Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jviuv

Martwie sie o okres. Mam zakazenie bakteryjne i ... moja miesiaczka dzwnie wygla

Polecane posty

Gość jviuv

W czwartek powinnam dostac miesiaczki, ale jej nie dostalam, no to oczywiste cze czasem moze sie zponic , te 2, 3 dni . W piatek bylam u ginekolog, poniewaz, wrocilo mi zakazenie bakteryjne pochwy. Przepisala mi odpoiwednie leki . Jedna tabletke powiedzala, zebym na noc wlazyla, a reszte po okresie, bo lada momen moze sie pojawic. I w sobote nic, bez okresu, tylko takie rozowe jakby plamienie, znaczy sie ta wydzielina z pochwy, jest taka grudkowa, jakby bialy ser;/ w koloze rozowym, w niedziele bylo juz czerwone, dzis jest juz jaby okres, ale taki inny, bo nie wychodzi normalnie tylko z tymi grudkami, i jest taki malutki, ze szok, normalnie zwyczajna wkladka mi praktycznie wystarczy, a nie podpaska, i nie ejst taki leisty tylko taki dziwny ciezko to nazwac. Martwilam sie jeszcze do dzis rana, bo mialam praktycznie czysto, wiec zrobilam tes i wyszedl pozytywnie-brak ciazy. Z reszta nie byloby mozliwosci ciazy, no ale wolalam zrobic. Ponad to zawsze przed i w czasie okresu bolaly mnie piersi, a teraz nic mnie nie boli, brzuch tez nie bardzo, chwilai tam cos delikatnie bardzo poczuje. No i tyle ze zawsze podczas okresu kobieta czuje sie taka jakby napompowana, to tylko to czuje. Nie wiem, moze ejscze ten okres bedzie normalny, moze przez to zakazenie tak. Miala ktoras z was tak ???

Gość jviuv
:( co ??? Pocieszylybyscie noo, nie wiem co mi jest. i czy to normalne , wiem. Pierwszy raz mam taka sytuacje , zawsze mialam normalnie okres. Niedawno tez robilam cytologie i wyszlo wszysko ok. Wiec ja nie wiem co sie etraz stalo :(