Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalone 2x

mięso z krulika

Polecane posty

Gość szalone 2x

ile czasu gotować do zupki??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Burza na Warszawa
królika gotowac az bedzie miekki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ffunfnudr6ur
też się zastanawiam co to jest krulik :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bombowopionowo
te niektóre "Wasze" byki to aż w oczy rażą!!!! Królika najpierw trzeba na noc przemrozić lub wymoczyć a potem się go gotuje do momentu aż będzie miękki (czas uzależniony jest od wieku tego królika)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bym odpowiedziala ale nie wiem
co to za wynalazek ten krulik....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×