

Gość dsada
dziecko bym zostawiła pod opiekę mojej mamy

Gość ANq25
Ma szanse na partnera będącego na utrzymaniu UP albo PS...Każdy inny będzie się bał, że szuka sponsora... A czym zajmowała się samotna mama przed urodzeniem? I jakie ma wykształcenie? Bo jak nie zdążyła pracować i ma zawodowe albo co gorsza średnie to pies pogrzebany...