zazwyczaj tu jestem co 2 dni 0 Napisano Styczeń 25, 2010 żadna siła mnie tam nie zaciągnie :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zazwyczaj tu jestem co 2 dni 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ooo nie glen, jak Ty tutaj będziesz to ja idę, żeby się odizolować :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zazwyczaj tu jestem co 2 dni 0 Napisano Styczeń 25, 2010 wiesz, ile tam przystojnych chłopaków :D :D :D chłopców :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zazwyczaj tu jestem co 2 dni 0 Napisano Styczeń 25, 2010 no przecież żartowałam :< kiedy napiszesz mi na mejla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zazwyczaj tu jestem co 2 dni 0 Napisano Styczeń 25, 2010 http://www.stulejka.com/phpBB/index.php :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 25, 2010 od chooja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Nie idź tylko za parę lat się nie zdziw jak będziesz zarabiać tylko góra dwa tysiące ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 25, 2010 żadna praca nie hańbi doobra, nie idę tylko na 1 godzinę, bo od początku roku nie kupiłam książek [ pała na bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach